Sta ce meni kada znam koja je slika u pitanju ?
Inace ovo je prvi put da na ovaj nacin nekom nece da prikaze sliku, obicno nece na onaj prvi Vedranov nacin.
imam molbu za Hondu, trio mi rece da imas neki njegov katalog styling opreme koju on ima pa me zanima d ali je u pitanju neki cd i da li mogu da ga dobijem na kopiranje?
Unapred hvala
I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...
Ja sam skinuo i gledao. Koje su one valute?
koliko je to evra?
To je poljska verzija kataloga, cene su u poljskim zlotima, medjutim, iako direktno mozete da preracunate, to je cena sa njohovim PDV-om, i moze da vam bude samo jako grubo orijentaciona.
Posaljete mi sta vas zanima, sifra TU.... i ja vam kazem cenu i rok isporuke.
Dosta stvari ima na lageru, medjutim tamo je sada popis, pa imam za neke pozicije problema da saznam sta mi treba..Kao npr. kosku za EG Civic, sto me je pitao Dexony..
Recimo, Robi je uzeo leteci spojler, volan i glavu volana kod mene, i dobre su cene...
ljudi nemogu nigde na forumu da nadjem pricu o ovom civic-u a znam da se nesto negde spominjao. ajde ako neko nesto zna ili ako je gledao auto neka mi u kratkim crtama napise ili neka mi nadje na forumu gde je pricano o ovom autu http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=39743
1979 Chewrolet Camaro (for junk!!) but with potencial, 1974 Jaguar HE v12, Honda Civic Shuttle 4wd slamed, in perspecitve 2000 Mustang GT
Comment