Eto tako, vratih se, iznenadjena navise brojem Hondi koje se voze po Slovackoj i Ceskoj. Naravno, na prvom dominantnom mestu voze Skodilake, uglavnom novije... Medju preostalim autima izgleda da dominiraju Japancherosi. Kao sto rekoh, Honde pre svega, Civici i Accordi raznih godista (otprilike u svakoj ulici ima poneka parkirana). Tu su i Almere, Primere, itd. Ne preterano mnogo, sem kad se uzme da su kod nas retkost, a tamo ih vidim nekoliko svaki dan.......
Videh dosta Laguna...
Ima nesto manje VW - Golfova i Passata, ali valjda ih Skode pregazile, sto je i logicno. Mada te vagene ni ne primecujem pa mi se mozda i zbog toga cini da ih je malo.
Alfi ima u Bratislavi, dok u Pragu dosta manje. I to u Bratislavi uglavnom starije, a u Pragu poneka 147, nesto vise 156.
Punto, Corsa, Pezo, toga slabije ima. Tj slabije u odnosu na Srbiju
Sad par komada slikica, ima ih definitivno manje nego sto bih zelela, ali celo putovanje sam provela u jurcanju, mislim i po kvalitetu se vidi da su sve u trku uslikane....
moj favorit
(gde mi je sad neki romantichni emotikon sa srcima)

optimizam stajling

pokusajte da zanemarite sto je ispred znak

nista posebno al.......

****s kvalitet (fotke)

luche

ovo je inace radnja sa "igrackama", slikala sam samo spolja, onda sam planirala da uslikam iznutra, ali kad sam usla toliko sam se zablenula u sve sto tamo moze da se nadje (a definitivno moze SVE), da sam nekako smetnula sa uma da uslikam i unutra
ne znam da li na slici moze da se vidi iza izloga, silne kutijice, e pa to je samo petina radnje otprilike.

ako krenete u obilazak onda vas voze ovako necim

ima i toga...

divan je, zumiran sa velike daljine i steta sto nije bio dan.
Videh dosta Laguna...
Ima nesto manje VW - Golfova i Passata, ali valjda ih Skode pregazile, sto je i logicno. Mada te vagene ni ne primecujem pa mi se mozda i zbog toga cini da ih je malo.
Alfi ima u Bratislavi, dok u Pragu dosta manje. I to u Bratislavi uglavnom starije, a u Pragu poneka 147, nesto vise 156.
Punto, Corsa, Pezo, toga slabije ima. Tj slabije u odnosu na Srbiju

Sad par komada slikica, ima ih definitivno manje nego sto bih zelela, ali celo putovanje sam provela u jurcanju, mislim i po kvalitetu se vidi da su sve u trku uslikane....
moj favorit

optimizam stajling

pokusajte da zanemarite sto je ispred znak

nista posebno al.......

****s kvalitet (fotke)

luche

ovo je inace radnja sa "igrackama", slikala sam samo spolja, onda sam planirala da uslikam iznutra, ali kad sam usla toliko sam se zablenula u sve sto tamo moze da se nadje (a definitivno moze SVE), da sam nekako smetnula sa uma da uslikam i unutra

ako krenete u obilazak onda vas voze ovako necim

ima i toga...

divan je, zumiran sa velike daljine i steta sto nije bio dan.

Comment