Vise nam se otvorio common rail...
Chat , nanovo...
Collapse
X
-
[quote="Mrwica_91"]Jel vam se javlja da cu ja nekom ovde da je.em mater...????
Edit by 206: Ne bi bilo preporucljivo...
ju ju kakav recnik za jednu mladu devojcicu...cccOriginally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
-
Originally posted by VockoOriginally posted by srdjan_pNe prozivaju ljudi zato sto vole da se izivljavaju, deckonja je sam to postigao...
stvarno ne razumem zasto ga branis!? ocito je da nisi citao njegove teme...
sem toga,ako decko prihvata zezanciju...ne vidim razlog da se neko drugi ljuti...Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
-
Originally posted by spanjeliOriginally posted by VockoOriginally posted by srdjan_pNe prozivaju ljudi zato sto vole da se izivljavaju, deckonja je sam to postigao...
stvarno ne razumem zasto ga branis!? ocito je da nisi citao njegove teme...
sem toga,ako decko prihvata zezanciju...ne vidim razlog da se neko drugi ljuti...
Mislio sam da se sve zavrsilo na onoj, kad ono medjutim...
Od sad cutim i citam
Comment
-
Comment