Gde kupiti kvalitetne cvike za sunce?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • sn00py
    CBC Senator XXL
    • 15.08.2005
    • 851
    • Belgrado

Imam uvex vec 2-3 god, svaka preporuka samo sto sam uzeo one braon za sneg posto nije bilo drugih, ali stvarno su je super slika...

edit bile su oko 20-30e...

BMS team

Comment

• dare156
      CBC Senator
      • 07.03.2007
      • 282
      • Beograd

Originally posted by killaz
      @dare156: To kod shanera..? Mislish kod LOPOVA? Ukradena roba?

U vezi cene: Za tih 60-70 eur dobijash naochare koje su stare bar dve sezone i to bez futrole, obichno izgrebane itd. Samo kupujte kod lopova. Shto vishe kupujete kod njih, imacete vishe kriminala. Posle vam "sistem" kriv...
      Nisam rekao da je to dobra opcija nego da je jedna od mogucih, da su stare nekoliko sezona verovatno jesu, ja na taj nacin pazarim robu samo u koju se stvarno razumem, a na sistem se nikad nisam zalio, ja sam licno prodavao robu (tehnika) na crno 5 godina ali nije bila kradena i imala je garanciju i bilo je hiljade zadovoljnih kupaca. Vec dve godine to neradim (PDV ) a telefon mi i danas zvoni non stop. Svaki din sam vise nego posteno zaradio.

"Mislis kod LOPOVA" Ma kakvi lopovi, klasicni preprodavci, pokusavaju da zarade neki dinar za kako si i sam rekao proslosezonske modele. Ili pazar iz novog pazara prodaju kao org. Ko se ne razume tu ne kupuje, jasno ko dan.

I na kraju No OFF Ne zelim ni trunku odgovornosti za lose kupljenu robu

pozz

Comment

• itza
        CBC Senator XXL
        • 28.12.2004
        • 658
        • Beograd - Paviljoni(blok 7a)
        • -

Originally posted by zola_
        ako si spreman malo vise da se otvoris, uzmi neke oakley, ja imam ovakve

vec par godina i ne stedim ih tj. ispale su mi milijardu puta i nista, seo na njih isto toliko puta.... kostale su nesto preko 100 eur, kupljene su u radnji madness kod studentskog parka
        ja imam ovakve za 300 kinti

.. ove moje su plastika sa dioptrijm ... plashim se da tju oslepeti .. ali moram neshto da nosim poshto mi smeta jako svetlo ... ne mogu da gledam .. pa u svakom sluchaju ne valja ..
        ali kupio bih ove original bez diptrije .. svikao sam na design
        mora da svratim do tog madnessa ...
        gde tachno kod studentskog ?
        "Brano sine , vozi POLAKO..."

Comment

• NemaN
          CBC Senator XXL
          • 29.11.2004
          • 1560
          • munze

strashno ukradena roba i to jos u srbiji....nije nashe nashli smo!

ima trion u yubc brze cvike i koliko sam gledao nisu lose inace i u merkatoru(novom) ima radnja samo za cvike....isto nije losa
          I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• itza
            CBC Senator XXL
            • 28.12.2004
            • 658
            • -

hh ..
            brze cvike ..
            od kad to nisam chuo ..

Comment

• HotDog
              CBC Senator XXL
              • 06.05.2005
              • 965
              • BSG 75 (011)

Originally posted by NemaN
              ja trazim one kao pilot style samo sa metalik staklima tj ogledalo stakla i ne mogu nigde da nadjem bilo je prosle gosine u merkatoru za 16 000 ali mi bilo skupo
              vako nesto?

Comment

• kilson
                Moderator
                • 09.10.2004
                • 3216
                • NoviBGD
                • AR 75 GT

Originally posted by itza
                ja imam ovakve za 300 kinti

.. ove moje su plastika sa dioptrijm ... plashim se da tju oslepeti .. ali moram neshto da nosim poshto mi smeta jako svetlo ... ne mogu da gledam .. pa u svakom sluchaju ne valja ..
                ali kupio bih ove original bez diptrije .. svikao sam na design
                mora da svratim do tog madnessa ...
                gde tachno kod studentskog ?
                Ico, svratish do neke optike i cimnesh ih da ti ubace druge filtere (tj da ti zamene). To ti je jeftinija varijanta. Naravno, postoji mogucnost da su zalivene pa da ne mozhe da se ubaci drugi filter bez oshtecenja...

zola: Kako te sluzhi Oakley? Da li mu se ljushti boja na ramu?
                Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• HotDog
                  CBC Senator XXL
                  • 06.05.2005
                  • 965
                  • BSG 75 (011)

na ovom www.shadesaver.com primetih da shalju i kod nas, shipment kosta 25 dolara sto nije mnogo, i posle 20 posto poreza i to je to, nema vise dazbina, jel?

