Kada ste polozili vozacki ispit i koje kategorije imate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • CLD
    CBC Senator XXL
    • 08.02.2005
    • 1225
    • Belgija - ranije Luna-Chico

Originally posted by dfast
    PSP 1990.
    B - 25.01.1991.
    C, E - 22.12.1991. Vozio kamione, poceo u vojsci a nastavio i kasnije sve vreme studiranja.
    D - 03.11.2003. Vozio samo mini buseve, nekih 2 god. dok nisam otisao preko.

Planiram i A ali nikako da stignem.
    dfast, jesi morao ponovo da polazes ili su ti Holandezi priznali nasu dozvolu?

Comment

• Aki
      CBC Senator XXL
      • 04.08.2006
      • 1133
      • Beograd
      • Yugo 1603, Yugo 1301

11.01.2006 dobio dozvolu, B kategorija ofkors, do sada oko ~25k km.
      "Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
      - Lousie Smith

Comment

• dfast
        CBC Senator XXL
        • 26.05.2005
        • 1302
        • Hoofddorp NL /Bgd

@CLD
        Morao sam ponovo da polazem. Cekao sam do januara ove godine, jer je trebalo kao nesto da usvoje u Evropskom parlementu, pa da se nase dozvole pocnu priznavati, ali nista od toga, tako da sam 13.03,2007. dobio ponovo B kategoriju. Odvezao dva casa, polozio i testove i voznju iz prve. Ma samo su pare u pitanju, sva su pravila, znakovi, raskrsnice isto regulaisane kao kod nas. Testovi im jesu malo zaguljeni, ali mozda je to moj osecaj cisto zbog jezika jer sam polagao na Engleskom. Mada kad smo vec kod toga, u Nemackoj mozes da polazes testove na Srpskom jeziku.

Comment

• zola_
          CBC Senator XXL
          • 24.06.2006
          • 319
          • Novi Beograd

B 13.12.2004 od tada stotinak kkm uglavnom po bg-u, i dozvola za camac za koju se polaze teorija, nekada je bilo i veslanje ali toga vise nema...
          P.S. sve iz prve

Comment

• CLD
            CBC Senator XXL
            • 08.02.2005
            • 1225

@CLD
            Morao sam ponovo da polazem. Cekao sam do januara ove godine, jer je trebalo kao nesto da usvoje u Evropskom parlementu, pa da se nase dozvole pocnu priznavati, ali nista od toga, tako da sam 13.03,2007. dobio ponovo B kategoriju. Odvezao dva casa, polozio i testove i voznju iz prve. Ma samo su pare u pitanju, sva su pravila, znakovi, raskrsnice isto regulaisane kao kod nas. Testovi im jesu malo zaguljeni, ali mozda je to moj osecaj cisto zbog jezika jer sam polagao na Engleskom. Mada kad smo vec kod toga, u Nemackoj mozes da polazes testove na Srpskom jeziku.
            U belgiji ne moras da polazes, priznaju ti dozvolu iz Srbije, s tim sto ti je provere i onda daju njihovu

Comment

• Bane
              CBC Senator XXL
              • 30.05.2006
              • 344
              • Konjarnik Bg

Originally posted by Dora
              Ipak ima nekog pravila, dobar voza? se ne postaje za 3 godine. Isto tako si u pravu, dobar voza? ne mora biti ni sa 30 godina staža.
              dzaba mu tolike godine popravlja auto sest(6)meseci a sjeb... ga za pet minuta

Comment

• Darth Nihilus
                CBC Senator XXL
                • 13.04.2005
                • 417
                • Srbija, Paracin

1988, B i C. Vozio svašta, i mislim da nisam neki voza?, prosek.
                Do not underestimate the power of the Dark Side

Comment

• dfast
                  CBC Senator XXL
                  • 26.05.2005
                  • 1302
                  • Hoofddorp NL /Bgd

Originally posted by CLD
                  @CLD
                  U belgiji ne moras da polazes, priznaju ti dozvolu iz Srbije, s tim sto ti je provere i onda daju njihovu
                  Strava
                  Eto mene dole cim dobijem stalne papire, za jedno dve ipo godine . Ako mi ne uleti neki bolji posao skorije odo ja u kamiondzije opet. Ovde su toliko simnjicavi po svakom pitanju, sve moras da dokazujes, jednostavno idu linijom manjeg otpora, ako nesto nisu u stanju samo prebace loptu na drugog. To u Belgiji je logicno, okrenuti sup u srbiji proveriti da li je dozvola legalna ili ne i to je to. Holandjani to nisu u stanju, a i mnogo vole pare. Dozvola za B je 1500e a za C kategoriju je 3500evra.
                  Da ne idem previse u off, imam i jos jednu kategoriju vazecu i stecenu ovde - za viljuskaristu ( fork lift, reach truck)

Comment

• JNC
                    CBC Senator XXL
                    • 19.12.2006
                    • 1332
                    • Beograd

Uf citam i reko ja jedan od matorijih ovde , kad ono poceli da se javljaju i ovi sa vecim zivotnim iskustvom , inace polozio 96 kao sto sam vec rekao presao oko 600k.

Comment

• uglavnom.bezopasni
                      - 42 -
                      • 03.02.2005
                      • 2235
                      • Novi Sad

Originally posted by Marko001
                      Originally posted by uglavnom_bezopasni
                      kilometara ~1.5M
                      Samo se baviš mojim poslom, ddor ima filijalu u svakom selu, a o fondu za penzijsko osiguranje ne?u ni da pri?am, eh stara dobra vremena nisi se ni vratio sa intervencije, a ve? je prošlo 6 meseci i treba opet i?i na redovno održavanje, službeni golf dvojka dizel (mogao poginuti par puta prilikom preticanja nema snage da povu?e, a ja navikao na BMW), posle dobili turbo dizel, e što je to išlo...
                      Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
                      11.04. 0:12 #2
                      Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• CLD
                        CBC Senator XXL
                        • 08.02.2005
                        • 1225

Da ne idem previse u off, imam i jos jednu kategoriju vazecu i stecenu ovde - za viljuskaristu ( fork lift, reach truck)
                        U to se ovde uvek trazi, a i kamiondzije, mada nije preterano placeno, jedino ako imas srece pa uletis da vozis po inostranstvu, e to je posao, ovde su zaradjivali soferi koji voze kamion za Srbiju sa kolima po 800? po turi, abilo je minimum 4 ture, sad je malo manje ali je jos uvek oko 600?.

Comment

• Austin
                          CBC Senator XXL
                          • 03.06.2006
                          • 364
                          • Novi Sad, 45°15'14.67"N, 19°50'58.96"E

Originally posted by Sasha
                          14.02.1994.
                          B
                          B-14.02.1994
                          Polagali smo isti dan, bio je sneg do kolena
                          It floats on fluid

Comment

• Danilo
                            CBC Senator XXL
                            • 02.10.2004
                            • 908
                            • Beograd, Dorcol

Polozio sam 15.11.2005, za sada imam B, razmisljam da polazem i za C u neko skorije vreme...
                            www.blindmanmotorsport.com

Comment

• vujke
                              Admin
                              • 29.09.2004
                              • 1673
                              • Mladenovac
                              • Daewoo Lanos 1.5SX

"B" 01.09.2000.
                              while(!asleep()) {sheep++;}

Comment

• zvrle
                                CBC Senator XXL
                                • 01.11.2005
                                • 961
                                • Beograd, Batajnica
                                • Golf 4

B - 12.01.2000
                                “Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”

Comment

Working...
                                X