Kupovina preko ebay-a u Srbiji

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • DraxNS
    CBC Senator XXL
    • 24.10.2006
    • 520
    • Bačka Palanka
    • Peugeot 307 SW

fantastican rad 206

veruj mi da nikad nisam sumnjao da je tebi uspelo, vec je problem sto ja ne prolazim (a kanda i ostali).

Mozda je moja greska sto biram onaj Premiere Account... ajd probacu i sa personal.

Comment

• DraxNS
      CBC Senator XXL
      • 24.10.2006
      • 520
      • Bačka Palanka
      • Peugeot 307 SW

slike uvek govore vise od 1000 reci.

I ko je sad lud?

Vidim da cu ja jos sacekati na drazi online kupovine i e-bay nadmetanja... ehhhh

Comment

• LazaNS
        CBC Član
        • 24.12.2006
        • 93
        • NS

206
        Jos samo jedno pitanje, koje je banke ta Master kartica koju si sad koristio.
        Po meni stvar je jasna, ukoliko se po broju Master kartice moze ustanoviti odakle je, kartica nece proci, ali ako ta banka nije nama dodelila neke karakteristicne brojeve, onda nas ne mogu razlikovati od ostalih pa to prolazi, sve se razlikuje od banke do banke.

Comment

• 206
          Admin od ispočetka :)
          • 09.12.2004
          • 9548
          • Beograd
          • 206

Visa Virtuon Reiffeisen, Visa Societe Generale, Mastercard Banca Intesa (sve iz Srbije) i Mastercard Balkan Investment Bank (BiH). I sve rade.
          The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• LazaNS
            CBC Član
            • 24.12.2006
            • 93
            • NS

Hvala.
            Moja devojka ima racun u Reiffeisen pa mi se nesto cini da ce vec sutra da trazi Visa Virtuon:-) Nadam se da ce upaliti.
            Poz.

Comment

• SAAB PoWeR
              CBC Senator XXL
              • 26.04.2005
              • 1394
              • tu iza coska(Milwaukee USA)

ako nedobijete kod za verifikaciju , na paypalu prebacite da vam informacije na email dolaze u HTML kodovima
              _Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija

Comment

• DraxNS
                CBC Senator XXL
                • 24.10.2006
                • 520
                • Bačka Palanka
                • Peugeot 307 SW

ja ne mogu ni da dodjem do toga da mi ne prolazi kod... kad ne prolazi kartica.... inace vec rekoh Visa Gold Unicredit (bivsa HVB) sa kojom inace placam druge stvari preko interneta sasvim uredno.

Lazo, ne budi ti naredjeno, ajd iskopaj ti taj info za e-bay u NS... da ja porucujem sta mi treba...

Comment

• Vladan
                  CBC Senator
                  • 18.08.2005
                  • 248
                  • Vuko.ebina
                  • e46 325i

Originally posted by LazaNS
                  Hvala.
                  Moja devojka ima racun u Reiffeisen pa mi se nesto cini da ce vec sutra da trazi Visa Virtuon:-) Nadam se da ce upaliti.
                  Poz.
                  Ja sa istom tom karticom nisam uspeo. Bas je bezveze da od iste banke iz iste zemlje neke mogu a neke ne. Ma ima jednog dana sve ovo da oteram u k.... i odem na Jamajku, sto rece Miki M.

Comment

• greywiendog
                    CBC Senator XXL
                    • 01.12.2006
                    • 421
                    • Stara Pazova

E, da znas....
                    Kolumbo, Kolumbo, ****m te radoznalog...

Comment

• LazaNS
                      CBC Član
                      • 24.12.2006
                      • 93
                      • NS

Ma, uostalom vise me i ne zanima, kakvo je ovo s od drzave to je strasno!

Procitajte i kometare.

Comment

• JAPANX
                        CBC Senator XXL
                        • 10.08.2006
                        • 2159
                        • Beograd

Originally posted by Vladan

Ja sa istom tom karticom nisam uspeo. Bas je bezveze da od iste banke iz iste zemlje neke mogu a neke ne. Ma ima jednog dana sve ovo da oteram u k.... i odem na Jamajku, sto rece Miki M.
                        ma kakva jamajka, kupis dzak vijagre i odes na kubu

Comment

• greywiendog
                          CBC Senator XXL
                          • 01.12.2006
                          • 421
                          • Stara Pazova

E da se vratim na moju temu!!! Danas sam bio kod coveka zbog koga sam otvorio ovu temu, i narucio sam neke stvari! Licno mislim da se isplati za kupovinu vrednosti do 50eur jer je postupak obracunavanja sledeci: pomnozite cenu proizvoda sa 1,5 (50%) i toj cifri dodate troskove prevoza do Nemacke (on ima svoje magacine u Stutgartu), na primer: obrve za farove kostaju 10eur + njemu 5eur (za uslugu) + troskovi prevoza 7eur = 22eur. Samo da napomenem da iste te obrve u Gang Land-u kostaju 45eur!
                          Kolumbo, Kolumbo, ****m te radoznalog...

Comment

• coco
                            CBC Senator XXL
                            • 24.10.2004
                            • 476
                            • i`am from the land that is placed nowhere

Originally posted by LazaNS
                            Ma, uostalom vise me i ne zanima, kakvo je ovo s od drzave to je strasno!

Procitajte i kometare.
                            citam postove i smijem se.

ovaj clanak iz politike je preslikana situacija u hrvatskoj. zasto?
                            pa eto bas sam starom objasnjavao na fontele kako ce ubuducei s kojim papirima otici na carinu i podici ono sto sam kupio. dakle, pojasnio sam mu da carina ima specifican sistem rada, kao i sve sluzbe u drzavi. kada nalete na osobu koja ne poznaje proceduru, pokusavaju izvuci sto vise novaca carini i/ili spediterima (nije mi jasno zasto tjeraju vodu spediterima na tocak, ali nema veze).
                            korak 1.
                            printanje postupka carinjenja sa sluzbenih stranica carine: www.carina.hr/cropostupak.htm
                            markiranje dijelova teksta posvecen kupovini na ebay-u

2. printanje racuna s paypal-a; printanje stranice sa proizvodom s ebaya. markiranje dijela texta gdje je eksplicitno napisano "SET" iliti komplet.

odlazak kod carniskog sluzbenika i prije bilo kakve price turanje pod nos svih papira.

dodatno pomaze i isprintan listing transakcije s internet bankarstva vase banke.

i jos nesto. ja sam pri registraciji na paypalu naveo svoje podatke, pri registraciji na ebayu svoje podatke ali na podacima hdje se posiljka salje sam naveo podatke od starog. dakle, ne moraju biti identicne adrese i podaci sa noitelja racuna kartice/ebay-a sa adresom dostave.
                            "Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"

Comment

• El Radisa
                              CBC Veteran
                              • 06.12.2006
                              • 101
                              • Sabac

pa jel postoji bilo kakva mogucnost da ja sa svojom visa virtuon raifaissen banke mogu da kupujem na netu???? u inostranstvu naravno.. koji sam je q i uzimao jbl. me ona dzabe dadoh 20 jevreja za depozit
                              Potpis nije po pravilima. Smeta praćenju konverzacije.

Comment

• Transporter
                                CBC Senator XXL
                                • 12.03.2006
                                • 568
                                • Avala BGD

dodatne informacije

na ovom linku mozete jos nesto korisno saznati o ebay-u, mozda ce nekom zatrebati

tamo takodje moze i da postavi pitanja sto se tice kupovine i ostalih stvari vezanih za kupovinu, iskustva itd

Comment

Working...
                                X