Uzas!To je ona prica: vozio je covek nekoliko dana, gazio, stekao samopouzdanje, u mislima ono standardno "Nece se to meni dogoditi" i pap...
Jel to cuvena bela integra sto je bila stalno parkirana nedaleko od Brankovog mosta?
Stvarno ne mogu da verujem...
Mada ne deluje mi kao da je nesto strasno s*ebana.
pa to kazem,ovaj pita jel oce da prodaje.pa nije je prevrnuo,samo je udario ili prosao kroz "zicanu"(sreca nije betonsku) ogradu,i sta tu treba da se zameni krilo,mozda haubu i branik,osim ako nije sjebo osovinu
ne znam gde je sve bila,ja sam je video 200 puta na banjici kod pijace parkiranu na prakingu.usput stvarno steta za auto,100% je bio pijan,osim ako mu neko nije izleteo od pesaka.
Originally posted by starac vujadin
A znaci prodata je ta Integra... Vrlo cesto se desava da ljudi spucaju Hondu u pocetnom periodu vlasnistva...bas steta za auto. Uz mali off da su felne retko odvratne...
1.nije off,jer je ovo chat
2.gde ruzne si lood???lepo su i stajale,a i dobre su felne(doduse ukusi su razliciti)
Imam sliku i levog tocka, ali je mutna pa je zato nisam okacio. Da ga vidite kako stoji, sve bi vam bilo jasno. MIslim da je prednji trap odvaljen. Lik je iscupao metalni stub iz betona. Steta za ovakav auto!
Vec su dolazili lokalni mehanicari honde da je gledaju i raspituju se jel na prodaju
@TRIO_driver
vec drugi put gresis. Sutra u Level3 na kontrolni iz honde.
Cu da dodjem, ali nekim drugim povodom..
@Baner: U pravu si, da sam malo bolje razmislio, znao bi i sam, pomislio sam na swap, a onda skontao da u S2000, zbog konstrukcije ne moze nista, do njegov motor, ali doradjen.
oceshao sam se i to valjano
Bice i par slika, mada ovaj put nisam jurio cice da ih slikam, vec...
treba posetiti Prag, prelep je grad, tj. fascinantan, pivo jos bolje, a cice ti odma kazu dal' 'oce ili nece! Jednom recju - paradise city!!!
Detalji i "prljavstine" kad se vidimo
Bacicu i koju fotkicu, cisto daimate predstavu o kakvom se gradu radi, a i o kakvim cicama (sto vas najvise i zanima).
Pozz svima, vidimo se na Banjici u nedelju
... Boze, dozvoli mi da ti dokazem da me novac nece iskvariti...
Comment