Ja sam ve? bio na moru i mogu vam re?i da je potpuno isto kao i prošle godine, tako da uopšte ne morate da idete tamo i trošite novce!
Ove klimatske promene mi savršeno odgovaraju, jer se gnušam zime,a motor mogu da vozim kad mi se ?efne, a ne kao prošle godine!
Ako se otopi Grenland nivo mora ide gore oko 7m, što nam daje šansu da kao država Srbija kona?no izadjemo na more.Možda ?a?ak postane lep primorski grad....!
U Gu?i bi se onda održavale "Draga?evske skale", a ne "Draga?evska truba"!
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Mene oci peku dok vozim od vruceg vazduha, ne znam kako jos sve radi po ps-u na autu... a nemam ni klimu.
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Ma sta ce ti zeleni karton za sibir ko ce bre tamo da ide...mada za koju godinu mozda postane skloniste za preko leta...
Ej ljudi nemam snage vise ni da se svadjam, prso sam od ove vrucine keve mi...jos sam se i uroljo sinoc pa zamislite kako mi je...
Comment