krsh kineski... bas sam se razocarao u te kineske automobile, pitam se koliko ce tek geely dobiti, -1
na prvi pogled deluje extra , ali zapravo je spolja gladac a iznutra Q***c
ko bi rekao da ce se bas onako ko konzrva raspasti, ja mu ne bih dao ni 1 zvezdicu sudeci po snimcina...
najsmesnije mi je sto se oni hvale kako ugradjuju air bagove, nije mi jasno sta im oni vrede kad se kabina raspadne, komandna tabla poleti napred, noge lutaka se polome...
Nego sta kaze svaba Ralf . Joj kako je samo glava skliznula sa airbag-a, ma sta ja prica ja ni nemam airbag .
Nego nesto slicno ovome sam video na discovery/ju skoro. Testiranje nekih od onih americkih "tenkova", izgledaju ogromno, ali... Kao prvo urade test novog modela i ok, a da bi pokazali napredak pokazu test modela od pre 4 i od pre 8 god npr. A ti prethodni se skupljaju kao harmonike...
Naravno ni blizu ovome, ali opet desi se brckanje krova...
Vi niste svesni da je zona guzvanja namerno tak napravljena... Zbog nedostatka parking prostora malo "naguzvas" auto lupkanjem branika o branik i uteras ga na parking mesto. Kasnije samo malo stisnes gas i sve se ispravi Uopste ne vidite prakticnu stranu cele price
Ako ne nadjete parking lepo ga mozete smotati u aktovku i poneti u kancelariju
Mislili kinezi na sve. Ovo je veliki-mali-veliki-kako_god auto za sve prilike i (vecinom) neprilike
Comment