trazili smo ja i frend datum i lokaciju kad bi isli na neki koncert od r.h.c.p. i nabasao sam da ce 26. jun 07. na greenfestu u indjiji/beogradu svirati. zna neko nesto o tome? kakav je to fest taj greenfest?
r.h.c.p. u srbiji??!
Collapse
X
-
Dobra vest za vas, posto se stampa jos 35.000 karata, do sada je 65.000 rasprodato za nedelju dana
Vidi link
-
-
R.H.C.P. ce sigurno biti u Indjiji... 40-ak km od Beograda prema Novom Sadu (nekih 500 metara vazdusno od moje kuce) a evo ti i potvrda http://www.nezavisne.com/vijesti.php?vi ... 82&meni=16Kolumbo, Kolumbo, ****m te radoznalog...
Comment
-
-
definitivno se ide, pitanje je samo da li u Indjiju ili Udine, jedna poslje drugog su nam. Udine nam je dosta blize, ali nekako mi se vise svidja prva varijanta, cuo sam od dosta ljudi da je nocni zivot u Beogradu ludnica, pa bimo mogli doc koji dan prije i onda na koncert...
Za bezbednost u?esnika bi?e zaduženo oko 2.000 policajaca, koji ?e biti neprimetni
Comment
-
-
Tih 35 000 je vec rezervisano, ako ih uopste budu odstampali.
Sto mislim da zavisi od ozvucenja koje ce montirati organizatori. Jer sadasnje nije dovoljno jako/kvalitetno za veci broj ljudi.
Mozda ima veze i sa terenom, jer koja je ponta biti 200m od bine i nista ne videti, ako je tren ravan ili jos gore valovit ili ima pad.
Comment
-
Comment