Originally posted by vujke
Puromat za pranje kola!
Collapse
X
-
-
-
P ovo je tema za puske za pranje kola, odoste daleko,,,,,
nego vako
puska ti nece skinuti muzge sa kola, cak sta vise pomoci ce da se farba pogotovo sa branika sto rpije oljusti,,,
Ako hoces da to rijesisi jeftino uzmi sonax ili mequiaers silikonsko mlijeko za poliranje i sam ili sa drugarom to ispoliraj krpom vidjeces kako se sve poslije skida sa toga, prasinu samo oduvas
Comment
-
-
OK, izgleda da nema nishta od kupovine "pushke" .... ako mi nece reshiti pitanje tih ruznih bljuzgica, onda necu ni kupovati .... jedino vredno zbog chega bi je bilo kupiti je zbog pranja ispod poda i blatobrana ..... ali nije frka otici jednom u mesec dana da mi u perionici to isperu .....
Evo polako se pripremam da ide na poliranje, onda na farbanje branika ( samo shto su moji oni od obichne platike, nefarbane, i onda ima josh posla , mislim, da neduzim ) Hvala svima!
Comment
-
-
Poliranje:
Vrbas
Ulica gde je ITI gvozdjara kad ulazis iz D.Bojovica, iza gvozdjare predzadnja kuca sa desne strane.
Uvucena unutra radionica, vlasnik zivi u kuci prekoputa.
Cena 40-50?
Radi za neke autokuce iz NSa.Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Hvala BOOST!
Oticu sutra do njih, da vidim koliko ce me "cepnuti"I da vidim zna li on da zamaskira ogrebotine koje su do osnovne boje, i naravno da li se bakce sa tim!
Mogao bih i ja, ali neiskustvo + nesigurnost = belaj
Bio danas, medjutim nikog nije bilo..... sada sam trenutno van Vrbasa, ali u pnodeljak sam ponovu tamo pa cu "baciti" izveshtaj o cenama!
Pozzzz!
Comment
-
Comment