"Odradjivanje" na putu!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • gille
    CBC Senator XXL
    • 24.09.2006
    • 593
    • Belgrado

Originally posted by zverko
    znaci znao sam...
    to moze da se desi jedino gilletu i evo sada vujketu ali giletu 100%. baksuz covek i uvek ga urade za neki komp , monitor, mis i te fore...
    Šta da ti kažem komšija, nekom život majka nekom ma?eha. Nego, nije lepo smejati se tu?oj nesre?i A da sam tali?an jesam: ono od pre par meseci je tre?i put da mi mažnjavaju comp i/ili opremu..

Comment

• zverko
      CBC Senator XXL
      • 19.08.2005
      • 7085
      • BGD
      • Audi A4

Originally posted by gille
      Nego, nije lepo smejati se tu?oj nesre?i
      deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Eon
        Moderator
        • 10.03.2005
        • 4225
        • Beograd-NBG-44
        • Superb 2.0 4x4 DSG

Prosle godine otisao sa devojkom u Italiju, prvi put na jug - Costiera Amalfitana... I kazu meni ljudi nemoj bez preke potrebe u Napulj, a ja se tripovao da svi preteruju.. Ne moze da bude gore od nekog severnog grada, ipak je to EU. I krenemo mi za Napulj...

Cim smo usli u grad, pored nas sa leve strane staje na semaforu karavan Volvo, tamno teget sa dvojicom malih crnih i debelih Talijana u odelu i fljas znacke na prozor i pokazuje na sporednu ulicu da udjemo... Ja se nesto istripovah i po gasu, ali Corolla je to 1.4D4D i stigose nas do drugog semafora i kao ajde sa strane na neki parking. Devojka panici, ja rekoh ajde da vidimo... Izlazi jedan pokazuje neku plasticnu znacku, dere se cocaina, cocaina trazi da pogleda stvari i pocinje da mirise novcanik (a tamo 25 eu). Ja se pored njega ispravljam i pocinjem da odbijam naredjenja, devojka pocinje da se dere i on u kola sa drugim i po gasu.

Malo mi iskuliramo i krenemo, zaustavljamo se na semaforu, kada odjednom blag udarac u zadnji branik, a ja znam za foru... Kazem devojci, ostani u kolima zakljucana, a ja idem da mu j_e_b_e_m mater. Kada sam izasao, oni shvatise da znam za foru, ali ja krenuh ka Puntu iza, da lomim kosti pa kud puklo... Ono, cale sa detetom, pocinje da moli za milost da nije video... Toliko je molio da sam digao ruke (odustao sam jer se zakljucao i zatvorio prozor), ali bi ga naucio pameti, samo da i to dete ne krene tim putem.

U Napulju kola nismo napustali!!!!
        Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
        Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• X9
          CBC Senator XXL
          • 28.06.2005
          • 3179
          • Wien-Sabac
          • RX-8 i X-9

mogu samo da kazem madjarska je katastrofa nocu...
          savet :ne stajati na autoputu gde su javni wc-i...prekim putem do kelebije,ne stajati nocu bre nikom...ako je policija nek te zaustave...
          i nositi cannon sa sobom
          "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• BRABUS
            CBC Senator XXL
            • 15.10.2004
            • 2399
            • London

Jos jedno NE stajanju u Madjarskoj. Licno nisam imao negativna iskustva (nisam ni stajao osim na pumpama bas u nuzdi), ali evo sta se desilo jednom mom prijatelju. Isao LandCruiserom 100 auto-putem negde izmedju Budimpeste i Segedina, kad ga sustize neka Astra i lik izbacuje lizalicu sto svetli...ovaj moj ga pretekne i bilo mu nesto sumnjivo, i po gasu, ovi za njim sa rotacijom. Kum njegov bio malo zaostao sa Cayenne-om i ovaj ga zvao da pozuri....kad ga je sustigao, vozili su paralelno jedan do drugog, a "panduri" iza njih jos uvek. Ovaj u Cayenn-u ukucao najblizu policijsku stanicu u navi i krenuo prema njoj...cim su usli u prvo naseljeno mesto, "policajci" su nestali.

Zrtva napada nikad nisam bio, ali se secam da dok sam bio klinac, negde sredinom 90-tih negde oko Vlasinskog Jezera, zaustavlja mene i porodicu uniformisano lice sa stop znakom. Magla neka, nista se ne vidi. Stane cale i kaze lik, morate da me povezete do Vlasotinca, ja sam vojni policajac i moram hitno da stignem tamo....sav drhti i nepovezano prica. Sedne on u kola i kaze da je upravo premlatio svog nadredjenog i da ga traze, pa da bezi ustvari....nista se nije desilo, lik izasao posle 10-ak km, ali je moglo da bude dosta zajebano, svakakvih psihopata ima.

Inace, ja ne stajem nikada i nikome...pa cak ni u manje zayebanim krajevima nego sto su nasi. Jednostavno ne zelim da dam sansu da mi se nesto desi, ma koliko ona bila mala.

