Chat , nanovo...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Type_R
    CBC Senator XXL
    • 26.05.2007
    • 900
    • Valjevo

Originally posted by Honda
    Ne kapiram ta odgovaranja na PM...pa cemu sluzi forum nego da nam olaksa zivot u ovakvim stvarima...
    Znas kako, Valjevo mali grad pa neide ni da hvalim ni da kudim ovako javno, najrealni odgovor cu dati na PM,

Inace evo ukratko, istekla reg u junu, pre nekog vremena sadasnji vlasnik je udario napred, pri tom je glavom razbio soferku koja nije promenjena, branik prednji je zakrpljen treba da se ofarba, krilo sa otpada sivo i hauba sa otpada crvena ali malo tamnija nijansa, drugo krilo samo nagitano i namazano osnovnom
    Po recima vlasnika generalna motora uradjena u nekom servisu u BG-u pre oko 1200km i sada je vreme da se kod njih dotegne glava i usteluju ventili sto je besplatno tj vec placeno, otatak o motoru i limariji na PM.

Takodje po recima vlasnika chipom je dibijeno valjda rece 15-ak konja, jos nesto sportskim filterom, da li je rekao da je jos nesto radjeno nisam zapamtio jer to me i neinteresuje bez nekog dokaza.....
    3SG(T)E EXPERT

MAN service

Comment

• markokg1982
      CBC Senator XXL
      • 19.05.2007
      • 409
      • Kg-Bg

Originally posted by 1nsane

Pun mi je biiip od slusanja kojekakvih prica o CRX-evima sa preko 180ks. izuzetak je Mugen
      i markokg1982
      http://www.youtube.com/watch?v=CWvkqhcItY8

Comment

• -Vedran-
        CBC Senator XXL
        • 03.10.2004
        • 3255
        • Beograd

Obavestenje!!!

Molim sve clanove da sto vise izbegavaju pisanje u chat temi o nekim stvarima koje kasnije mogu koristiti nekome. Tipa:

Sta mislite o ovome autu?
        Sta mislite o navlaci za haubu ?
        Gde da kupim ovo ili ono?

Slobodno otvorite temu za to. Chat shvatite kao neobaveznu pricu.

Ova tema se sa vremena na vreme cisti, tj brishe se 15-20 strana zbog tehnickih mogucnosti foruma. Imajte to na umu. Danas je otislo 20-ak strana, i sigurno 3-5% postova koji su obrisani su bili korisni.

Hvala / Honda
        Power of dreams !!!

Comment

• LoveCivic
          CBC Početnik
          • 16.12.2007
          • 9
          • Beograd

Jes' totalni off, ali:
          LJUDI, AKO BOGA ZNATE, IZBEGAVAJTE CENTAR I AUTO PUT!!!

Ja sam danas vozila "bolju polovinu" na autobusku i to je trajalo jedno sat i po - dva... Iako vozim Hondu... Iako ZNAM KAKO da vozim Hondu...

Srecom, imam nov hladnjak, pa nije bilo potrebe za sva 4... Za razliku od mnogih drugih koji su stajali/gadno kuvali u voznji... Doduse, koliko videh, ni jedna Honda

Comment

• 1nsane
            CBC Senator XXL
            • 28.05.2007
            • 388
            • Umcari - Grocka

@ LoveCivic: Ako se zuris, idi tramvajem . Poceli su praznici, rekonstrukcije mostova........ - u spicu pokusati autom kroz centar grada je cista kombinacija entuzijazma i gluposti sa tendencijom gubljenja zivaca i vremena. Ako neko bas mora, preporucujem bensedin - duplu dozu i obavezno rezervnu kutiju cigara (nema veze ako ste nepusac, propusicete od muke).
            @ Markokg1982 ne vazis se, auto ti jos nije gotov, a i kad bude, bices u kategoriji 200+
            NO BRAIN
            NO PAIN
            1_N_S_A_N_E

Comment

• Vocko
              CBC Senator XXL
              • 25.04.2005
              • 4556
              • nBGd

Zbog tih guzvi cu ja verovatno da menjam posao od NG, prebacujem se sa ove strane mostova, ne isplati se ni zivcano, ni finansijski...

Comment

• LoveCivic
                CBC Početnik
                • 16.12.2007
                • 9
                • Beograd

@Insane: Ma ja jos racunam: subota je => nema spica => nema nerviranja... Kad ono...

