Nisam nesto kompetentan, ali pokusacu iz nekog mog ugla da dam predlog. Prilikom citanja opisa automobila, smenjuju se slike i to relativno velikom brzinom, pa odvlace paznju. Ne znam sta bih pre, citao ili gledao slike Eto, sto mi se ne svida, a za ostalo sto sam primetio sve pohvale. Kazem, nisam puno kompetentan nego kazem cisto iz mog ugla kao posetioca sajta i ljubitelja te tematike.
Flash, meta tagovi, description, google analitics kod, favicon, robots.txt i sitemap, utf-8 (trenutno ne utiče ali ko zna kad će ti pasti na pamet da ubaciš neko obaveštenje iznad)...
Ovo ne učitava uopšte koliko se ja razumem u aritmetiku <script src="file:///D|/RADOVI/dgm-international/Scripts/AC_RunActiveContent.js" type="text/javascript"></script> pa ne znam šta će tamo...
<meta name="keywords" content="nautički centar tri princeze proizvodnja proizvođač prizvodjac čamaca camaca iznajmljivanje rental stakloplastike plastični plasticni plastika marina čamac camac čamci camci brod brodovi yacht servis boat marine kosava košava dunas primus commander aquarius vario parsun honda yamaha evinrude vanbrodski motor motori lexmar dasamarine">
<meta name="description" content="Proizvodnja svih vrsta čamaca od stakloplatike - Dasamarine Dunas Primus Commander Aquarius Vario Prikolice - iznajmljivanje, marina, servis...">
<meta name="rating" content="General">
<meta name="language" content="sr">
<meta name="distribution" content="Global">
<meta name="robots" content="index,follow">
<meta name="revisit-after" content="7 Days" >
...
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
Flash u tabeli sa inline css-om... izvini morao sam
<div> pa <table>...
neću više da gledam...
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
Ako, i treba, pitao sam jer me interesuje i hocu da znam. Ne sumnjam da ima gresaka koliko hoces sa te programerske strane, i iako me prvobitno interesuje kako izgleda sajt na oko, ispravljacu i ove ostale greske. Mislim, sajt je radjen u slobodno vreme, amaterski, i nije ni cudo sto je puno greseno, ali rekao bih da za pocetak nije lose, pa cemo ispravljati u hodu
The difference between men and boys is the price of their toys
Nemoj se odmah uzbudjavaš To je samo zato da ja ne bih izmišljao tekst
Ako uspem da ukrotim onaj video deo biće kao biblioteka ako ne nije ni bitno jesi pisao opise
Pa predpostavio sam da za nesto treba al nisam znao za sta, ako bude potrebno napisace se jos ponesto najmanji problem Nego jel se tebi svidja spot, pusti tehnikalije?
Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka
Ako ćeš baš iskreno, ne baš nešto naročito Ne promoviše ništa, ne vidim neku poruku niti nešto što me obaveštsva šta je u pitanju ako ne čitam šta si napisao Znaš ti to mnooogo bolje
Comment