"Odradjivanje" na putu!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • tepSIJA
    CBC Veteran
    • 01.02.2005
    • 173
    • Sarajevo

Originally posted by Eon
    Ukratko...

Stojis na semaforu, polako ti se priblizi auto od pozadi i blag udarac u branik da se ne vide ostecenja. Ti izletis besan da vidis sta se desilo i eventualno fizicki nasrnes (sala) na pocinioca, ali ne lezi vraze, posto si ostavio kljuc u bravi, lik sa trotoara ti utrcava u auto, gas do daske i nisi cak stigao ni da vidis zadnji branik. Dok stojis u soku, nestaje i pocinioc i kraj... A najverovatnije si ostao i bez para, dokumenata i mobilnog telefona, jer ti je stajalo u torbici na zadnjem sedistu...
    mene je kao fantom-a intresovala "fora" i ovo je stvarno dobra stvar...
    hvala na objasnjenju jer nikad se ne zna
    Opet se ljudi grudvaju sa tim konjima ko da su jabuke!
    http://www.tuningshop.ba/

Comment

• dfast
      CBC Senator XXL
      • 26.05.2005
      • 1302
      • Hoofddorp NL /Bgd

A zato meni niko ne izlazi kada potkacim malo od nazad

Comment

• fantom
        CBC Senator
        • 24.06.2005
        • 218
        • Subotica
        • Fiat 500, StreetKa

Ja inace spadam u grupu ljudi koja ne staje nikome, na nepoznatom terenu sam obazriv i prema policiji...kao sto neko rece, jedino, ako vidim udes ili neki auto na krovu...zato me interesovao taj stos sto je Eon opisao, tnx
        Old school...

Comment

• Eon
          Moderator
          • 10.03.2005
          • 4225
          • Beograd-NBG-44
          • Superb 2.0 4x4 DSG

Originally posted by stefan123
          Meni se nista jos nije desilo, nikome i nestajem sem ako vidim da je udes...

Dedica rulezz

Italija a posebno dio oko Napulja..izbjegavati sto vise mozete..tu zivi 99% mafijasa i kriminalaca

I Albanije je zajebana, bar tako kazu..ja nisam bio i nemam neku zelju...

A ova fora za blagi udarac je extra...elegantno a sta rade ako djevojka ostane unutra ?
          Zavisi, od devojke..., ali da imaju balls sigurno bi ti i bez te fore uzeli auto uz pomoc nekog oruzja, a posto su oni kukavice, i dete da ostavis u kolima, oni bi to preskocili!!!!
          Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
          Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• nikolans78
            CBC Senator
            • 16.03.2006
            • 277
            • Vankuver, Kanada

Nisam bio opljackan na taj klasican nacin.

Comment

• boris58
              CBC Veteran
              • 19.02.2007
              • 196
              • Cacak

koliko se cesto uopste desavaju odradjivanja na putu kod nas?

Comment

• Wiz
                CBC Senator XXL
                • 30.09.2004
                • 3104
                • Nish

pa vise se desava road rage od klasicnih pljacki

Comment

• prolupator
                  CBC Senator XXL
                  • 02.09.2005
                  • 3968
                  • Zemun

Postoji li negde neka zvanicna statistika?
                  OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• bagu
                    CBC Senator
                    • 21.06.2006
                    • 245
                    • NS

2004 vra?amo se sa Hungaroringa i jedno 30 km od Pešte oko pola 2 ujutru tj u no? Škoda Favorit nas sustigne i kada je došla naspram nas lik izbaci lizu kao da stanemo .I sad mi u kolima šta da radimo da stanemo možda ho?e da nas otresu a mi u C220 00god .Dilema do jaja jedan vi?e daj vatru palimo dok drugi daj da stanemo pa da vidimo možda su drotovi stvarno ...................... i to traje traje i gari aj kao stanemo ima nas ?etvorica i nismo pali sa marsa.Desni žmigavac i stajemo lagano na nekom proširenju oni ispred nas.Civilna Škoda ,alu felne i meni kroz glavu ura ura sad ?e akcija.Kad izlaze dva drota u uniformama a mi i dalje u stanju pripravnosti.Gari spusti prozor pola cm i pita gde je problem.Kad lik kaže izradarisali su nas u naseljenom mestu pa kao da vidimo šta ?emo .................................................. ..............................................
                    Ovaj put su bili drotovi hvala bogu na tome a slede?i?
                    Mislim hebeno je znati dal su il nisu,pogotovu kada ?uješ šta sve može da se desi.
                    Kod nas stajem ribicama,likovima koji na prvu deluju normalno .Da je lik neka besno?a,po liku ,po stavu ,po stilu obla?enja i da mu je auto na krovu ,ne ,ne bih stao
                    No?u nikada.
                    Ovo mi je jedan od dražih stopera kojeg sam djirao .
                    Ne jedu veliki male ,nego brzi spore

Comment

• bagu
                      CBC Senator
                      • 21.06.2006
                      • 245
                      • NS

Dopuna za one koji bi pitali kako to da ih nismo videli kad su nas radarisali i tako to.
                      Nama jeste bilo sumnjivo ,ali evidentno je da smo mi vozili oko 80 a i oni ne pri?aju srpski da ih ceo svet razume i tu je gari dao 20era drotu koji se lepo zahvalio rekao "dodji te nam opet".
                      Ne jedu veliki male ,nego brzi spore

