19.06. dolazim u Bech na jedan dan. Mogli bi da se vidimo to vece, cisto radi druzenja i promocije cannona. Ko ima zelju da se vidimo, nek da kontakt telefon na PP.
Pozdrav.
nije frka....kad stignes imas moj broj u temi -cannonball pomoc na putu- ili me cimni na pp pa cu ti poslati broj...kad stizes? iz kojeg pravca?ima li ko da te saceka?ajd pozdrav
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
Ma ne treba mi prenociste, dolazim avionom, i to sam. Treba mi drustvo, posto dolazim 19. posle podne, pa da ne bih sedeo sam u nekoj kafani, a i nije lose da se upoznamo, kad sam vec tamo.
bili zajedno ,popili pice,razmenili misljenja,ne dintel nismo bili kod pratera ....
e sada je red da marinac kad stigne u bg da ubaci fotke sto je malkice fotografisao...
pozdrav
miki
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
ma neeee..bili smo dobri....
inace ne rece da voli pivu, a ja ga nagovorio da popije capirinju
vidim da mu nesto ne ide,i pitam ga hoce li pivo ima kod mene u hotelu isto na tocenje,on nece....ma stisko se bio ko mlada pred prvu bracnu noc....salim se bilo je ok,samo kasno smo izasli,meni klinci ostali u stanu sami,tako da nismo dugo ostali...ali bice dana za megdana ...
kad ja dodjem u bg
Prvo, pohvale Mikiju za gostoprimstvo. Moram da kazem da mi je zao sto sam bio tako kratko, ali vazno da smo se mi videli, sto dokazuje da cannon funkcionise gde god se nadjes na planeti. Sto se tice pica, za dobru svinju nema losih pomija, pa tako ja ne odbijam nista sto domacin iznese. Pice najvise lici na limunadu. Sutra postujem slike, ali ih ima bas malo, posto smo uglavnom sedeli i razgovarali.
Dolazim u Bec sredinom jula, vise cu biti u prolazu, maksimalno dan-dva, pa...Beclije moze li jedno turisticko pitanje?
Sta obavezno treba obici i pogledati za tako kratko vreme. Citam neke turist vodice po netu i sve mi je to tralala, najbolje je imati preporuku iz prve ruke.
Comment