Star Wars...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • GT
    CBC Senator XXL
    • 01.12.2006
    • 337
    • Beograd

Star Wars...

Evo skidam sa neta svih 6 delova, tri stara i tri nova..

E sad tri stara su sada prakticno 4, 5, i 6 dok je u tri nova radnja smestena pre svega ovoga sto se desilo u ova tri nastavka!

Ono sto me interesuje je kako da ih gledam, po kom redosledu?! Proslo je sigurno desetak godina kako sam poslednji put gledao ove iz sedamdesetih pa se zapravo skoro nicega i ne secam, tako da se nosim mislju da odgledam sve hronoloski kako i ide prica, ali se bojim smoricu se kad posle ovih modernih scena krenem da gledam 30 godina staru stvar!

Sta vi mislite?!
    "Driving an Alfa Romeo is not like driving an ordinary car in an ordinary context. It is pure driving desire turned into a car which is also the expression of one's personality. When you are in the driving seat, your hands on the leather steering wheel, you are at one with your Alfa Romeo: the road before your eyes, the tyres's grip on the road, your heart beating at the same rpm of your engine."
  • Kanarinac
    CBC Senator XXL
    • 08.10.2004
    • 2870
    • BG,Weedikovac

Pa i sad kad su bili prikazivani svi delovi na FILM + ishli su prvo ovi stariji,a posle ovi novi jer praktichno stara 3 dela su kao pricha za sebe kao i ova nova 3.Al eto povezani su.Moj predlog da uradish kako valja i dolikuje i odgledash prvo stare delove i onda predjesh na nove.

I love my

Comment

• srdjan_p
      CBC Senator XXL
      • 01.12.2004
      • 1915
      • ZR

I ja sam ljubitelj istih i uopste SF-a...kad su isli na film+ snimao sam sve sa dvd recorderom pa posle gledao...Ako ces da otpratis pricu od pocetka gledaj redom 123456 ali opet malo je bezveze prelaz sa ovih novih na one old school.

Comment

• HotDog
        CBC Senator XXL
        • 06.05.2005
        • 965
        • BSG 75 (011)

ako ces mene da poslusas, odgledaj ona tri stara a ona tri nova baci u djubre
        U ona tri stara samo je zadnji deo bio malo "deciji" al zato ova tri nova...uzas.

Ako ti se bas gleda ultrakvalitetni SF, downloaduj Battlestar Galactica, novu seriju, i gledaj kako postajes zavisnik

Comment

• djukic
          CBC Senator XXL
          • 27.03.2005
          • 2526
          • Beograd

Battle Star Galactica novi serial hm, prve prva sezona odlicna odgledao svih 20+ epizoda bez daha. Ostatak serije smorili su najstrasnije...

Inace pravi SF, nista magija, akcija brale.
          https://t.me/pump_upp

Comment

• Flavio
            CBC Senator XXL
            • 13.06.2006
            • 1926
            • 012 Centar
            • KaraWagon 1.4T.Spark

Valjda nije tezak OT ... ipak je SF.Naime,uzeo sam sinoc 3 sezone SF serije "4400".Imate li koment neki(ovako unapred),vredi li ?
            @GT prvo 456 pa 123 . Say Hello to old Dart first .

Comment

• HotDog
              CBC Senator XXL
              • 06.05.2005
              • 965
              • BSG 75 (011)

BG- prva sezona ima 13 epizoda
              odgledao i drugu, 20 epizoda, sad sam na 6toj epizodi trece. Meni se bas zahuktava, mozda nema akcije toliko cesto vise, ali je uzasno intelegentno pisana, napeta i stalno trazis jos
              i sto kazes, nema one trtmrt startrek kvazi nauke, da na kraju epizode pobede tako sto vezu unterciger na bajbiger

Bas smo rasirili temu SF serija

Comment

• srdjan_p
                CBC Senator XXL
                • 01.12.2004
                • 1915
                • ZR

Neverovatno ali nisam gledao Battle Star Galactica, moracu da skinem pa da odgledam, ali tek posle ispitnog roka, mora se uci bato...