Comment

• jovancha
                        CBC Član
                        • 13.09.2006
                        • 80
                        • bgd

Evo i mene sa dogadjajem od pre neki dan
                        Tacnije u proslu nedelju, vracam se iz sela ka BG i stajem na OMV pumpu posle Aleksinca, kupio sok, levo-desno i sad sve zavrsio, sedim u kolima, prevrcem stvari po torbici, otvoreni mi svi prozori jer je bilo vrelo, i prilazi debeli turcin obucen kao Luis, nasmejan, ali 'zabrinut', obraca mi se na engleskom, riknuo mu auto, pozdravljamo se, ja naravno ne sumnjajuci nista upustam se u konverzaciju, koja tece otprilike ovako :
                        - dobar dan, da li znate gde ima najblizi servis, auto mi se pokvario ?
                        - dobar dan, koji auto je u pitanju ?
                        - mercedes
                        - bojim se da vas moj odgovor nece obradovati, jedino sto znam jeste u Beogradu, a to je na 200km odavde, koji je kvar u pitanju, mozda postoje neki lokalni servisi u ovom gradu od pre par kilometara
                        - motor kaput !!! (tako kaze)
                        - sta motor kaput ?
                        - pa kompletan motor je u kvaru!!!!, ja se plasim da necu moci da platim jer imam samo kreditnu karticu
                        - svaki veci servis, a pogotovu mercedesov, prima kreditne kartice, tako da necete imati problem sa tim

U tom momentu, on prekida pricu i u sekundi skida prsten sa ruke i baca mi ga na kolena, a ja se tada setim ove teme, i ukapiram o cemu se radi, rekoh daj da se salim malo, a on nastavlja pricu :
                        - ovo je moj porodicni prsten, ima 20g 'pure & quality gold', da li biste mi dali 50-100 eura da imam u kesu
                        - za te pare tesko da mozete popraviti motor za mercedesa
                        - (turcin je lukav) to mi treba za slep sluzbu da platim do servisa

Tu mi je bilo krivo sto mi auto nije bio upaljen da furnem sa prstenom, ostao bi mi lep suvenir, medjutim cak mi ni kljuc nije bio u bravi, i ja da bih ga se otresao :
                        - gospodine, ja sam iz policije, highway patrol, molim vas donesite mi vasa dokumenta, driver's licence and passport

I tu lik, izgleda stvarno da je profesionalac, bez ijedne grimase, kao da sam mu trazio nesto najnormalnije, uzima prsten sa kolena, i kao samo sekundu da odem do kola, i laganim korakom odlazi, nesto kao dize ruku nekom nesto da pokaze, priblizava se ogradi autoputa, i pocinje da trci kao lud, preskace ogradu, pretrcava auto-put, ja ga gledam, dok sam se opasuljio, on je brzinom vetra vec pretrcao auto-put

To bi bilo to, ja nastavljam put, razmisljajuci o veselom Turcinu

Comment

• petar in
                          CBC Član
                          • 10.11.2006
                          • 33
                          • Beogard

Naravucenije iz ovih postova je sledece:
                          -Poneti lazni novac za trampu sa turcinima
                          -a za preko poneti lazne policijske znacke doticnih zemalja

Najcrnje od svega je da Turci na Srpskom tlu odradjuju, ili barem pokusavaju, srbe!Verovatno na proputovanju ka svojoj domovini uhvati ih seta za starim zanatima prevare kojima su se davno bavili pa kao ajd da se podsete malo, da nezardjaju.

Nestajem nikad nikom, od kad sam jos pre 7-8 godina slusao price kamiondzija koji idu preko (medju njima i moj teca).Sta su sve u stanju da urade stoperi, panduri ,"presretaci" i slicna bagra, pa to spada u domen naucne fantastike!Sto je najgore ima tu i vrlo domisljatih pojedinaca ali i organizovanih grupa.I uvek je istocni blok bio najgori, od nas ka rusiji.

Comment

• BRABUS
                            CBC Senator XXL
                            • 15.10.2004
                            • 2399
                            • London

-Poneti lazni novac za trampu sa turcinima
                            Bas ti je neka trampa, das lazan novac za lazno zlato

Comment

• deki-ascona
                              Bio nam je drug! RIP
                              • 10.04.2007
                              • 2118
                              • NI , Trosharina

Cuo sam da kamiondzije , kad stanu da dremnu, parkiraju tako da novcanik stave ispod tocka, zbog fore sa uspavljujucim gasom.
                              Originally posted by Valent Vudriga
                              ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
                              Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• dfast
                                CBC Senator XXL
                                • 26.05.2005
                                • 1302
                                • Hoofddorp NL /Bgd

Ta fora sa laznim prstenjem je stara prilicno. Moji roditelji su tako nasankani jos 70' u samom centru Bgd-a. Lik koji je prisao kolima koja su bila na Bihacke tablice, predstavljajuci se kao zemljak uz pricu da je ostao bez para, uspeo je caletu da proda dva prstena sa ruke za neku nizu cenu. Naravno prstenje je bilo lazno a moji su naucili lekciju .
                                Svi te stare fore rade jer se generacije menjaju, mladi su uvek mladi i neiskusni.

Comment

Working...
                                X