Zna neko?
PayPal ima li to kod nas?
Collapse
X
-
mislim da ne mozes sa srpskih IP adresa zbog velikog broja nepravilnosti sa istih, koliko sam ja cuo. A to sam cuo onomad kad smo pre par godina potpisivali peticiju da se paypal VRATI u Srbiju, posto je izbacen zbog gore navedenog.
Comment
-
-
Comment
-
-
Comment
-
-
Gejovi... Ali i to je bolje nego ništa mada se traži i ono drugo )
Od jutros sam verifikovani pajpalista ma šta to bilo
Comment
-
-
Nikada nije ni moglo odmah da se primaju uplate. Ni u jednoj zemlji nije bilo odmah otvaranja svih opcija. Prvo placanje pa tek onda primanje uplata. Tako da ne znam cemu cudjenje i potenciranje toga. To je bilo jasno k'o dan.You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.
Comment
-
-
Potenciranje i čudjenej nema, bar ne kod mene. To nema nikakve veze sa pajpalom nego sa državom i doznakama i zakonima i ostalim... Pajpal je profitna organizacija koja uzima katastrofa procenat za posredovanje i kupoprodaji i nevidim nikakav razlog da bi oni imali politiku da brane bilo kakav promet od koga imaju korist a nisu ni nadržavna institucija da bi nama krojili kapu.
Ovo je čista šteta jer znači bukvalno samo odliv para iz država a priliv NULA, naravno da će ko je imao priliv i do sada raditi na isti teži način i nadalje ali bi olakšavanje načina za priliv novca otvorio mnogima mogućnosti i time doprineo da se više novca slije u našu zemlju.
Sve to naravno nekom neide u račun i batrgaćemo se još...
Comment
-
-
posle danasnjeg dana i silne euforije oko pejpala, malo mi je krivo sto sam digao temu iz mrtvih. Da mi je videti danasnju ibej statistiku, posete iz srbije. Nije gledao samo ko ne zna da pomera kursor po ekranu uz pomoc misa.
Niko ne shvata da je ovo samo jos jedna opcija za odliv para i da je prava kupovina preko interneta jos uvek daleko jer smo mi 285 zona i ako slanje neke posiljke do slovenije kosta 8 eura ili funti, do srbije je 35, ako je uopste neko i spreman da salje u tu rusku republiku siriju, ovaj, srbiju.
Inace, za svaku zemlju je uvek u pocetku dozvoljeno samo placanje pa posle godinu-dve otvore i uplate. Onaj ko zavisi od pejpala, vec je to resio, nema ko nema nekog rodjaka u bosni ili hrvatskoj.
dalje, posle malo koriscenja, sve sto nije ibej(a ibej je obicna buvlja pijaca u poredjenju sa ozbiljnim sajtovima za online kupovinu) ubrzo se uvide mane, kao na primer, ne mozes sa engleskim pejpalom da kupis nesto na austrijskom sajtu i posaljes na adresu u austriji, jer se to smatra za pranje para ili tako nesto.
meni ce konkretno nas koristiti da za manju proviziju punim engleski ili hrvatski racun, jer su banke izuzetno bezobrazne i za proviziju na deviznu uplatu, mogu opusteno da se provozam do osijeka i popijem kafu.
cudo od tri dana i trt.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
kako to ide s tim pejpalom.?
na primer narucim nesto , i platim sa sve postarinom 40 evra na nekom sajtu. koliko posto uzima jos pejpal a koliko moja banka ako se registrujem sa visa karticom na pejpal sajtu ?Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
Comment