'Ajde bre istresi te hormone na PP, pusti Shetu da odgovori...
Chat , nanovo...
Collapse
X
-
@ milorad
sto bi se reklo,ispuhao si ga....Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
-
-
Tata mi je harmonikas, ne idem sa njegovim sastavom jos...
ttrt tttt tttrrrttrrtttt trrtrrrr trtrttttrrt ttttnntttntntnnrt tnnnrtttn....pozdrav za shetu seniora...jel moz` dase naruci nesto za cannonovce....Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
-
ehhh ko bi rekao da ovaj forum moze ovako da me nasmejeeeeee,hvala junioreeeeee....Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
-
[quote=Sheta_Junior]Originally posted by "M-power":rpgpchxcIma, ali to je neka obrada dodao si samo poslednji stih.
A jel pevatte to na svadbama, ti i cale?
A kada ćeš ti sa njima i u kom svojstvu?
Pevač ili možda nešto drugo?
Samo me interesuje, ja sam ozbiljan.
Comment
-
Comment