iVTEC - VTEC za babe
VTEC - old school VTEC za prave muškarce.
mozda je za babe, ali na Adi Huji iz prvog S-a, gotovo iz stanja mirovanja, u drugoj brzini poteze kao blesav
nema potrebe da se vraca u prvu u old school obrtaje za prave muskarce, vec vuche, vuche, pishe, pishe, VTEC stage 2 BAAM i kraj pravca
ja sam fasciniran kako CTR poteze iz mrtvih obrtaja
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Ja nisam probao ni jedan u voznji, tj. da sam tako studiozno obratio paznju, ali mislim da ipak fabricki Hondini inzenjeri znaju najbolje..Imaju probne stolove, imaju labaratorije, imaju sredstva, stazu, iskusne test vozace...
I ne bi ugradjivali svoj nadaleko cuveni patent u svoje modele, ako se to nije pokazalo bolje za svakodnevnu upotrebu..
Hondasi ovde ne spadaju u ljude koje Honde koriste po fabrickim specifikacijama..
Ma to je ona honda sto smo upoznali vlasnika u novom sadu..ja B lude i Trio Driver...
Auto je zavrsen i odradjen je full styling...mislim...ne daj boze na sta lici...
Imaju i slike na forumu u temi kad smo bili u NS-u na Tuning Styling-u...
Ja mislim da neko tog lika, o kome prica Honda, ********, tako sto je stavio njegov telefon, slike nedovrsene Honde, i odokativno okacio podatke, a napisao je nebuloza stvari, za 1500 evra, kako je malo presla, itd.
Taj covek(auto je kic, nazalost, iako ima par ideja) je drugacije sredio tu svoju Hondu, neko njega tovari zestoko, ali zasto, verovatno su ljubomorni..
Jer u tako maloj sredini, i takva Honda je avion!
Comment