Originally posted by low rider
Ep u Španiji
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Bravo momci, bili ste hrabri i da li ste sve od sebe, platili ste danak mladosti i neiskustva, PRED VAMA JE SVETLA BUDUCNOST
Da smo slucajno dobili grke sa pola kosa i recimo veceras izrael a realno bili smo blizu, sad bi svi pricali drugaciju pricu, to je sport ne dostajalo je i srece, velika skola za naredna takmicnja.
Comment
-
-
Ma da... i nije Milicic ne vaspitan, sudije su krive za to sto je on takav..."Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
-
Krivci su savez i trener, savez sto je stanje u nasoj kosarci ocajno, a trener sto nije znao da selektuje bolje ekipu, kad izgubis 3 utakmice kao mi onda je vise nego jasno da je bilo malo iskusnih igraca koji su mogli da preokrenu rezultat u nasu korist.
Hebi ga valjda ce da izvuku napokon neke pouke iz svega ovoga, kvalitet postoji ali bez dobrog trenera i dobrog rada saveza ne pise nam se dobro.
Sad svi koji su u savezu treba da ponesu ostavke i da dodju novi ljudi, a najbolje bi bilo kad bi dosli ljudi kao Divac, Djordjevic, Savic, Paspalj, Danilovic i naravno Duda Ivkovic da rade u savezu.
Divac predsednik, Duda Selektor, a Djole pomocnik Dudi, da uci od najboljeg posao.
I eto nas opet na vrhu planete.
Comment
-
-
Kad bi bilo tako prosto..
Ne bih da branim ljude iz saveza, ali kao sto imaju zasluge za ovu sramotu, tako imaju i zasluge za silna zlata mladjih kategorija.
Da li ce mladi tu svoju dominaciju pretociti u kvalitet potreban za osvajanje medalja u seniorskoj konkurenciji, ostaje da vidimo.
I da se nadamo...
Comment
-
-
Originally posted by dare156Bravo momci, bili ste hrabri i da li ste sve od sebe, platili ste danak mladosti i neiskustva, PRED VAMA JE SVETLA BUDUCNOST
Da smo slucajno dobili grke sa pola kosa i recimo veceras izrael a realno bili smo blizu, sad bi svi pricali drugaciju pricu, to je sport ne dostajalo je i srece, velika skola za naredna takmicnja.
Comment
-
-
Chek jel sad ne idemo na olimpijadu uopshte ili idu kvalifikacije.
U ovom timu definitivno fali josh bar 2 - 3 iskusna igracha jer ovako samo 2ca ne mozhe i ne ide.
Ne znam razloge zashto npr Radmanovic nije doshao ili Stojakovic al da su njih dvojica bila tu uz klince pricha bi bila drugachija totalno.
U sv sl svaka im chast borili su se,nisu uspeli shta da se radi.Sledeci put ce biti bolje verovatno!
Comment
-
-
Problem je u igracima. Imamo 7-8 kvalitetnih igraca, ali uvek nekome nesto iskrsne. Mislim da je ova tema dosta prezvakavana i od optuzivanja nema 'leba. Krivo mi je jer sam mislio da cemo imati i malo srece, ali nam je sada vraceno za svu srecu koju smo imali.Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
Originally posted by HermesNe bih da branim ljude iz saveza, ali kao sto imaju zasluge za ovu sramotu, tako imaju i zasluge za silna zlata mladjih kategorija.
Comment
-
Comment