Comment

• M-power
              Moderator
              • 10.01.2005
              • 10060
              • Bg; Banovo Brdo
              • CorsaC, astra H,

Ja stajem skoro svima ali samo u gradu.....na otvorenom....ne.....idem tamo gde sam krenuo i nista me ne zanima. (naravno ako nije u pitanju neka saobracajka)
              To date there has never been a faster car built for the public road and,
              it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Marko001
                CBC Senator XXL
                • 09.09.2006
                • 1070
                • Belgrade

Meni se nije nista od toga desilo jer ja uopste nikome i ne stajem, samo picim svojim putem. ali recimo mom ocu se desilo da mu se ugasio auto na auto putu bg nis, sipali mu neki prljav d2 na privatnoj pumpi pa mu se zapusio filter nafte. i on bas menjao filter kad stanu dvojica kao da pomognu jedan pricao sa njim i nudio pomoc a drugi iz auta mu maznuo mobilni i novcanik iz pregrade i onda pobegli. i dokumenta mu odneli i on kad je krenuo dalje priveli ga saobracajci u stanicu jer nije imao ni 1 dokument.

Comment

• stefanves
                  CBC Senator XXL
                  • 10.12.2006
                  • 1351
                  • BG

Super tema, lepo razmenimo misljenja i znamo cega se treba cuvati.
                  A ovaj primer sa Astrom, je ono na sta sam ja upucivao za presretace, kako ti stvarno znas da je on policajac, a ne neki mafijas koji hoce da te opljacka.
                  Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
                  Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• Marko001
                    CBC Senator XXL
                    • 09.09.2006
                    • 1070
                    • Belgrade

a mom dedi koji je policijski inspektor u penziji i instruktor dziu dzice se desilo dok je bio malo mladji, pre 15ak godina da ga u Sremu zaustavi krupan mladic simulirajuci da mu je auto u kvaru i izvadi utoku i pokusa da ga opljacka medjutim deda mu izbije pistolj i savlada ga pa mu zaveze ruke iza ledja nekim kanapom a i noge isto i tako vezanog strpa u kola i odveze u policijsku stanicu i preda im i njega i pistolj i kaze gde mu je ostao auto. ljudi se krstili jer je deda tad imao blizu 70.

Comment

• MOSLER
                      CBC Senator XXL
                      • 27.05.2005
                      • 1064
                      • Niš

za dedu
                      Nikad nisam bio zrtva pljacke ili prevare na putu ali je moj drug pre jedno 7 godina imao neprijatno iskustvo u Bugarskoj.Kada se vracao iz Sofije nocu,pretkne ga i zaustavi neka stara Ladsa.Iz nje izadju dva celavca,jedan sa pistoljem za pojasom,drugi za beizbol palicom i trze mu 100 maraka ili ce mu u protivnom izlomiti ceo auto.Posto je video da nema izbora platio im i ovi se pokupe i odu.Od tada vise nikom ne staje na putu do Sofije i nazad

Comment

• fantom
                        CBC Senator
                        • 24.06.2005
                        • 218
                        • Subotica
                        • Fiat 500, StreetKa

Originally posted by Eon

Malo mi iskuliramo i krenemo, zaustavljamo se na semaforu, kada odjednom blag udarac u zadnji branik, a ja znam za foru...
                        Hm...za ovo ne znam, mozda sam naivan Eone, jel problem ukratko opis...zlu ne trebalo
                        Old school...

Comment

• Eon
                          Moderator
                          • 10.03.2005
                          • 4225
                          • Beograd-NBG-44
                          • Superb 2.0 4x4 DSG

Ukratko...

Stojis na semaforu, polako ti se priblizi auto od pozadi i blag udarac u branik da se ne vide ostecenja. Ti izletis besan da vidis sta se desilo i eventualno fizicki nasrnes (sala) na pocinioca, ali ne lezi vraze, posto si ostavio kljuc u bravi, lik sa trotoara ti utrcava u auto, gas do daske i nisi cak stigao ni da vidis zadnji branik. Dok stojis u soku, nestaje i pocinioc i kraj... A najverovatnije si ostao i bez para, dokumenata i mobilnog telefona, jer ti je stajalo u torbici na zadnjem sedistu...
                          Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
                          Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• srdjan_p
                            CBC Senator XXL
                            • 01.12.2004
                            • 1915
                            • ZR

Samo sto ja nikad nisam ostavio kljuc u bravi a izasao iz auta nasred ulice tako da to nece da moze da se desi u mom slucaju a imao sam taku situaciju da se ucirkani lik naslonio na zadnji branik tj na kuku.

Comment

• stefan123
                              CBC Senator
                              • 30.06.2007
                              • 272
                              • Podgorica

Meni se nista jos nije desilo, nikome i nestajem sem ako vidim da je udes...

Dedica rulezz

Italija a posebno dio oko Napulja..izbjegavati sto vise mozete..tu zivi 99% mafijasa i kriminalaca

I Albanije je zajebana, bar tako kazu..ja nisam bio i nemam neku zelju...

A ova fora za blagi udarac je extra...elegantno a sta rade ako djevojka ostane unutra ?
                              www.oltretutto-arcg.com - Alfa Romeo Klub Crna Gora
                              Alfa Romeo is not simply a car, it's a way of life.

Comment

• BRABUS
                                CBC Senator XXL
                                • 15.10.2004
                                • 2399
                                • London

Prodaju u belo roblje

Comment

Working...
                                X