Chat , nanovo...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [quote=V-Tec][quote="TRIO_driver":3hnhpjk8]Ako sacekate jos dve, tri meseca, prodavacu i ja Greddy turbine, i jos mnogo toga.. [/quote]

Krajnje je vreme bilo da se neko seti i pocne uvoziti neki ozbiljniji tuning program!
    Hoces li se baviti i ugradnjom tih stvari?[/quote:3hnhpjk8]

Ovako, sustina je da da sam ja vec tri godine zastupnik za Srbiju JC Auto Poljska([url="http://www.jcauto.pl"]www.jcauto.pl[/url])a oni su najveci dobavljaci rezervnih delova za japanska i korejska vozila..I oni imaju svoj tuning program, to je onaj sajt i katalog sto vam nudim stalno, i recimo JOHNNY je narucio glavu volana, a SALE VTI panel Pipercross filter..

U aprilu prosle godine, JC je preuzeo InterCars Poljska,(www.intercars.pl) najveci dobavljac rez. delova za evropska vozila.I oni su imali svoj tuning program, izmedju ostalog bas puno felni, Greddy, i jos mnogo stvari, mozda i vise od JC Auta.
    Kako su se ujedinili, sada su pod jednom firmim, i to je 12000 zaposlenih i 490 mil. evra obrta.

Posto je to ogromno spajanje, treba vremena da prodje, kao i da se podele uloge ko sta radi, izmedju ostalog i za tuning opremu.

Za delove i alat, ja imam svog nadredjenog u Zagrebiu, tamo im je ispostava za Balkan, ali za tuning & styling opremu, ja kontakiram direktno Poljsku, dobijem cene i rok isporuke, i samo narucim preko Zagreba...

Sad se to uskladjuje, ubacuje se ponuda u program, i za 2, 3 meseca, trebao bih da imam program na srpskom, i onda cu moci da radim to ozbiljnije..

Sada mogu samo da kazem cene i rok isporuke za delove za koje imam cene, jer jos nemam kontakt sa Poljskom direktan.

Ne verujem da cu ugrajdivati, videcemo sa Robikom, ne sumnjam da poznaje Honde, pristao je da i da radi swap, ja cu da opremim moju Elantru sa svim mogucim dodacima iz palete tuning opreme, a ugradjivace mi Robika i njegovi drugari serviseri..

Kako bude islo, videcemo, sto da ne napravimo ozbiljan tuning centar, ja sam razmisljao i o group buy za HCS, sto da ne, ja sam za sve opcije..

Izvinjavam se mozda na malom OFF-u..

@Baner:Kao sto sam rekao, F.C.C je prva ugradnja za japanske Honde. Daikin je bio samostalan japanski proizvodjac, ali je kupljen od strane EXEDY, americke korporacije, to ej uticaj globalizacije. Imam ja i EXEDY, ali kad sam pricao sa Timothy-jem, dogovorili smo se da bude japanska lamela, jer je njegov auto ipak jedna brza sprava..Ocekivao sam Aisin, a dobio F.C.C i jako sam happy zobg toga, morao sam da ih raspakujem, da opipam to...

Comment

• Vocko
      CBC Senator XXL
      • 25.04.2005
      • 4556
      • nBGd

Odma' 30% sa cene, nije vise novo

Comment

• @Vocko: Aha, videcemo kako ide, kada sam ga ja ispipao...onako, bas, bas...

Comment

• Bane R
          CBC Senator XXL
          • 27.03.2006
          • 1769
          • Beograd

Originally posted by Timothy Leary
          Trio je u pravu, F.C.C. je svoj prvi posao sklopio sa Hondom jos 48-me godine i od tada smo im najveci posao bas mi.....daikin(exedy) se cesto moze videti u sportskom programu i u Hondama koje dolaze iz USA, posto im je tamo najveca fabrika jer rade kvacila i za Ford i za GM

http://www.fcc-net.co.jp/english/company/c02.html
          Pa ok. Ali ja još ne videh ni jednu stvar koja pokazuje da moja informacija nije tačna.

