Ma super je.....jos postado' i derpe, fala, fala,,,,pa sto ne nadjoste nekog normalnog, ne ide mi u opisu licnosti nikako....
Ma super je.....jos postado' i derpe, fala, fala,,,,pa sto ne nadjoste nekog normalnog, ne ide mi u opisu licnosti nikako....
A sto se tice kuvajta, razgovarao sam licno sa majstor Mackom, leekom koji je bio jedan od projektanata SUV(sistem za upravljanje vatrom) na m84, i on je bio tada u kuvajtu kada je bila prezentacija i kada je naruceno oko 640 tenkova....
Kaze da je nas tada briljirao....o cemu se radi.
m84a koji je napravljen bas za tu priliku stock je tezak 43.5 tone, imao je povecan i poboljsan sistem preciscavanja vazduha sa vrtloznim komorama kome pijesak nije mnogo smetao. kod amera i svaba su gasne turbine trosile mnogo vise vazduha. Inace gasne turbine su maltene mlazni motori koji su upakovani u kuciste, cijeli sklop im je pogonski da kazem ventilator, komora za sagorijevanje i gonjeni ventilator, a to sve je na tzv radilidi i pokrece mjenjac i ostalo.....
Inace mnogi su osporavali nas tenk tada, kazu abrams bio bolji....ajd idemo logicno, abrams ima cini mi se 69 ili 59 tona ne mogu da se sjetim bas 1400ks, a m84a 980 ks na 43 tone,,,,top na m84 je 125 mm, glatka cijev, predvidjen za ispaljivanje raketa a ameri 120 mm...punjenje toma kod naseg automatski, sa osmim putnikom, kod amera rucno, doduse, kao poluautomatski, ali rucno se radi....
silueta tenka pogotovo u pustinji je sa 2,19 cm bila najniza, sto je velika prednost,spram oko skoro 3m abramsova, kao i cijena od 1 600 000 USD, spram oko 6 000 000 za abrams....pa tri ne znam koliko losa ubise milosa,,,,a da ne govorim o ovome
inace prico mi majstor macak da su amaer pravili takve smicalice da su morali da strazare 24h pored tenka, indijcima skinuli tockove, nekim raskacili guskenicu, ma haos sta su ameri u stanu da urade....
Ma daj poru?ni?e, Gruber je najpozitivniji lik u seriji.On prosto obožava svoj tenki?, po ceo dan ga polira i ne želi da ga prlja po terenu.To je naravno bilo jako pozitivno u vezi sa antifašisti?kom borbom naroda i narodnosti u Evropi.
E, sad niko nije savršen pa ni on........
PS nisi pomenuo da je naš(tvoj) tenki? pobedio na tenkovskom reliju organizovanom od strane koalicionih snaga po pustinjama Iraka-Kuvajta!
Pa cini mi se da sam to negdje napomenuo....caka je bila u tome sto je filter za vazduh kod njega povecan i jako specifican tako da ima prvo vrlozne komore koje odvajaju krupnije dijelove prasine, i izbacuju, a poslije ide zicani troslojni filter natopljen motornim uljem koji je stalno vlazan i nikako ne moze nista da prodje kroz njega.
Ostali su u vecini slucajeva zaribali, sitan pijesak nije im prijao.
Inace taj majstor Macak koji mi je svojevremeno pricao svoje dogodovstine je u stvari inzinjer koji je cuda znao da uradi, ali su ga svi od miloste zvali majstor maca, jer je po cijeli dan bio mastan zato sto je tretiran kao neko ko treba fizicki da popravlja neke gluposti.
inace, popizdio je na nasu vojsku i platu civilnog lica u vojsci od oko 900 din,tadasnjih, to je oko 17ooo danasnjih i spakovao covjek kuver i
zapalio a gdje,,,,pa za kuvajt naravno, imao je tada
platu oko 9000 dolara+ raznorazni dodaci tako da izadje preko 12 tisuca.radi na odrzavanju SUV-ova, ali u bijelim rukavicama, samo konsultuje i zgrce lovu...dobio vilu, tretman kakav zasluzuje i na zalost nisam ga vidio jedno 5 godina....ali mislim da zasluzeno uziva...
a nasi nisu znali da ga cijene i iskoriste jer je moga o cuda da napravi
ma nema frke za grubera, samo sto nam se karakter malo razlikuej hha
Pozdrav kolegama tenkistima (ako ih još ima). Doduše, ja sam starija garda, pa sam u vojsci vozio T55, ali sam se sit navozao - Banja Luka, Valjevo, Vršac, Pasuljanske livade, rečni tenkonosci negde na Savi - plus obuka za podvodnu vožnju u Pančevu i podvodna vožnja ispod Drine. Sve u svemu - tada sam imao 19 godina i bilo mi super zanimljivo
tazz@Najbolji trenutno Multi-roll fighter on The World.
izvini tazz znam da volite saab-a ali daleko je od najboljeg multiroll fightera...on se opisuje kao avion 4-5 generacije ali samo zbog veoma napredne elektronike i veoma naprednog sistema upravljanja i razmene informacija...inace sve ostale karakteristike su negde u sredini ...inace veoma dobar avion i za nase uslove,ne treba velika ulaganja u odrzavanje,itd..ali hebiga ima Volvo motor
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
pa za to sam vec napisao,da je pogodan za zemlje koje nemaju puno para za nabavku,odrzavanje itd..znaci cena -kvalitet-namena odgovara(nesto kao japanski automobil),ali budimo realni NAJBOLJI multirole fighter nije...dobar da,i svi ostali predikati koji ga chine dobrim MRF stoje,samo ne razumem ponos Saab-a ima Volvo motor ...(ma zekim vas malo ljudi)...
pozzzzz
miki
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
Comment