Bas. Malo saram, malo vidim porsche-a i Zeljka Rebracu koji jedva izlazi iz njega. E sad sam ga nasao u Top Speed-u.
Nisam znao da je bas toliko jak.
bi-turbo 530KS cak 740NM pri 3500o/min
0-100 za 3,8
0-200 za12,9
Max. 323km/h
Sineee, kakve felne ima
nacu negdje podatke pa cu da posaljem...GT2 by 9ff - 900KS i 1000kg. vozi jedan dripac iz PL. auto je inace najbrzi "street legal" porsche u evropi (388km/h)
Samo da se javim, i da demantujem nadzornika Doru, koji je primetio da malo po malo nestane bez traga po neki Alfista.....nisam nestao, pratim redovno forum, ali ne mogu da postujem, posto mi na poslu nije dozvoljeno da postujem na forumima, kao i jos neke stvari preko kojih bi poverljive informacije mogle da izadju napolje, a nemam jos internet u sobi (Doro, nedaj se....ne dobija se DSL ni u Nemackoj tako lako ) i ovde ima pain in the ass-ova u telekomunikacijama
Poslom sam izuzetno zadovoljan, mada mnogo ima da se radi (radim od 7 ujutro, do 7 uvece), a ako neka automobilska kompanija objavljuje rezultate, kao Daimler u prosli cetvrtak.....ostaje se i do kasno u noc.
Frankfurt je inace cudo....ako neko dolazi u Svabiju, nek se javi obavezno
Nadam se da cu skoro da dobijem net, pa da nastavim da ucestvujem aktivno na forumu.
Ja mislio da se to tamo dobija besplatno kad platis struju
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Samo da se javim, i da demantujem nadzornika Doru, koji je primetio da malo po malo nestane bez traga po neki Alfista.....nisam nestao, pratim redovno forum, ali ne mogu da postujem, posto mi na poslu nije dozvoljeno da postujem na forumima, kao i jos neke stvari preko kojih bi poverljive informacije mogle da izadju napolje, a nemam jos internet u sobi (Doro, nedaj se....ne dobija se DSL ni u Nemackoj tako lako ) i ovde ima pain in the ass-ova u telekomunikacijama
Poslom sam izuzetno zadovoljan, mada mnogo ima da se radi (radim od 7 ujutro, do 7 uvece), a ako neka automobilska kompanija objavljuje rezultate, kao Daimler u prosli cetvrtak.....ostaje se i do kasno u noc.
Frankfurt je inace cudo....ako neko dolazi u Svabiju, nek se javi obavezno
Nadam se da cu skoro da dobijem net, pa da nastavim da ucestvujem aktivno na forumu.
Pozdrav momci
Znaci druze, ziv si, da se ne sekiramo?
Gde si sad, promenio si radno mesto?
Comment