Pa ne trazim ja mnogo, nego nemam vezu ( koja ti je izgleda neophodna kad nemas iskustvo ili licencu)....a necu da radim nesto drugo, sto sam onda ucio skolu
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
****m ti i forum i mene sto sam se navuko da gledam skoro svaku temu, kad malo-malo, pa neko otvori temu tipa ?jutros mi se digo na levu stranu, sta mislite o tome- ili ? danas ja u autobusu, I zamislite sta mi se desilo?- UH!
i ostalu familiju vozacima koji na autoputu auto ili kamion koji ide 80 preticu brzinom 82 kmh, il i ako ne preticu idu 80 trakom za preticanje....
&@^&%&$%%$&@ i vozacu lade samare kom ej pukla guma na gazeli i lola stao na sred puta da mijenja,napravio zastoj od studenjaka do gazele, a 10 metara odatle jer prosirenje....posle odvajanja za sajam....
*@&#$^**#@^%
isto to i specijalcima koji prave guzvu po gradu,,,,kako samo izvedu da zaustave lijevu traku kod sava centra,,,,pratim malo preko ovih na cini mi se b92 sto snimaju grad i tacno vidis leekove koji lijezu na kocnicu cim na 50 metara ispred vide da je neko usporio, i tako se formira crv koji mili satima....
ETOOOOOOOOOO i ja se olaksah......bolje i ovako nego da zlatiborka radi
****m ti ceo dan me kale ko potkovicu kad se kuje 50C, pa 19C, 50C pa 19C x100, AAAAAAAAA I onda na kraju dodjem kuci, nema vode!!!! !@%#^$%&^*&%$&%@% komsija nesto adaptira ^$#^^&^^$#%$&%!
Reko,ajd na ADU, kad evo sprema se monsun i tropske kise.
Uh.
Kad sam poceo i ovo da kazem.
Otkazale su mi kocnice juce, ali sam ipak stigao na vreme da gledam kako nas prcaju 3:2. Nece me ovih dana....
AAAA !
Comment