Da li vam kradu delove sa kola ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Laki GSi
    CBC Senator XXL
    • 15.10.2006
    • 2426
    • Beograd-Vozdovac

Sve sto mi se nalazi na kolima kupovao sam novo i na ovlascenim mestima jer se drzim one stare:"Kako doslo tako i otislo"!

U ovoj temi toliko od mene,necu da se malerisem i prizivam nesto....
    Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• Kanarinac
      CBC Senator XXL
      • 08.10.2004
      • 2870
      • BG,Weedikovac

Auuu Sri i tebe su dovatili?Pa nije valjda da nisi skinuo plochicu????

I love my

Comment

• dare156
        CBC Senator
        • 07.03.2007
        • 282
        • Beograd

Ajde i ja da se pozalim.
        Što se tiče komsiluka i moje 155 (opasno su se posvadjali). Skidaju mi prednji znak stalno, masku retrovizora, stalno neke ogrebotine. Valjda zato što znaju da se nerviram Razjaren . Pazi sad ovo. Kupio sam novi znak 20e i našo genijalno rešenje a sprovodim ga u delo. Nema više skidanja znaka , jer ispod će pisati sitnim ali uočljivim slovima: who steals my sign, may his mother die!

Nabrojacu krupne stvari. Ukrali mi novog keca i nov kamion rival, mesec dana po zavrsetku rata 99.

Bilo je izmedju svega i svacega, ali poslednje mi krali neki tipovi tel. kablove (sa tim sljakam), steta oko 3500e, medjutim navatao ih ja, ko ceka taj doceka, krv sam i popio, bolele me ruke 10 dana. Uhvatio sam dva tipa koja to rade godinama i imaju poternice (jure ih 2 god). Sve u svemu ja sam dobio K***c. Ja hteo krivicno da ih gonim, a pandur mi reko:"Sta se zamlacujes, to je procedura, da znas ti sta su oni sve pokrali" Ja mu rekao da se ti lepo nosis u k***c, a sledeceg ces lopatom da skupljs da ti p***a materina.

Aj pozz iznervirao sam se

Comment

• dare156
          CBC Senator
          • 07.03.2007
          • 282
          • Beograd

Zaboravih da nabrojim i ovo: Treca vrata sa juga tj. gepek, ciradu od kamiona ispred zgrade, to su samo one interesantne kradje (gorivo 4x u poslednjih mesec dana, rezerni tocak, akomulator, muzika ....ima toga koliko hoces. I nisam preterao u opste cak sam i zaboravio brdo toga.

Eto mozda nekom ovo posluzi za utehu, a evo i meni je malo lakse.

Comment

• TETAK
            CBC Senator XXL
            • 30.09.2004
            • 3034
            • Čačak, Srbija

O onome gore, više, kada bude za pri?u!
            U vezi sa temom, parkirati vozila u garažama, dvorištima, a ko to nema bar pod nekakvim uli?nim osvetljenjem.
            Veoma bitno je da skidate plo?ice sa radio uredjaja i da ispraznite kabinu od torbica, telefona, nao?ara i bilo ?ega što može da li?i na nešto vredno!
            Kreteni, uglavnom narki?i, non-stop šetaju pored parkiranih vozila u pokušaju da uo?e nešto vredno.Posle se to lepo remi za dop i......ode vaša muzika od 1000 evri?a za 50..........!
            Gledam pre neki dan kako u Iranu kažnjavaju za izvršenu kradju, odnosno kako jednom klincu gaze(lome) ruku kamionom, naravno sve pod budnim nadzorom sudije, policije i radoznalih gradjana!
            Pou?no, zar ne?
            Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• stefanves
              CBC Senator XXL
              • 10.12.2006
              • 1351
              • BG

Izivnjavam se Tetak, mislio sam da je istraga zavrsena.A ovo sa Iranom, pa i treba tako.
              Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
              Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• Kenno
                CBC Senator XXL
                • 21.08.2006
                • 460
                • Zenica, BiH

Odem danas da provjerim pritisak u gumama i vidim da se neko poslužio jednom kapicom za ventil na gumi.
                Ina?e ako odete do bilo kojeg vulkanizera i zamolite da?e vam džabe ako imaju.

Comment

• Urosh
                  CBC Član
                  • 13.05.2007
                  • 79
                  • Zemun
                  • Toyota Avensis D4D

Prekjuce ujutru, otisle plastike sa retrovizora (Vectra B)! Fino odradjeno, nista slomljeno, ostavili mi retrovizore - bas im hvala...
                  Izgleda je problem naci plastike bez retrovizora, sto cu uskoro saznati.
                  Nadam se da ti boja odgovara, da ne bacas pare na farbanje, samo steta sto me nisi sacekao ujutru, u to doba dana sam po default-u u posebnom raspolozenju!
                  Jos kad me komsiluk probudi sa komentarima tipa "sta ti se desilo sa kolima?"...

