Ja sam bas iznenadjen, koliko jednostavno, jeftino, i bar za mene mocno.
Ako nekome zelite zaista nanijeti veliku stetu!
Collapse
X
-
Ja sam se s ovim zezao u srednjoj skoli, ali i bas skoro nesto mi doslo jedno kilo pod ruku pa sam se malo podsecao
Kolicina od 1kg protopi kroz kamionski celicni blok motora i glave za par sekundi....samo je paljenje malo zeznuto ako se nema ova magnezijumska trakaAli ima i drugih nacina
Dobra stvar
Comment
-
-
Termit se pali na 1200-1300C (ako se dobro sjecam...). Ovdje uopste nije problem da se nabavi - zivim u jednoj od vecih rudarskih oblasti u Evropi(koriste ga za varenje sina i jos ponesto)
Zovem se Miroslav i pravim igračke.
Comment
-
-
Originally posted by CarŠta misliš da, umesto toga, po?neš propisno da parkiraš?
Konkretno, taj preduzimac, koji je napravio trzni centar ispred kojeg su mi pokupili kola, poznat je sto je njegov prethodni "projkat" nazvan iz miloste "Titanik". I tu je ljudima iz okolnih zgrada maznuo parking mesta.
Tako da, kad malo bolje razmislim, lanac faca kojima bi slicnu spravicu trebalo staviti na raznorazne dzipove nije mali.Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
Comment
-
-
termitom su varili nekad pruge koliko znam... nevjerojatno paklena stvar, ko sta je 206 reko, manje od kile na haubi je dovoljno da nikad vise ne makne auto s mjesta.
ako nekog zanima jos takvih stvari, samo potrazite anarchycockbook na net-u, ima jos dooooooosta interesantnih fora. jedna od boljih i bezopasnijih je bomba boje na bazi suhog leda... uglavnom, rezultat je kanta od pet litra boje neravnomjerno raporedjena po siroj okolici...
Comment
-
-
Za Dragona, step-by-step uputstvo:
Paznja: ne preporucuje se gledanje videa ljubiteljima francuskih automobila, pogotovo starijim i onima sa povisenim krvnim pritiskom
Comment
-
-
auuuuu, al je ovo dobrooooo...
Od malena sam pokazivao sklonosti ka igrarijama sa opasnim materijama...mama profesor hemije, laboratorija, divota,kasnijerat u bosni, ribolov na kasikaru, posle vojska, ali iskreno ovo nisam znao da postoji....
Moze interesantno da se upotrijebi, a da sve bude kao nesrecan slucaj,,,
Comment
-
Comment