Comment

• itza
                    CBC Senator XXL
                    • 28.12.2004
                    • 658
                    • -

pa ne znam da li je u opshte mogutje zameniti stakla na ovim chajnamen shto ja imam ...
                    ali nije mi palo na pamet ni da pokusham .. samo mi nije jasno odakle njima stakla za bash moj model naochara ...
                    jedino ako nisi mislio na filter foliju shto je nemogutja misija u moj=m sluchaju jer ovo nisu stakla nego plastika

Comment

• kilson
                      Moderator
                      • 09.10.2004
                      • 3216
                      • NoviBGD
                      • AR 75 GT

Filteri su kruzhnog oblika dok su stock formi i obradjuju se po zheljenom obliku. Tvoje je da izaberesh boju, a od majstora da vidi mozhe li chajnamen istrpeti grejanje i ubacivanje novih stakala. Zatim mu je posao da to i odradi.

Dakle, tuniramo kineske proizvode!

Vezano za slanje iz inostranstva; najozbiljnije se raspitajte koliki su troshkovi carine, poreza i transporta. Za robu preko (chini mi se) 100$ vrednosti placate i uslugu shpediteru! Troshkovi obichno ispadnu preterani...
                      Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• itza
                        CBC Senator XXL
                        • 28.12.2004
                        • 658
                        • -

chajnamen je to .. ne znam da li je dobra osnova za dalji tunung ..

Comment

• zverko
                          CBC Senator XXL
                          • 19.08.2005
                          • 7085
                          • BGD
                          • Audi A4

Ja priznajem samo RayBan... sve ostalo je sminka. btw ima jedna radnjica tj parfimerija u TC Zemunikum, valjda se tako zove, tamo gde su radikali u zemunu. Zove se Malavida. Osim parfema ima veeeeeeliki izbor naocara po vrlo povoljnim cenama. Imedju ostalog i firmi kao sto su Briko, Carrera, Bo-Le, oacley i td a ima i onih namunjenih da ne kazem fancy... cene prava sitnica i krece se od 35 eur pa sve do 100eur tj naj skuplje su 100E.
                          Gore neko pomenu TeleShop. To je bacena para .imao sam prilike da vidim te cvike i ne da su odvaratne nego sacuvaj boze. Ko da su u Janjevu
                          (selo na Kosovu poznato po plasticarima) pravljene. Za dobre core ne treba zaliti pare osim ako niste ko ja sto se bar jednom godisnje otelebim negde pa ih izgubim. Naj veca greska je kupovati one plastikance na ulici posto kvare vid 100%.
                          poz
                          deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• HotDog
                            CBC Senator XXL
                            • 06.05.2005
                            • 965
                            • BSG 75 (011)

da, ali kad izaberem "checkout", za sada kao za probu, jer nemam virtuon visu, jos, za nasu adresu pise "shipping 25 usd", tako, ako vec jednom platim spediciju, zasto bih jos jednom? ili to kod nas ide naopako, ne bi me cudilo

Comment

• Marko001
                              CBC Senator XXL
                              • 09.09.2006
                              • 1070
                              • Belgrade

Originally posted by TETAK
                              Probao sam dosta toga, ali "Police" su ipak.....

Sto se tice naocara, ja sam dobio upravo Police original za rodjendan od svastike i njenog muza... i stvarno su odlicne, ali sta mi vrede te naocare, odem prosle godine na more, nosio naocare samo 2 (i slovima: DVA) dana, 2. dana po povratku sa plaze dodjem u apartman, pogledam se u ogledalo, brate mili faca mi pocrnela, nos pocrveneo a oko ociju BELOOO KO SNEG

znaci bio sam smesan da ne poverujes

a da sam svih 10 dana nosio cvikere mogu tek misliti kako bi onda bilo, bila bi sprdnja ziva kako bih izgledao i onda sta da radim, od 3. dana pa nadalje uopste nisam nosio noacare za sunce i trudio sam se da n plazi zatvorim oci i suncam taj deo oko ociju n ebih li izjednacio koliko je moguce... i nisam uspeo potpuno da izjednacim, ali nije bilo mnogo primetno kad sam se vratio...

Comment

• HotDog
                                CBC Senator XXL
                                • 06.05.2005
                                • 965
                                • BSG 75 (011)

pa eto ti dokaz da valjaju, da ne valjaju tj propustaju UV zrake bio bi lepo osuncan i oko ociju

Comment

Working...
                                X