Ja kada sam ofarbao caprija pre 10 godina, bukvalno sam sedeo na terasi i trchao cim se posere ptichoka
Verovali ili ne, na svaka 2 sata!
Ako se odma ne skine...
Dok se boja ne zapeche
Pozz
Znaci to je a ja mislio neka smola kaplje sa drveca. Uvek kada udjem u auto prvo palim brisace jer je soferka sva ulepljena (a mene i kapljica nervira).
A sto se tice ptica - probajte kada se nadjete u Nisu da parkirate u ulici Svetozara Markovica (kod Raiffeisen banke) - naravno ako nadjete mesta. Ja tu ulicu i kada idem pesice zaobilazim - znaju da bombarduju veoma aktivno. To je jedan od retkih razloga sto mi je drago sto ne zivim vise u Nisu.
Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...
Nesto sam se vozio pre neki dan kroz bulevar revolucije i setio necega
Setio sam se kako se drugar vozio sa otvorenim shiberom kroz bulevar revolucije i posere ga vrana po chelu. Kako je ono pljusnulo pod uglom o chelo - tako isprska celu unutrasnju tablu i pantalone... Ae kuci oma na pranje
Kidao sam se od smeha
Pozz
Nesto sam se vozio pre neki dan kroz bulevar revolucije i setio necega
Setio sam se kako se drugar vozio sa otvorenim shiberom kroz bulevar revolucije i posere ga vrana po chelu. Kako je ono pljusnulo pod uglom o chelo - tako isprska celu unutrasnju tablu i pantalone... Ae kuci oma na pranje
Kidao sam se od smeha
Pozz
cuo sam svasta al mozes drugaru da porucis da ponese sacmaru sledeci put ili da ne otvara siber
Comment