onaj preko puta sajma je Type-R, ali rekao bih da je on mislio na aktuelnu Accord
Chat , nanovo...
Collapse
X
-
TypeR postoji samo u prethodnoj generaciji (sa slike) i nije 200 nego 212 konja.
TypeS postoji samo u ovoj poslednjoj generaciji - 2.4 190ks.
EuroR postoji samo u Japanu u poslednjoj generaciji K20 - 220 ks.
3.0 motor nema u Accordu ovom Evro-Japanskom, a nema ni u Acuri TSX (kako se u USA zove ovaj naš Accord), već 3.0 nalazi u američkom Accordu koji izgleda onako kao na brošuri koju je okačio V-tec.
Comment
-
-
Ajde vi sto pretpostavljate malo na edukaciju. Pa cemu smo pravili sajt?www.hondaclub.co.rs = SeXution - Revolution - Hondaution =
Comment
-
-
Originally posted by V-TecTrio, zeznuo si se, ovaj sa slike CL se pravio od 1998-2003 i najaci motor mu je 2.2 tj h22a7 sa oko 200ks...
P.S.Mislim da je upravo taj sa sajma!
Znam zai Type S, u kojim su modelima i sasijama bili, ja sam licno se iznenadio, kada sam video da TecDoc daje i 3.0 V6, znam i da je to za americko trziste motor, takav je recimo isao u Accorda coupe prethodne generacije, sto ga Level3 merka.
Takodje znam i sta je Acura TSX, kao i da je Accord amerikanac jedna debeka, luksuzna i komforna limuzina, sa tim V6...
Jedino me je bunio taj EuroR...
Mada, americko trziste ti je bog te video....Recimo, samo za to trziste Mazda 6 ima V6, od nekih 3.0 litre recimo, dok je za Evropu najjaci bio 2.3, ne racunajuci MPS..Mozda su nesto nabudzili..
Mada, i TecDoc gresi...
Comment
-
-
Originally posted by TRIO_driverTaj je CG, taj crni sa slike, a CL je ova poslednja, najnovija generacija..K20 je motor i iz S2000, samo utisan za tog japanskog R?. K20 je iVTEC motor i on ide u Civica TypeR (EU i Jap) i Civic Si (USA) i u Accord EuroR. EuroR se pravi samo s volanom denso i u Japanu, a zove se EuroR zbog homologacije Accorda radi trkanja po Evropi. U S2000 je išao F20 motor koji ima klasičan VTEC.
Legenda:
iVTEC - VTEC za babe
VTEC - old school VTEC za prave muškarce.
Comment
-
-
iVTEC - VTEC za lopove, prevarante i one koji vole da ulaze u dugove (lizing)
VTEC - za srpsku sirotinju
Sri jel si konacno skupio 15kwww.hondaclub.co.rs = SeXution - Revolution - Hondaution =
Comment
-
-
Na prvoj i trecoj slici izgleda ekstra!
Na drugoj se vidi check engine,
Ali ako daje sve ovo sto pise, cena je vise nego povoljna
Ima li zainteresovanih?3SG(T)E EXPERT
MAN service
Comment
-
-
[quote=Bane®]Originally posted by "TRIO_driver":3t8qyps2Taj je CG, taj crni sa slike, a CL je ova poslednja, najnovija generacija..K20 je motor i iz S2000, samo utisan za tog japanskog R?. K20 je iVTEC motor i on ide u Civica TypeR (EU i Jap) i Civic Si (USA) i u Accord EuroR. EuroR se pravi samo s volanom denso i u Japanu, a zove se EuroR zbog homologacije Accorda radi trkanja po Evropi. U S2000 je išao F20 motor koji ima klasičan VTEC.
Legenda:
iVTEC - VTEC za babe
VTEC - old school VTEC za prave muškarce.[/quote:3t8qyps2]
Ne bih se ja bunio ni za jedan sa slike, pa makar bio baba od 2 metra..
Ma, da ja nadjem neki C32/B2, da ga ubacim u Accorda, i joj...
Ja se nisam zadubljivao u modele koji nisu za evropsko trziste, da li znate, posto mislim da sam negde procitao, da postoji poslednja generacija Accorda u 4WD verziji?!
Comment
-
Comment