Originally posted by dfast
Kada ste polozili vozacki ispit i koje kategorije imate
Collapse
X
-
11.01.2006 dobio dozvolu, B kategorija ofkors, do sada oko ~25k km.
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
-
@CLD
Morao sam ponovo da polazem. Cekao sam do januara ove godine, jer je trebalo kao nesto da usvoje u Evropskom parlementu, pa da se nase dozvole pocnu priznavati, ali nista od toga, tako da sam 13.03,2007. dobio ponovo B kategoriju. Odvezao dva casa, polozio i testove i voznju iz prve. Ma samo su pare u pitanju, sva su pravila, znakovi, raskrsnice isto regulaisane kao kod nas. Testovi im jesu malo zaguljeni, ali mozda je to moj osecaj cisto zbog jezika jer sam polagao na Engleskom. Mada kad smo vec kod toga, u Nemackoj mozes da polazes testove na Srpskom jeziku.
Comment
-
-
Originally posted by dfast@CLD
Morao sam ponovo da polazem. Cekao sam do januara ove godine, jer je trebalo kao nesto da usvoje u Evropskom parlementu, pa da se nase dozvole pocnu priznavati, ali nista od toga, tako da sam 13.03,2007. dobio ponovo B kategoriju. Odvezao dva casa, polozio i testove i voznju iz prve. Ma samo su pare u pitanju, sva su pravila, znakovi, raskrsnice isto regulaisane kao kod nas. Testovi im jesu malo zaguljeni, ali mozda je to moj osecaj cisto zbog jezika jer sam polagao na Engleskom. Mada kad smo vec kod toga, u Nemackoj mozes da polazes testove na Srpskom jeziku.
Comment
-
-
Originally posted by DoraIpak ima nekog pravila, dobar voza? se ne postaje za 3 godine. Isto tako si u pravu, dobar voza? ne mora biti ni sa 30 godina staža.
Comment
-
-
Originally posted by CLDOriginally posted by dfast@CLD
Eto mene dole cim dobijem stalne papire, za jedno dve ipo godine. Ako mi ne uleti neki bolji posao skorije odo ja u kamiondzije opet. Ovde su toliko simnjicavi po svakom pitanju, sve moras da dokazujes, jednostavno idu linijom manjeg otpora, ako nesto nisu u stanju samo prebace loptu na drugog. To u Belgiji je logicno, okrenuti sup u srbiji proveriti da li je dozvola legalna ili ne i to je to. Holandjani to nisu u stanju, a i mnogo vole pare. Dozvola za B je 1500e a za C kategoriju je 3500evra.
Da ne idem previse u off, imam i jos jednu kategoriju vazecu i stecenu ovde - za viljuskaristu( fork lift, reach truck)
Comment
-
-
Originally posted by Marko001Originally posted by uglavnom_bezopasnikilometara ~1.5MFifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
11.04. 0:12 #2
Rule #51: Sometimes — You're Wrong!
Comment
-
-
Originally posted by dfastDa ne idem previse u off, imam i jos jednu kategoriju vazecu i stecenu ovde - za viljuskaristu( fork lift, reach truck)
Comment
-
-
Polozio sam 15.11.2005, za sada imam B, razmisljam da polazem i za C u neko skorije vreme...
Comment
-
Comment