Ako nekome zelite zaista nanijeti veliku stetu!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • markokg1982
    CBC Senator XXL
    • 19.05.2007
    • 409
    • Kg-Bg

ovoliko poruka a niko da pomene pandurska kola??
    pa zar nam upravo oni nisu najveci neprijatelji?
    http://www.youtube.com/watch?v=CWvkqhcItY8

Comment

• Wiz
      CBC Senator XXL
      • 30.09.2004
      • 3104
      • Nish

Ja imam i vecih

Comment

• 206
        Admin od ispočetka :)
        • 09.12.2004
        • 9548
        • Beograd
        • 206

Rdju tesko da ne mozes da nadjes, kao sastojak Aluminijum...pa brate ostruzi kakvim biaksom malo opiljaka bilo cega od aluminijuma, kako ne moze?

A za paljenje ne treba traka, rekoh kalijum permanganat (onaj ljubicasti prah, koristi se za dezinfekciju, u apotekama ga ima) stavis preko i kanes malo tecnog glicerina preko, da vidis kako se pali
        The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• srdjan_p
          CBC Senator XXL
          • 01.12.2004
          • 1915
          • ZR

Nismo se razumeli no nema veze, ja sam kontao da je monkey nesto drugo rekao...
          Naravno da se ovi sastojci mogu naci bilo gde...vec sam smarao kevu(dipl. hemicar) da mi objasni kako zasto itd...

Morammm ovo da probam, jedino mi frka kako potpaliti to a da me ne sprzi. Jel to odma krene da prsti ili?

Comment

• monkey
            CBC Senator
            • 14.11.2006
            • 286
            • Porec, Hrvatska

Originally posted by srdjan_p
            Ne nadjes ti tu magnezijumsku traku nigde a ni ostale sastojke, 2200*C...
            nadjes brdo rasteljenog zeljeza uokolo, pa je dosta lako shvatiti o cemu se radi, to sam mislio reci...
            a magnezijevu traku se moze naci u boljim zeljezarijama pod opremom za varenje, ne pitajte za sta se koristi jer nemam pojma...
            dobivanje ekspres hr?e: zeljeznu cijev (zeljeznu, ne metalnu) staviti u razrijedenu otopinu solne kiseline, kad baci van dovoljno hrde, posusiti i ostrugati dole hrdju koju treba finu smrvit... aluminiji je hvala bogu mekan, pa ga je jako lako nastrugati i dobiti prasinu van iz njega...

Comment

• Ji 4Tze
              CBC Senator XXL
              • 04.05.2006
              • 806
              • bg
              • Honda CR-V 4WD

one 'spuzve' metalne za pranje sudova (za ribanje) bi trebalo da su od magnezijuma

pre su bile cilindrichne, i ko klinci smo ih vezivali na kanap dug 2-3m, zapalili kraj i vrteli, super vatromet

Comment

• Eon
                Moderator
                • 10.03.2005
                • 4225
                • Beograd-NBG-44
                • Superb 2.0 4x4 DSG

uff, naravno kada nisu uzeli teflonski tiganj....

Bas me interesuje gde kod nas to moze da se kupi...?!?!

Ne bi voleo da se lako dolazi do toga!!!!
                Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
                Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• monkey
                  CBC Senator
                  • 14.11.2006
                  • 286
                  • Porec, Hrvatska

nemoguce da su spuzve od magnezija jer magneziji se raspada u vodi, a i malo ga je teze zapalit...
                  @eon:zacudio bi se sta se sve moze napravit od sastojka koji se mogu legalno kupit u ducanima, zeljezarijama i apotekama

Comment

• low rider
                    CBC Senator XXL
                    • 03.04.2006
                    • 613
                    • Beograd

"Ako nekome zelite zaista nanijeti veliku stetu!"

Da zelim !
                    Danas da otkljucam auto i ubacim neke stvari na zadnje sediste, kad krov auta sav izgreban, ma prooran. Pop|zdeo sam totalno, nije proslo ni 10 dana od posete lakireru i limaru, a neko je vec spustio plug na auto.
                    I prvo sam se setio nekoga sa ovog foruma ko je skoro imao isti problem, i dobro sam proverio, ogrebotine nikako ne mogu biti od oluje, jer su lokalizovane na deo koji se moze dohvatiti rukom i pravilne su kao EKG
                    .
                    Do sada nisam imao ovakvih problema, ok kradja i lopovluk, ali nanosenje bezrazlozne stete...
                    Bio bi mi dovoljan samo koji gram termita, postovaljen iznad rezervoara... uh...

Comment

• markokg1982
                      CBC Senator XXL
                      • 19.05.2007
                      • 409
                      • Kg-Bg

Originally posted by low rider
                      "Ako nekome zelite zaista nanijeti veliku stetu!"

Da zelim !
                      Danas da otkljucam auto i ubacim neke stvari na zadnje sediste, kad krov auta sav izgreban, ma prooran. Pop|zdeo sam totalno, nije proslo ni 10 dana od posete lakireru i limaru, a neko je vec spustio plug na auto.
                      I prvo sam se setio nekoga sa ovog foruma ko je skoro imao isti problem, i dobro sam proverio, ogrebotine nikako ne mogu biti od oluje, jer su lokalizovane na deo koji se moze dohvatiti rukom i pravilne su kao EKG
                      .
                      Do sada nisam imao ovakvih problema, ok kradja i lopovluk, ali nanosenje bezrazlozne stete...
                      Bio bi mi dovoljan samo koji gram termita, postovaljen iznad rezervoara... uh...
                      ti prvo saznaj kome si to stao na zulj pa tek onda nabavljaj sve ovo jer tako nesto nece da ti uradi neko bez razloga..da ne bude za dz nabavljanje!
                      http://www.youtube.com/watch?v=CWvkqhcItY8

Comment

• low rider
                        CBC Senator XXL
                        • 03.04.2006
                        • 613
                        • Beograd

Ne razumem... Da sam nekome nesto uradio znao bi ko je, a i ne bi se zalio. A i salim se za termit.

Jedino mi na pamet pada neki ******s iz naselja koji mi se zakucao u uparkiran auto, pa mi na oci pobegao. Ja mu zapisao table i nasao ga u naselju. Izvlacio se, cigancio, lagao i nikad nista nije platio. Posle ga nisam ni vidjao ni trazio, do pre neki dan, kad smo razmenili par pogleda...

Mada mozda je neko i u gradu, iako se uvek parkiram na parking mesta, ko zna, eh kako su samo izgrebana...

p.s. sto se tice termita i paljenja magnezijumskom trakom, oprez, jer Mg traka gori na temp. oko 1200 C

Comment

• milannik
                          CBC Senator XXL
                          • 23.12.2004
                          • 1455
                          • Niš

More u'vati motku pa mu pokazi juznomoravsku (ili u ovom slucaju savsku) disciplinu, motku niz grbinu
                          A ako se ipak odlucis za termit, bolje brisi predhodni post, za svaki slucaj.

Comment

Working...
                          X