da kucnem u drvo meni kola ne diraju ali zato su mi odradili pomocnu prostoriju u kojoj je bio stolarski alat,profesionalni star bar 30 godina,koji bolje radi bolje nego danasnji skupi i firmirani,sumnjam na istu ekipu ali pojavili se neki novi klinci,ovi lokalni sto rade oko kola njih sam upoznao i par puta sam im odradio nesto oko kola nisam naplatio,nekima sam i isao na itervenciju kad im je stao auto i od tad mi ne diraju nista,ali zato do tada taman kad su pocinjali,bila je moja svadba pod satorom sa preko 100 auta,obili su desetak auta,i uglavnom muzika je bila aktuelna,ostale stvari su ignorisali,rodjaku je bila kozna jakna sa pasosom u dzepu,to nisu ni pipnuli
ko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
U svakom slucaju mi sto zivimo u zgradama smo ga uvek najebali...
E u tome je problem! Beograd je veliki grad, retko ko sebi moze priustiti i garazu a kamoli kucu sa dvoristem! Zbog tih sranja ne volim da ostavljam auto u BG-u sam ni 5 minuta! Kuci imam veliko dvoriste i garazu pa tu ne brinem, a kada izadjem negde van dvorista, skidam antenu i to je to! Da zivim u BG-u verovatno bih skidao i branike, posto ovo sto ste napisali sta su vam skinuli je prosto neverovatno... (ne)ljudi su svuda oko nas...
Meni su naskidali svasta, ali su to uglavnom sitnice naspram ortaka.
Parkirao on svaki dan mecku, S klasu 20 godina staru ispred kuce. Samo je nocu ubacivao u garazu. Uvek je imao vise automobila i nikada mu nista nije falilo, jer je to bio "njegov kraj". Pceli po tom kraju da se muvaju neki novi klinci i malo malo, pa nestane muzika, retrovizor, branik, sve krupnije i krupnije stvari!!!!!
I jedno vece, oktobar ili novembar 2006, dodje on kuci, drugi auto mu je u dvoristu, caletov u garazi, parkira on mecku ispred kuce. Istusira se i krene napolje, nije proslo ni 1,5 sat, sedne u auto, da ga upali i sok... Fali mu menjac. E kada nam je ispricao, niko mu nije verovao, a onda smo videli!!!!
I peljesenje zastave i soferke po kisi u njegovo vreme...
a vi sto zivite u manjim mestima i u selima nemojte da budete bezbrizni. U selu u Sremu gde ja imam vikendicu kreade se SVE.
Komsiji ukrali 3 dimljene sunke- prsute iz njegove sopstvene pusnice u njegovom rodjenom dvoristu
Pa onda jednima kad su otputovali ukrali kompletnu pletenu zicu koju su bili stavili kao ogradu, po noci naravno... a kradju svinja iz obora i ne racunam, to sam cuo dosta puta da se desilo...
A bio je i slucaj jednog tipa koji zivi i radi u Becu ali ima tu u selu kucu, odatle je... kad je dosao sa nekim Mercom E klase, skoro novim, a ima i Golfa 3 na srpskim tablama... i parkira on merca u dvoristu, ispred garaze, (bio je dan pa ga jos nije uterao u garazu bio, zakljuca ga naravno, zakljuca katanac na kapiji iza njega i ispred kapije parkiran golf III isto zakljucan...
I lopovi obili golfa, pomerili ga, razvalili katanac na kapiji, obili mercedesa i zapalili...
Sve se desilo u sumrak... jos zatvorili kapiju i vratili golfa na mesto... i ostavili golfa, nisu ga oterali. vlasnik mislio da mu je sin maznuo mecku i otisao negde u provod, i poceo da ga kritikuje zeni, kad ono sin izlazi iz sobe nigde nije otisao, kljucevi u dnevnoj sobi... kad se nisu slogirali...
a sve se desilo tek 3 dana nakon sto su prvi put sa tom meckom dosli iz Beca...
i jos mecka imala satelitsko pracenje i elektronsku blokadu motora itd. i nista nije pomoglo... posle kad su hteli da saznaju gde je mecka na osnovu tog satelitskog pracenja dobili odgovor da je zadnaj poznata lokacija tu na njihovoj adresi od tad mu se gubi svaki trag i rekli im da su lopovi sigurno imali ometac Gps-a...
U svakom slucaju mi sto zivimo u zgradama smo ga uvek najebali...
E u tome je problem! Beograd je veliki grad, retko ko sebi moze priustiti i garazu a kamoli kucu sa dvoristem! Zbog tih sranja ne volim da ostavljam auto u BG-u sam ni 5 minuta! Kuci imam veliko dvoriste i garazu pa tu ne brinem, a kada izadjem negde van dvorista, skidam antenu i to je to! Da zivim u BG-u verovatno bih skidao i branike, posto ovo sto ste napisali sta su vam skinuli je prosto neverovatno... (ne)ljudi su svuda oko nas...