Comment

• Kanarinac
                  CBC Senator XXL
                  • 08.10.2004
                  • 2870
                  • BG,Weedikovac

E pa kad je bal nek je maskenbal
                  Jel gledao neko babylon 5???

I love my

Comment

• dekideki
                    CBC Senator XXL
                    • 26.07.2005
                    • 1914
                    • Beograd

odgovor na prvo pitanje:
                    neces se smoriti. Lukas je bas vodio racuna i o tome. prve dve epizode je divljao ko nenormalan, samo smo ga gledali i pitali se dokle ce ici s tim. a onda je malo spustio loptu kad je radio "Osvetu Sita'', bas sto se tice produkcije i efekata. tako da se vrlo lako nadovezuje "Nova nada" i posle nje i ostale epizode, inace prve snimljene...

a ako nisi Star Wars fan, onda ce ti svaki deo biti bezveze. prosto je.
                    .

Comment

• GT
                      CBC Senator XXL
                      • 01.12.2006
                      • 337
                      • Beograd

Ma gledam na netu kako svi gledaju prvo nove pa stare i malo mi je smor, ali pogledacu prvo stare pa nove, nekako mi je tako logicno iako nije hronoloski, a i ne mora biti!

nije Off, bas me interesuje! Cini mi se da je bbilo na TV Battlestar Galactica i gledao sam jednu epizodu gde se pojavio klon glavnog junaka, mislim da je on bio kapetan i onako nije mi bilo lose, ali nekako mi je sve posle Star Track-a delovalo kao kopija, pa eto cak i ovo sto je verovatno bolje!

Inace osim SF mnogo volim Only Fools And Horses, ali ne mogu da nadjem odakle da ga downloadujem a da torrent radi, That 70's Show koje znam napamet i imam skoro sve epizode i ostale serije tog tipa!

LanMi jel postoji sansa da mi narezes Battlestar Galactica, ako uopste gledas sa DVD?!
                      "Driving an Alfa Romeo is not like driving an ordinary car in an ordinary context. It is pure driving desire turned into a car which is also the expression of one's personality. When you are in the driving seat, your hands on the leather steering wheel, you are at one with your Alfa Romeo: the road before your eyes, the tyres's grip on the road, your heart beating at the same rpm of your engine."

Comment

• dekideki
                        CBC Senator XXL
                        • 26.07.2005
                        • 1914
                        • Beograd

nisam ljubitelj knjiga, ali po originalnoj ideji (knjizi) tako se i krece radnja, bas tim tokom. sredina, rasplet, pa vracanje na pocetak...

neces pogresiti
                        .

Comment

• 206
                          Admin od ispočetka :)
                          • 09.12.2004
                          • 9548
                          • Beograd
                          • 206

Imam sve Battlestar Galactice, i stare i nove, pa kome treba...

Takodje imam i jedan serijal koji se kod nas nije prikazivao, Firefly - ima status legende SF-a. Ko nije gledao, zahebao se
                          The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• djukic
                            CBC Senator XXL
                            • 27.03.2005
                            • 2526
                            • Beograd

Jooj galactica me mnogo zarazila. Ali sam se stvarno smorio ovo u poslednjim epizodama, pa jos i omiljeni lik mi nastrado mada u ovoj poslednjoj treceg serijala se ponovo pojavio!!! valjda samo da me privuce da gledam i cetvrti serijal.

Evo i lost dosao do kraja treceg serijala. Sta mi ostaje za leto?

Nego nije SF ali da li je neko ispratio Prison break (ja odgledo u jednom dahu oba serijala)?

Firefly toga nema na beogridu
                            https://t.me/pump_upp

Comment

• HotDog
                              CBC Senator XXL
                              • 06.05.2005
                              • 965
                              • BSG 75 (011)

uja drugari, molim vas, bes spoilera
                              te poginuo ovaj, te vratio se onaj...hm, neki jos nisu ni poceli da gledaju, a neki jos nisu zavrsili trecu sezonu
                              GT mogu da ti narezem, samo da skinem trecu sezonu do kraja, a ako ti se ne ceka tu je i Sale aka 206

Comment

Working...
                              X