r.h.c.p. u srbiji??!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • monkey
    CBC Senator
    • 14.11.2006
    • 286
    • Porec, Hrvatska

r.h.c.p. u srbiji??!

trazili smo ja i frend datum i lokaciju kad bi isli na neki koncert od r.h.c.p. i nabasao sam da ce 26. jun 07. na greenfestu u indjiji/beogradu svirati. zna neko nesto o tome? kakav je to fest taj greenfest?
  • BRABUS
    CBC Senator XXL
    • 15.10.2004
    • 2399
    • London

Dobra vest za vas, posto se stampa jos 35.000 karata, do sada je 65.000 rasprodato za nedelju dana

Vidi link

Comment

• greywiendog
      CBC Senator XXL
      • 01.12.2006
      • 421
      • Stara Pazova

R.H.C.P. ce sigurno biti u Indjiji... 40-ak km od Beograda prema Novom Sadu (nekih 500 metara vazdusno od moje kuce) a evo ti i potvrda http://www.nezavisne.com/vijesti.php?vi ... 82&meni=16
      Kolumbo, Kolumbo, ****m te radoznalog...

Comment

• monkey
        CBC Senator
        • 14.11.2006
        • 286
        • Porec, Hrvatska

definitivno se ide, pitanje je samo da li u Indjiju ili Udine, jedna poslje drugog su nam. Udine nam je dosta blize, ali nekako mi se vise svidja prva varijanta, cuo sam od dosta ljudi da je nocni zivot u Beogradu ludnica, pa bimo mogli doc koji dan prije i onda na koncert...

Za bezbednost u?esnika bi?e zaduženo oko 2.000 policajaca, koji ?e biti neprimetni
        da mi je i to viditi...

Comment

• zux
          CBC Senator XXL
          • 10.05.2005
          • 773
          • Beograd-Filmski grad

pa kako da vidis to, kad su neprimetni
          zamislite 2.000 neprimetnih policajaca na jednom mestu

Comment

• low rider
            CBC Senator XXL
            • 03.04.2006
            • 613
            • Beograd

Tih 35 000 je vec rezervisano, ako ih uopste budu odstampali.
            Sto mislim da zavisi od ozvucenja koje ce montirati organizatori. Jer sadasnje nije dovoljno jako/kvalitetno za veci broj ljudi.
            Mozda ima veze i sa terenom, jer koja je ponta biti 200m od bine i nista ne videti, ako je tren ravan ili jos gore valovit ili ima pad.

Comment

Working...
            X