Comment

• [quote=Bane®]
            Originally posted by Timothy Leary":2votkf23]Trio je u pravu, F.C.C. je svoj prvi posao sklopio sa Hondom jos 48-me godine i od tada smo im najveci posao bas mi.....daikin(exedy) se cesto moze videti u sportskom programu i u Hondama koje dolaze iz USA, posto im je tamo najveca fabrika jer rade kvacila i za Ford i za GM

[url="http://www.fcc-net.co.jp/english/company/c02.html
            http://www.fcc-net.co.jp/english/company/c02.html[/url]
            Pa ok. Ali ja još ne videh ni jednu stvar koja pokazuje da moja informacija nije tačna.[/quote:2votkf23]

@Baner: Nisam rekao da nisi u pravu, vec da se uggradjuje i jedno i drugo, samo je EXEDY popularniji...A i pogledaj kutiju, ni na sta ne lici F.C.C, ali je bitan kvalitet...Uostalom, Mile Pile se kune u njega, i isti takav ima na svojoj.

Comment

• Bane R
              CBC Senator XXL
              • 27.03.2006
              • 1769
              • Beograd

Dobro bre, niko ne napada kvalitet dotičnog kvačila, ja samo proveravam tačnost mojih informacija... ništa više

Comment

• Timothy Leary
                CBC Senator XXL
                • 23.04.2006
                • 439
                • Beograd

ma skroz ql, svaki dan saznajemo nesto novo....
                ima negde tema na fanclubu.hr Honda OEM parts suppliers gde pise isto to, i jedni i drugi su oem dobavljaci, stim sto je Exedy svakako poznatiji, pre svega na netu i medju tuning ekipom jer nude stage 1,2,3,4,5678382 za vecinu modela

Comment

• Sapcanin
                  CBC Senator XXL
                  • 13.12.2006
                  • 317
                  • BG
                  • Peugeot

He he, Bane zvani Informacija

Eto mene momcovi u nedelju ponovo za BG na Banjicu...
                  Nadisah se seoskog vazduha kao covek, sad mogu da se trujem
                  Poljoprivredne masine

Comment

• level3
                    CBC Senator XXL
                    • 29.01.2006
                    • 857
                    • BGD, V.B. Karaburma

ponesi domace kobasice, sunke.. da mezemo malo uz pivo
                    www.hondaclub.co.rs = SeXution - Revolution - Hondaution =

Comment

• Timothy Leary
                      CBC Senator XXL
                      • 23.04.2006
                      • 439
                      • Beograd

Stigli delovi from Novi Sad , 10x Trio

i za naseg Baneta, jedina oznaka na korpi

Comment

• Ja nisam otvarao kesu, pa nisam ni video da pise Honda, jbt!

Comment

• Sapcanin
                          CBC Senator XXL
                          • 13.12.2006
                          • 317
                          • BG
                          • Peugeot

Originally posted by level3
                          ponesi domace kobasice, sunke.. da mezemo malo uz pivo
                          Kulen zakon
                          Imam neke kombinacije, moram se konsultovati sa vama u nedelju.
                          Vidimo se.
                          Poljoprivredne masine

Comment

• Bane R
                            CBC Senator XXL
                            • 27.03.2006
                            • 1769
                            • Beograd

Imate neke predloge za bodykit za CRX (prednji lip, zadnji lip i pragove/sajtne - kako li se to vec zove)?

Ništa preterano, diskretno, par centimetara je dovoljno.

Slike, cene, predlozi?

PS. Mada može samo prednji i zadnji lip.

Comment

• Vocko
                              CBC Senator XXL
                              • 25.04.2005
                              • 4556
                              • nBGd

Tis' puko

Comment

• Bane R
                                CBC Senator XXL
                                • 27.03.2006
                                • 1769