Comment

• bozza1979
                    CBC Veteran
                    • 08.01.2007
                    • 112
                    • Beograd

Meni su sa aleka skinuli novu ciradu, 91. godine, prvo vece, jednu ratkapnu, dvaput obe metlice brisaca...
                    Sa moskvica, retrovizor, lajsnu s gepeka, znacku moskvich i zavesicu iza tocka...
                    iz golfa kasetofon i CD player (plus jos jedan moj kas koji je bio u ortakovom golfu), lajsnu sa vrata...
                    sa Honde CRX, znak H sa prednje maske (nisu lepo odradili posao, puko im je, ostao patrljak)...
                    kapice sa ventila ne racunam, ko zna koliko ih je nestalo... mozda sam nesto i zaboravio, sad ne mogu da se setim...
                    Ljudima u komsiluku su skidali tockove, branike, farove...
                    Ortaku sa juga pre neki dan, 4. put za 2 godine skinuli retrovizor...

e, da, setio sam se... i sa oba moskvica, i sa aleka i sa golfa su mi skidali zastitnu kapu sa kuke (vise puta), jedino sa felicije nisu

Comment

• mb12
                      CBC Senator XXL
                      • 06.11.2006
                      • 640
                      • Vrbas
                      • Mazda 626 2.0 TD

POchetkom 90-ih su caletu sa Reanult 5-ice su skinuli oznaku sa vrata gepeka Stavrno ne znam zashto, ali ako je hteo , neka mu ..... sada kada se voza auto sa alu felnama, jedino mi je bila frka kada sam ga kupio da felne sluchajno tokom noci ne ispare, ali kada sam hteo skinuti felnu trebalo mi je vishe od sat vremena da je skinem

Kaze majstor da je tako sa skoro svim alu felnama .... posle odredjenog vremena zapeknu, i onda se muchi ..... tako da nemam frke da ce da nestanu

Comment

Uhvatio sam na delu delikventa koji je pokušavao da skine znak sa haube,klinac nema 15-16godina ,jedan kao čuva stražu /naravno pobegao je
                        odmah kad sam naišao/ a ovaj se muči krivi onaj znak ma smeh živi.Elem
                        kad sam mu video strah u očima ....j...i ga odmah sam ga pustio ma nemogu
                        bre decu da bijem.Komsija udbas odma sto ga nisi odveo u Sup ma ajde bre
                        to nebi nikad uradio ,dok je klinaca biće i tih sitnih neprijatnosti sa znakovima -valjda je to neko dokazivanje j....m li ga

Comment

• zverko
                          CBC Senator XXL
                          • 19.08.2005
                          • 7085
                          • BGD
                          • Audi A4

to sa znakovima ce uvek biti jer stalno stasavaju nove generacije tih klinaca koji ce to da rade. doduse ja nemam ni jedan znak na kolima ali ne zbog toga vec sto mi se tako svidja.
                          sto se muzike tice imam tu srecu da znam likove koji operisu po kraju a znaju i oni mene tako da nema problema ali zato imam muku sa ovima sto grebu kola i stalno se bojim da cu da natrcim na nekog pa da mu polomim ruku.
                          cuo sam da sa saxa cesto skidaju plasticne rubove i lajsne posto su u krv skupe pa sma svoje zalepio bisonom tako da moze samo da ih izlomi ali da skine nema sanse.
                          deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Vladan
                            CBC Senator
                            • 18.08.2005
                            • 248
                            • Vuko.ebina
                            • e46 325i

Ode nocas znak sa gepeka.

Comment

• Azrael
                              CBC Senator
                              • 29.06.2006
                              • 278
                              • Kragujevac

Meni je na jugu komsija dok ga nisam provalio, jedno 6-7 puta maznuo retrovizore, 4 puta farove, 7-8 puta izvukao gorivo iz rezervoara (da je bar ostavio do pumpe da odem), pokusao da mazne gume, a o metlicama brisaca necu ni da govorim, to nestaje svakodnevno. Odkada sam ja poceo da mu demoliram auto, vise na mojim kolima nista ne fali, i nemam nikakvih problema.
                              Taj isti komsija je poceo da mi otkriva kucu, i hteo je da mi mazne crep, ali isto sam ga uhvatio i samo odgurnuo merdevine na kojima je stajao, tako da se posle paar polomnjenih rebara, i jos nekih povreda ruke i glave valjda opametio, ali vrema ce pokazati.

Comment

• Vladan
                                CBC Senator
                                • 18.08.2005
                                • 248
                                • Vuko.ebina
                                • e46 325i

brate imas komsiluk do yaya

Comment

Working...
                                X