Uzimao PP aparate u Torex d.o.o., ali to sve preko firme oni nemaju malopreodaju, imaju atest na godinu dana, i onda svake godine moras da ides ponovo da ti udare pecat, u Vatrosprem, Pasalic ili ciji je vec aparat.
Aparat je dovoljno da imas u kolima. Niko me nije zaustavio. Postujte ogranicenja. Ovo se narocito odnosi na Makedoniju (isti su im panduri ko nasi, cekaju odma posle granice u Tabanovcima!!!). Sto se tice grce radari su na stalcima uredno su obelezeni. Nema kulovskih ogranicenja tipa 40km/h lepo se vozi i uziva.
Vratija se Šime iy Cavtata i Dubrovnika. Avionom do Tivta, a onda
rent-a-car sa PG tablicama (Focus caravan). Stigli u Cavtat, a mladji momak prilazi i kaže da oni ne vole crnogorske i srpske tablice, pa da pripazim na kola. Parkirao dalje od mora-ako guraju u more, bar da se umore.
Avaj, zbog požara, auto preno?io u Dubrovniku. Sutradan imam šta da vidim - razbijena hauba kamen?inom na 4 mesta. Policija pravi "o?evid", ali nemaju vremena za zapisnik. Klasi?no - dodjite sutra. Sutradan pitaju kada se vra?am, a ja kažem ve?eras.... pa na jedvite jade napraviše zapisnik.
Kona?no, posle vidjenja sa lokalnim tipovima i posle razli?itih pri?a, ustanovio sam da su oni "još uvek u ratu". Požar su napravili Srbi, kako bi oni izgoreli i sl.
Zaklju?ak: Još 10-tak godina nema mesta za nas.
GR?KA: Od glavne ulice, levo ka Zejtinliku, parkira se auto i by foot u okolne ulice. Ima svega, od radnji do otpada. Upozorenje: za muške ?lanove nije dovoljan ni 1 dan.
ttt, sta reci a da ne lupam gluposti, jel bilo sve u redu u renta caru, nisu pravili probleme zbog stete.
A sad na veselije teme Redbox jesi procitao sta Nikola kaze, znaci obavesti zenu na vreme da ces imati ceo dan posla i da neces moci da pazis decu i te stvari, da posle ne bude nesporazuma.
Moja je sreca sto se i stariji sin nalozio za budzenje mazge sa mnom tako da u startu imam podrsku a kako je manji jos beba a najvise voli da glodje autice mislim da je zena nadglasana
Sumnjam da se buni jer nije solun shop for men only pa cemo svi biti hepi.
Btw jos malo pa brojim sitno
I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...
Ma cene su smesne, ja sam kupovao iz delova ali u idea-extra ili rodic novi ili tempo kvantas mozes naci ceo propisani paket (prva pomoc, pp aparat, uze, prsluk , sijalice i osiguraci) za 1400-1600 zavisis dal je u plasticnoj kesi ili platnentoj torbi. Ovi u idea-extra su izgledali ok.
Pp aparata je onaj u spreju i kosta od 450-600 din zavisi gde gledas.
Ja sam osigurace uzimao odvojeno jer u ove pakete stavljaju one vece koji u mazdu ne idu a sijalice ti treba H4 komplet.
mala dopuna na konto sajle: obavezno je otaviti da se izluftira nekoliko dana na otovrenom jer je u stanju da ubije manju porodicu mungosa ako je zatvorite negde.Toliko smrdi na onu kinesku plastiku da se meni iz kese u gepeku osecala napred u kolima, uzas
i cena u tempu je 270 u idei extr 320, a meni 50 dingera
I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...
Comment