A danas vidim i PORSCHEA 911 (996) koji ide mojom ulicom i stuca i ugasi se 2-3 puta, krene i kad je prosao pored mene ja pogledam a ono neke 2 maloletne klinke- jedna vozi. Tek sam onda hteo da se slogiram , sta se radi po gradu i gde ja zivim
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Naši korisnici su poslali ukupno 33686 ?lanaka
Imamo 259 registrovanih korisnika
Najnoviji registrovani ?lan je eXtazY
Ukupno su 3 korisnika na forumu ::2 Registrovanih,0 Skrivenih i1 Gost [ Administrator ] [ Urednik ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 342 dana 30 Jan 2005 23:15
Registrovanih korisnika: Dora, egon
E ljudi moram da vam kazem. Sad ulazim u dvoriste kad iza mene cujem brundanje, okrenem se kad ono ni manje ni vise nego FERRARI F430.
Kad se nisam slogirao. Auto skrene odmah na raskrsnici i ja malo potrcim da vidim gde ce, kad ono komsija pazario i uteruje odmah tu u garazu. Samo sam hteo da kazem da nezaostajemo
Jes da je komsa uvek vozao najbolje automobile al da je vec stigao na red da ga kupi, svaka mu cast.
Aj reci ako nije tajna(anoniman si ne mozes da imas problem) koju firmu drzi tvoj komsija,bas me interesuje kojim se businessom "zaradjuje za ferrarisima"-ako ti je dugo komsa sigurno znas (sem drogom,otmicama,svercom oruzija,cigara i slicno)
He,he sta me prozivate, nisam anonimus.
Nije nikakav problem nije zabranjeno pricati u javnosti. DEMOKRATIJA.
Komsa je Vuk Bajrusevic sin Bojane TREF i uvek je vozio najbolja kola u gradu i stvarno ne znam cime se bavi ali mislim da jos trosi njene pare.
Mada video sam Ferrari danas lepo po danu i uopste mi se nije nesto svideo, previse je prazan, farovi mu mali i nekako mi od napred deluje ne dovrsen.
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
A u kom si delu Pozeske???? Ja sam ziveo 2 god u 108????
Sto se tice Vuka... Oni su drzali Interspeed freeshoop-ove... Lik je bio u kidnapovan i dali su brdo miliona za njega????
A Bojan je voliza e55 ili e 60 amg bg 60-60 kad se kod nas jos ni obican vko nije pojavio!!!!!!!!!!
Moram da te malo ispravim...
Ali mala je razlika u godinama izmedju Vuka i Bojane da bi joj bio sin...
On joj je brat... Ali nije ni bitno vazna je poenta
Saab 900 SE Cabrio 2.0 Turbo - B204L
Saab 900 SE 2.x Turbo - B236R
Comment