I treba da mi vidis kanal oko menjaca - bez cigare u saobracajnoj ludnici zvanoj Beograd nije ni teoretski moguce preziveti.

A da ne pricam o prokuvalim krshinama...

@Vocko: ja imam tu srecu da zivim i radim s iste strane vode i da ne prolazim kroz centar na putu do posla, pa mi je zivot po tom pitanju malkice laksi. Ali nekad upadnu i "neredovne aktivnosti" i hocu da ubijem nekog...

Comment

• Vocko
                  CBC Senator XXL
                  • 25.04.2005
                  • 4556
                  • nBGd

Zato sledeci put posalji bolju polovinu GSP-om

Pita mene sestra jedan dan da je vozim do grada, jer zuri, a ja se u povratku sa posla mimoisao sa kolonom od buvljaka do autoputa/branka... Bilo je how yes no

Comment

• Sapcanin
                    CBC Senator XXL
                    • 13.12.2006
                    • 317
                    • BG
                    • Peugeot

Isto
                    A plus nemozes naci ni jednog slobodnog taxistu.
                    Ja moram se sad probiti do faxa nekako, neka mi je bog u pomoci...
                    Poljoprivredne masine

Comment

• Type_R
                      CBC Senator XXL
                      • 26.05.2007
                      • 900
                      • Valjevo

Originally posted by markokg1982
                      Originally posted by 1nsane

Pun mi je biiip od slusanja kojekakvih prica o CRX-evima sa preko 180ks. izuzetak je Mugen
                      i markokg1982
                      Koji je motor na tvom CRX-u i sta je radjeno?
                      3SG(T)E EXPERT

MAN service

Comment

• markokg1982
                        CBC Senator XXL
                        • 19.05.2007
                        • 409
                        • Kg-Bg

ma zezao sam se
                        jer sam se i ja naslusao tih prica o crx-evima
                        meni je motor d16a8 bez kat-a tj imam u stoku oko 130ks al sam stavio kn sa usisnom granom, 4-2 granu i protocni lonac pa sada ima oko 140-145ks al radi mi se glava by dexoni tj pola je vec zavrsio pa i tu ocekujem oko 15-20ks maksimum
                        kad je zavrsi, idem pravo na dino pa cu videti sta se zapravo desava
                        http://www.youtube.com/watch?v=CWvkqhcItY8

Comment

• Type_R
                          CBC Senator XXL
                          • 26.05.2007
                          • 900
                          • Valjevo

Pa daj, ja prelistao sve automobile clanova i nisam nasao tvoj,
                          Mada ima u nekoj temi slika one izduvne grane by mugen, aj da predstavi
                          malo detaljnije auto i slike naravno, ako nije tajna sta se radi na glavi, ima moj drugar d16a8 isto malo poradjeno na glavi, k&n, remus (or za taj model) i auto ide mnogo dobro

PS.

AAAAAAAAAAAAA, ubi me ovaj sneg, ne vidim sta pisem!!!!!!!!!!!!!!
                          3SG(T)E EXPERT

MAN service

Comment

• 1nsane
                            CBC Senator XXL
                            • 28.05.2007
                            • 388
                            • Umcari - Grocka

kad je zavrsi, idem pravo na dino pa cu videti sta se zapravo desava
                            Bilo bi dobro da odradis jedan dyno pre modifikacija, cisto da znas sta si dobio. A i skori nijedan dyno ne pokazuje isto i rezultati se drasticno razlikuju od fabrickih, pa ti saobracajna i nije bas pouzdan reper. Znaci prvo idi na dyno da vidis koliko konja su ti jos uvek "alive and kickin'", pa onda kod Dexonija, nije da sumnjam u njegov rad, vec znam da ti ni on nece moci objasniti koliko KS si stvarno dobio.
                            NO BRAIN
                            NO PAIN
                            1_N_S_A_N_E

Comment

• Type_R
                              CBC Senator XXL
                              • 26.05.2007
                              • 900
                              • Valjevo

Ja tek sada vidim da tvoj auto ima predstavljen u baznom delu foruma, he, he

Nego malo konfuzno, ja mislio da hondasi predstavljaju u ovom delu foruma.......
                              3SG(T)E EXPERT

MAN service

Comment

• -Vedran-
                                CBC Senator XXL
                                • 03.10.2004
                                • 3255
                                • Beograd

90% se predstavlja u HCS...
                                Power of dreams !!!

Comment

Working...