Mazdom u Grcku

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bakara
    CBC Senator XXL
    • 29.01.2005
    • 977
    • nBGd

ja sam juce gledao u idei extra i nijedan PP aparat nema ni atest ni datum proizvodnje...

ja nosim neki metalni iz 1996...tradicija sta ces
    pozdrav

Comment

• Goranp
      CBC Senator XXL
      • 28.06.2006
      • 436
      • Banja Luka

Kada kre?eš više?

Ma samo opušteno, nemoj se brinuti uopšte za te gluposti

P.S. I kod mene ?opava TOYO
      Banjaluka Blog
      http://gradbanjaluka.blogspot.com
      Tattoo Picture
      http://tattooaco.blogspot.com

Comment

• JNC
        CBC Senator XXL
        • 19.12.2006
        • 1332
        • Beograd

Uzimao PP aparate u Torex d.o.o., ali to sve preko firme oni nemaju malopreodaju, imaju atest na godinu dana, i onda svake godine moras da ides ponovo da ti udare pecat, u Vatrosprem, Pasalic ili ciji je vec aparat.

Comment

• JNC
          CBC Senator XXL
          • 19.12.2006
          • 1332
          • Beograd

Redbox, ako nista ne zavrsis za PP aparat, mogu ja u ponedeljak da ti dobavim ako hoces, nije problem.

Comment

• djukic
            CBC Senator XXL
            • 27.03.2005
            • 2526
            • Beograd

Aparat je dovoljno da imas u kolima. Niko me nije zaustavio. Postujte ogranicenja. Ovo se narocito odnosi na Makedoniju (isti su im panduri ko nasi, cekaju odma posle granice u Tabanovcima!!!). Sto se tice grce radari su na stalcima uredno su obelezeni. Nema kulovskih ogranicenja tipa 40km/h lepo se vozi i uziva.
            https://t.me/pump_upp

Comment

• RedboX
              CBC Senator XXL
              • 28.11.2006
              • 1537
              • Novi Beograd

Videcu da pozajmim jedan iz firme mislim da su ok a ako bas mene uhvate bez atesta pa hebiga

Propise cu da postujem ko slepac ima da me kazne zbog preteranog postovanja propisa

Evo sipao sam na elp-u da malo naviknem mazu na grcki benzin.i naravno kupio JOS jednu kartu grcke.kad se vratim radicu garage sale karti grcke
              I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...

Comment

• nikola52
                CBC Član
                • 10.08.2007
                • 47
                • Novi Beograd

Vratija se Šime iy Cavtata i Dubrovnika. Avionom do Tivta, a onda
                rent-a-car sa PG tablicama (Focus caravan). Stigli u Cavtat, a mladji momak prilazi i kaže da oni ne vole crnogorske i srpske tablice, pa da pripazim na kola. Parkirao dalje od mora-ako guraju u more, bar da se umore.
                Avaj, zbog požara, auto preno?io u Dubrovniku. Sutradan imam šta da vidim - razbijena hauba kamen?inom na 4 mesta. Policija pravi "o?evid", ali nemaju vremena za zapisnik. Klasi?no - dodjite sutra. Sutradan pitaju kada se vra?am, a ja kažem ve?eras.... pa na jedvite jade napraviše zapisnik.
                Kona?no, posle vidjenja sa lokalnim tipovima i posle razli?itih pri?a, ustanovio sam da su oni "još uvek u ratu". Požar su napravili Srbi, kako bi oni izgoreli i sl.
                Zaklju?ak: Još 10-tak godina nema mesta za nas.
                GR?KA: Od glavne ulice, levo ka Zejtinliku, parkira se auto i by foot u okolne ulice. Ima svega, od radnji do otpada. Upozorenje: za muške ?lanove nije dovoljan ni 1 dan.

Comment

• JNC
                  CBC Senator XXL
                  • 19.12.2006
                  • 1332
                  • Beograd

ttt, sta reci a da ne lupam gluposti, jel bilo sve u redu u renta caru, nisu pravili probleme zbog stete.

A sad na veselije teme Redbox jesi procitao sta Nikola kaze, znaci obavesti zenu na vreme da ces imati ceo dan posla i da neces moci da pazis decu i te stvari, da posle ne bude nesporazuma.

Comment

• RedboX
                    CBC Senator XXL
                    • 28.11.2006
                    • 1537
                    • Novi Beograd

Moja je sreca sto se i stariji sin nalozio za budzenje mazge sa mnom tako da u startu imam podrsku a kako je manji jos beba a najvise voli da glodje autice mislim da je zena nadglasana
                    Sumnjam da se buni jer nije solun shop for men only pa cemo svi biti hepi.
                    Btw jos malo pa brojim sitno

Comment

• bakara
                      CBC Senator XXL
                      • 29.01.2005
                      • 977
                      • nBGd

Originally posted by RedboX
                      Btw jos malo pa brojim sitno
                      Ja sam odmah korak iza tebe...
                      pozdrav

Comment

• RedboX
                        CBC Senator XXL
                        • 28.11.2006
                        • 1537
                        • Novi Beograd

Bezim ti za prsa, u mom slucaju za trbuh

Comment

• RedboX
                          CBC Senator XXL
                          • 28.11.2006
                          • 1537
                          • Novi Beograd

Kupio sam i sajlu za vucu, ko da idem na pariz - dakar
                          Al sta mogu kad je 200 dingera a plava pa mi se slaze sa mazdom.

Comment

• bakara
                            CBC Senator XXL
                            • 29.01.2005
                            • 977
                            • nBGd

Meni je burazer upravo otisao za paraliu...Ja krecem za tacno deset dana tj. na njegov poslednji dan...tako smo sve natempirali

Nego uzeo mi je PP aparat pa sad ja moram juriti da kupim, jer sam drugi PP aparat i prvu pomoc dao kada sam prodao fabiu...

Gde je najpovoljnije kupiti prvu pomoc i PP aparat (sve ostalo imam)?
                            pozdrav

Comment

• RedboX
                              CBC Senator XXL
                              • 28.11.2006
                              • 1537
                              • Novi Beograd

Ma cene su smesne, ja sam kupovao iz delova ali u idea-extra ili rodic novi ili tempo kvantas mozes naci ceo propisani paket (prva pomoc, pp aparat, uze, prsluk , sijalice i osiguraci) za 1400-1600 zavisis dal je u plasticnoj kesi ili platnentoj torbi. Ovi u idea-extra su izgledali ok.
                              Pp aparata je onaj u spreju i kosta od 450-600 din zavisi gde gledas.
                              Ja sam osigurace uzimao odvojeno jer u ove pakete stavljaju one vece koji u mazdu ne idu a sijalice ti treba H4 komplet.

mala dopuna na konto sajle: obavezno je otaviti da se izluftira nekoliko dana na otovrenom jer je u stanju da ubije manju porodicu mungosa ako je zatvorite negde.Toliko smrdi na onu kinesku plastiku da se meni iz kese u gepeku osecala napred u kolima, uzas
                              i cena u tempu je 270 u idei extr 320, a meni 50 dingera

Comment

• RedboX
                                CBC Senator XXL
                                • 28.11.2006
                                • 1537
                                • Novi Beograd

Evo konacno stize i pp aparat sa s1 od kolege i ima manometar mada je u crvenom .

Sutra ili prekosutra idem da dopunim gume, u subotu kupanje i u ponedeljak zoom zoom

Samo jos da mi date spisak sta da vam kupim

Comment

Working...
                                X