Po meni najveci smek ima honda prelude 3gen 4ws...auto je kao igracka...
Chat , nanovo...
Collapse
X
-
aha, kad su se ludi i njegov brat zalijevali s pivom pokusavajuci nas sticima velka je preludica za divljanje po gradskom prometu
"Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"
Comment
-
-
Originally posted by cocoaha, kad su se ludi i njegov brat zalijevali s pivom pokusavajuci nas sticima velka je preludica za divljanje po gradskom prometu
Iskreno, nevolim nesto preterano da jurcam po pravcu, ali kad naidjem na krivinu...nezalim ni gume ni auto!!! A svi brzi auti se jednostavno "gube u retrovizoru"!Nista sladje od toga!!!
Comment
-
-
Originally posted by Johnny B ludeOriginally posted by cocoaha, kad su se ludi i njegov brat zalijevali s pivom pokusavajuci nas sticima velka je preludica za divljanje po gradskom prometu
Iskreno, nevolim nesto preterano da jurcam po pravcu, ali kad naidjem na krivinu...nezalim ni gume ni auto!!! A svi brzi auti se jednostavno "gube u retrovizoru"!Nista sladje od toga!!!
Power of dreams !!!
Comment
-
-
Pozz
Da li neko zna nesto o ovom autu.
Sta mislite da li je ok kupovina za 2800€? Kaze mi covek da je motor i limarija dobra da je presao 210000km i da bi trebalo zameniti cini mi se kineticke zglobove koji kostaju oko 120€.
Hvala u napred.Power is nothing without control....
Comment
-
-
da je jdm bio bi volan na desnoj strani
d15b2 se nije ugradjivo za americko trziste
ps ali za te pare dobijes opremu GKHvala NSX što nemaš tri tone, hvala što te nema David Beckham, hvala što nemaš glupavi "F1" menjac iza volana, hvala što nemaš elektroniku koja kvari zabavu jer ti ona i ne treba, hvala ti što imamo o cemu da sanjamo i cemu da se nadamo.
Comment
-
Comment