"Tata je samo naglo cimnuo volan ulevo svom silinom, jer je za kocenje bilo prekasno kad se u mraku odjednom pojavi plekani zid ispred i zahvaljujuci hidraulici i savrsenom lezanju citroena niti je sleteo sa puta niti se prevrnuo, niti je ne daj boze udario u prikolicu traktora!"
pa bree, kako ja ovo nisam ranije video, nije me vukao naslov teme BX.. izgledao mi monoton kad ne lezi vraze
edit:
"Ne trkam se ja nego tata! Ja sam bio u kolima samo par puta od svih tih lesenja! Ja nemam srca za to, mene to plasi! Meni se tresu noge nakon tatine voznje!
Ja volim da uzivam u carima citroena, volim posebno bx-a, a najvise ovog 16v jer ih malo ima i zaista je ozbiljan auto!
Arsa, i ja ne razumem danasnju omladinu... Neutral Sve neizivljeno, sve kretenasto, sve ludaci!"
pozovite trauma centar, tata ga ubio u glavu i telo
gde si se ovoga setio?! Stvarno si car ali gde je tu hidraulika?! Bez hidraulike je ovo nesigurno, neudobno, a o krivinama da ne pricamo, nekad je kasno da se zakoci, treba smotati volan a ne prevrnuti se!!!
eto Arso vidis i sam, ne znaju ljudi. Ja znam decka kom je cale zahvaljujuci hidraulici uspeo da se izvuce bas iz teske situacije, u kojoj bi svaki noviji tip ogibljenja popustio
Tata je samo naglo cimnuo volan ulevo svom silinom, jer je za kocenje bilo prekasno kad se u mraku odjednom pojavi plekani zid ispred i zahvaljujuci hidraulici i savrsenom lezanju citroena niti je sleteo sa puta niti se prevrnuo
Comment