na sta si mislio? rezerva za sta? sta je to u crtvrtak?
Chat , nanovo...
Collapse
X
-
Sve je to uredu, a da li je neko postavio pitanje ko je Cepi razbio staklo na eclipsi, kad ce to stici na redTako da je ovo OFFpost i ovim putem ako nije sa foruma decko koji je divljao izvan parkinga ono sigurno je neciji drugar, prema tome neka se lepo javi i neka zavrsi to sa Cepom jer staklo nije ni malo jeftino i isto tako se tesko dolazi do njega.
Postoje neke idicije ali ajde ovako ljudski da pitam ko je
Comment
-
-
nema potrebe za divljanjem po sljunku
dovoljan je jedan ostar start, i precizan pogodak
ja sam prvo mislio da mu je to jos od udesa, ali mi je posle rekao da je necija guma zavrljacila kamencic
bas mi je bilo krivo kad sam video
sumnjam da ce se ko javiti, ali ako se javi, ispasce pravi drugKada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
-
Staklo je slomljeno i sad tu nema nista neverovtno i neko cudjenje nego kao sto rekoh postoje neke indicijeko je u pitanju, ali savet je da se javi jer sigurno je neciji drugar jer sumnjam da je padobranac koji nema nikakve veze sa hondom nego je banuo eto tako....
Comment
-
-
Originally posted by Boki GTISve je to uredu, a da li je neko postavio pitanje ko je Cepi razbio staklo na eclipsi, kad ce to stici na redTako da je ovo OFFpost i ovim putem ako nije sa foruma decko koji je divljao izvan parkinga ono sigurno je neciji drugar, prema tome neka se lepo javi i neka zavrsi to sa Cepom jer staklo nije ni malo jeftino i isto tako se tesko dolazi do njega.
Postoje neke idicije ali ajde ovako ljudski da pitam ko je
Nadam se da ne smatrate da smo MI odgovorni za ovo?!?
btw, ja sam STALNO opominjao bez divljanja na parkingu- imate stazu! Tebi sam Boki skrenuo paznju cak 3 puta, zverku jednom, najvise zbog dece na parkingu a i zbog ovoga upravo.
Comment
-
-
To u kojoj temi treba piasti o ovome nisam nadlezan tako da mozete prebaciti gde treba, to sto si to mene opominjao da sam ja divljao kazi u koliko sam sati divljao kad je na parkingu ostalo 10 auta i bio prazan parking.
NIKO VAS NE KRIVI ZA DESAVANJA VAN PARKINGA, VEC SAM REKAO NEK SE PRIJAVI ONAJ KO JE DIVLJAO NAPOLJU..................
Kao sto sam rekao necu da pricam nista dok se ne prijavi moguci izgrednik jer ni ja ni niko drugo ne moze tvrditi 100% da znaju ko je.
I cisto sumnjam da je taj sto je to uardio bio sam jel malo je glupo da se junaci samom sebi da ga niko ne vidi kako divlja. Za sad toliko sacekacemo par dana
Comment
-
-
ja kolko se secam a dobro se secam, jedino dete u tom momentu tamo je bilo moje dete ali vrlo daleko od mesta gde sam ja kako ti to kazes "divljao" mada ja to ne bih tako nazvao ali ajde. dakle, niti sam slep niti lood a nisam ni bio pijan kao neki pa seo da ludujem. u svakom slucaju sam iskulirao tvoju kritiku posto nisam teo da kvarim atmosferu . sto nisi opomenuo lika sa kroserkom sto je zamalo pobio nekoliko ljudi tu a ne nas dvojicu a i divljanje je ono sto je lik sa CRNOM ASTROM radio na onom zemljanom putu pa rabio cepi staklo mada da ne gresimo dusu, bio je jos jedan posle koji je nesto pokusavao na tu foru ,zelena nadrkana fica, mada veca je verovatnoca da je ovaj prvi razbo staklo posto se bio bas uziveo u ulogu reli vozaca.
u svakom slucaju nema potrebe da bilo ko od vas moralise nesto tu i mudruje kad je sve proslo kako treba. sve je bilo super, svaka vam cast za trud i zrtvu ali memojte sebi dizati cenu vise nego sto ona jeste. znamo se...deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
To i jesu jedina dva vozila koja su divljala na zemljanom putu.
Slazem se Zveri,koji je opet dao emocijama na volju(a to nije dobro).
Ne znam ko je lik sa Astrom,ali...Originally posted by Sheta_Junior50% ljudi u srbiji vozi zastavu. 30% ljudi u srbiji vozi VW. ostalih 10% su drugi automobili.
Comment
-
Comment