Originally posted by mirdza
Gde i kad ste sluzili vojni rok ?
Collapse
X
-
Decembar 2002 - Avgust 2003 -- Subotica, mala kasarna blizu Palica. Topograf u 1. Samohodnoj Haubicarskoj Artiljerijskoj BaterijiJedno 5 ili 6 nedelja na strazi kao strazar, 2 nedelje kao razvodnik straze i 2 kao komandir straze, 2xpasuljanske livade...
Comment
-
-
Pula 1984/85, mornarica. Miner kasnije kormilar.
Brod DTM (desantno transportni mino polagac)
P.S> super bi bilo da postavite i po koju sliku (da ne otvaramo novi topic), da vas vidim kad ste bili zeleniwww.hondaclub.co.rs = SeXution - Revolution - Hondaution =
Comment
-
-
Najveci crnjak, na par lokalnih novosadskih televizija je bio direktan prenos zakletve, pred kraj prenosa, ja u krupnom planu uz muzicku podlogu "Racunajte na nas"
Comment
-
-
-
-
Do pre godinu-dve sam bio nalozen na ideju "Ja sam bre Srbin i to josh sa poreklom iz Crn Gore, pa gde da neodem u vojsku, to bi bilo kao da sam izdao drzavu, kao da sam izdao sebe"
Medjutim u poslednjih godinu dana sam toliko se razocharao sa nashom vojskom, nashim junashtvom i nashim ophodjenjem prema voscji i vojnicima , tako da sam odustao od sluzenja vonjog roka.
Ljudi koji su ratovali na prostorima bivshe SFRJ, a koji su iz Srbije, i koji su postali invalidi, sada su ljudi ,ne trece nego petnaste klase. Niko se nije setio da im kaze hvala. Niko se neseti da im obezbedi lakshi zivot . Svi su ih zaboravili.
Bem ti drzavu koja se nebrine o svojim gradjanima. Eto kako im je Srbija rekla HVALA!
A shta je sa onom dvojicom nesretnika koja su se navodno medjusobno poubijala? Najvishe shto boli, njihovi roditelji navode je to shto su guzonje nafabrikovali prichu da su samoubice ( iako lazunjaju da su se medjusobno poubijali , koja kontradiktornost ) pa pop nece da im odrzi opelo!
JEdnostavno, nemam za koga,poshtujem sebe i to je to! Ima josh mali milion primera, ali neko bi se nashao sluchajno uvredjenim te tako necu dalje o tome!
Mislite o tome!
Comment
-
Comment