Ne omalovazam nikoga, ali moram da odgovorim na ovaj post.
Kakve veze ima ako neko ima vozacku 10, a neko 20 godina. Ne mora da znaci da je taj bolji vozac. Tu jednostavno nema pravila...
neznam tacN datum ali bilo je 2000
kategorije
ove USA ABCDM endorsment:HN = ABCDMHN
neznam kako bi se to prevelo na EU standard
inace
za putnicki auto
za motor
za lakse teretni kamion
za sleper
za mini autobus do 15 ljudi
za opasne materije
za cisternu nije lose aaaaaa
b-1993
c-1994
koliko km presao....nemam pojma...
najvise se ponosim sa sledecim da nijednu saobracajku nisam imao svojom krivicom,a ne svojom samo 1...
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
Ne omalovazam nikoga, ali moram da odgovorim na ovaj post.
Kakve veze ima ako neko ima vozacku 10, a neko 20 godina. Ne mora da znaci da je taj bolji vozac. Tu jednostavno nema pravila...
slazem se, evo ja vozim 13 godina, a moj otac oko 35 godina i ja sam ubedjen 100% da ja bolje vozim
a moj deda (od majke otac), vozi pa nemam pojma koliko, izmedju 45 i 50 godina i vozi i dan danas bolje od mene i caleta zajedno a vozi cak i brze od nas... i dan danas ga zaustavljaju stalno policajci ali kad cuju da je maltene 50 godina radio u policiji pocevsi od saobracajca do inspektora i nacelnika uvek ga puste...
al jbg, covek je bio policajac i ceo zivot vozio sve zivo od fice i nekih krsh motora do onih bmw motora sto i dans vozi policija i novijih mecki i bmw-ova (automobila)...
inace nikad nijedan udes nije imao
doduse par puta su njega cukali u gradu, ali on nikad nikog
PSP 1990.
B - 25.01.1991.
C, E - 22.12.1991. Vozio kamione, poceo u vojsci a nastavio i kasnije sve vreme studiranja.
D - 03.11.2003. Vozio samo mini buseve, nekih 2 god. dok nisam otisao preko.
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
Comment