Negde je ve? bilo re?i o ovome, moj tast se isto tako ?udi i svaki put odmahuje glavom u neverici, DA, ja ostavljam auto tako na ulici svaku no? i da mu ništa ne fali kao i desetina hiljada drugih ljudi, kod njega odmah ide u tre?e dvorište u garažu, ?ak i ako za pola sata ide negde...
Nego da se vratim na po?etak, automobil je prevozno sredstvo i tu je da služi tebi, a ne ti njemu... A ako ho?e da ti ukradu auto ne?e ti pomo?i ni dvorište ni garaža ni pas ?uvar, opusti se samo...
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
UHAPŠENO 18 ?LANOVA ME?UNARODNE BANDE
DRUŠTVO - HRONIKA - Utorak, Maj 22, 2007 14:00
U koordiniranoj akciji, kriminalisti?ka policija Ministarstva i kriminalisti?ka policija podru?nih policijskih uprava na teritoriji Beograda, Novog Sada, Smedereva, ?a?ka, Sremske Mitrovice, Kruševca, Pan?eva, Valjeva i Šapca uhapsila je 18 ?lanova organizovane kriminalne grupe koja se bavila me?unarodnim krijum?arenjem vozila.
U Beogradu je uhapšeno 11 osoba, a sedmorica u drugim gradovima.
Privedeni su Aleis Mejad [45], državljanin Iraka, Goran M. [39] iz Beograda, Muhamed Isa Radwan [48], državljanin Sirije, Saša C. [35] iz Beograda, Nikola K. [21] iz Beograda, Velibor M. [53], iz Um?ara, Goran A. [42] iz Beograda, Siniša D. [33] iz Beograd, Cvijetin S. [31] iz Beograda, Hrvoje B. [38] iz Beograda, Nela G. [30] iz Beograda, Miroljub A. [48] iz Valjeva, Njegoš ?. [24] iz Kruševca, Dragan M. [34] iz Kruševca, Dušan N. [51] iz ?a?ka, Goran R. [34] iz Novog Sada, Zoran J. [32] iz Smedereva, Branislav B. [47] iz Pan?eva.
Oni su, u dužem vremenskom periodu, organizovali prebacivanje skupocenih kradenih automobila iz zemalja Zapadne Evrope, preko Srbije, a zatim Bugarske i Turske za Siriju, Jordan, Liban i druge zemlje Bliskog istoka.
Osim najskupljih putni?kih automobila, kao što su luksuzni modeli marke 'porše kajen', 'audi KU 7', 'BMV X5' i sli?ni, ova organizovana grupa krijum?arila je i skupocene autobuse i kamione.
Prilikom pretresa njihovih stanova prona?eni su i relevantni dokazi za ova krivi?na dela ? falsifikovana dokumentacija.
Kriminalisti?ka policija Ministarstva uložila je godinu dana rada na hvatanju ?lanova ove grupe, a sve vreme bila u kontaktu i sara?ivala sa policijama Austrije, Nema?ke, Francuske, razmenjuju?i informacije. Akcija pronalaženja i hapšenja drugih ?lanova grupe se nastavlja.
Vrednost ovih automobila kao i zarada na krijum?arenju procenjuje se na više miliona evra.
Svi osumnji?eni ?e, uz krivi?nu prijavu, biti privedeni istražnom sudiji Posebnog odeljenja Okružnog suda u Beogradu, navedeno je u saopštenju MUP-a Srbije.
Pa ovi su verovatno digli mom ujaku ona 2 kajena! Mamicu im. Choveku obiju kapiju, dok pas chuvar spava, i dignu prvi kajen, ovaj popizdi i da nebi chekao isplatu kasko osiguranja uzme i uplati za novog kajena, i za dve nedelje mu dignu i tog.
Btw. shto se kradja delova tiche hvala bogu samo su caletu skinuli Mazda znakove. Ali su mi swifta maltretirali ko je kako stigao, polomljena brava vozachka (bez ikakve namere da se udje u kola), grebana vrata, gepek par puta, ostavlali limenke po haubi, chak su mi i mrvice bacali po krovu da bi srale ptice valjda . A redovno mi se neko igra sa osigurachima na haubi. Zlotvori!!!!
E bre Tetak, ako si vec bio u kontaktu sa njima sto ne pita kako se to radi, pa da se i mi malo obucimo?Cisto zarad svoje zastite .Nego gde zavrsava oprema koju ste zaplenili?
Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
Konacno i ja imam auto :-)
Gde ste vi, na primer, kupili svoju muziku i ostale komponente?
tetak ja sam kupio u metrou Bugarska i tehnomarketu,mislim da je proslo vreme kad se muzika kupovala od sanera,cene su sada smesno niske u odnosu na ranije tako da nema potrebe za tim,bar ja tako mislim
Comment