Konkretno je bila Johny B Lude tema o felnama u oglasima..
Znam za opomene, spustio sam loptu, ali niko mi nije nista poslao zvanicno, no to me i ne cudi, ni uzivo kad mogu mi nista ne kazu u lice, akamoli da posalju.
Verovatno mi je zabranjen pristup da postujem u oglasima, tudjim, smem samo sam da napravim oglas, radilo je za one Brock felne.
No, nema veze, zanimalo me je sta je, jer mi se prvi put to desilo, pa da vidim u cem je stvar..
Nazalost, neznam ni ja sta se desilo, znam samo da je imao neku havariju posto ni ja nisam stigao da odem na trke, zadrzah se u gradu, jbg... Ali, to ne znaci da nece doci na skup nadajmo se da je Hondica na tockovima i da moze da se dokotrlja
A sta se sa tim Hondama desava potpuna je misterija... Proslih godina su se vozila ona 2 (ili 3...?) Accorda, i secam se da je malo-malo riknjavao motor... isto je bilo i sa onim matorim Civicom VT, da ne spominjem CRX-a koji je vozen pre nekih 5-6 godina, ako se secate... zlo kako je isao - kad je isao a vecinu vremena je stajao
Ko zna, mozda prosto misle "ma to je neunistivo" pa ga preforsiraju... al' da nesto ne stima, ne stima...
@TRio
ako si pokusao da nesto napises u oglasima onda nije ni chudo..od skora je ovako da samo postavljac oglasa moze nesto da izmeni u vec postojecem topiku,nema odgovora i ne moze chak ni postavljac topika da napise drugi.znachi postavis oglas i on stoji,samo onaj ko ga je postavio moze da ga edituje,ali ne i da odgovara na pitanja,koja i ovako nemoze niko da postavi-znachi samo pp ili vec kako..(ala sam objasnio-daj boze da neko razume)...
off topik-kraj
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
Ovo je slika neka '96, '97, ali ruzan mi je...Svi ti JGTC su bas prebudzeni, jedino NSX tu prolazi...Imam Max Power gde je predstavljena zuta NSX JGTC-look-alike, i stvarno je mama...
Comment