Ep u Španiji

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Sasha
    CBC Senator XXL
    • 04.10.2004
    • 4126
    • Novi Sad

Originally posted by low rider
    Kosarkaski Savez Srbije je odavno prepun nesposobnih zmija i zadojenih pijavica, koje su najodgovornije za ovo sto se desava prethodnih 7 godina. Mislim da je ovo izvor svih nasih problema.

Za junake koji jos jednom nisu dosli (za sta je 50% kriv mlitavi KSS) postaviti po tri crnaca na surcinski aerodrom, da ih detaljno sondiraju i natankaju :sipuga :sipuga :sipuga pre dolaska kuci/splavu.
    Ovo je poenta cele price.
    www.arcs.org.rs/forum

Comment

• Bane R
      CBC Senator XXL
      • 27.03.2006
      • 1769
      • Beograd

Ja ne znam zašto napadate momke. Igrali su onoliko koliko su znali. Prošli smo onoliko koliko vredimo. To što ne znamo da prihvatimo poraz, to je naš problem.

Comment

• starac vujadin
        CBC Senator XXL
        • 27.08.2005
        • 2617
        • Stari grad

Valjda ce sad Moka malo da skrati jezik... mada sam mislio da cemo s njim i gore da prodjemo. Ovako smo sve jedva izgubili...

Comment

• Dragon
          CBC Senator XXL
          • 15.11.2006
          • 963
          • Beograd

Bio sam blizu klupe nasih...nemem snage da sad pisem bilo sta vise. Mozda sutra...
          Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• dare156
            CBC Senator
            • 07.03.2007
            • 282
            • Beograd

Bravo momci, bili ste hrabri i da li ste sve od sebe, platili ste danak mladosti i neiskustva, PRED VAMA JE SVETLA BUDUCNOST

Da smo slucajno dobili grke sa pola kosa i recimo veceras izrael a realno bili smo blizu, sad bi svi pricali drugaciju pricu, to je sport ne dostajalo je i srece, velika skola za naredna takmicnja.

Comment

• Bane_Saabijach
              CBC Veteran
              • 08.08.2007
              • 108
              • Veliki Popovich

Napred Hrvati!

Comment

• Bane R
                CBC Senator XXL
                • 27.03.2006
                • 1769
                • Beograd

e jeste

Comment

• Bane_Saabijach
                  CBC Veteran
                  • 08.08.2007
                  • 108
                  • Veliki Popovich

Španija pokradena. Sudije lopovi!

Comment

• Aki
                    CBC Senator XXL
                    • 04.08.2006
                    • 1133
                    • Beograd
                    • Yugo 1603, Yugo 1301

Ma da... i nije Milicic ne vaspitan, sudije su krive za to sto je on takav...
                    "Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
                    - Lousie Smith

Comment

• CLD
                      CBC Senator XXL
                      • 08.02.2005
                      • 1225
                      • Belgija - ranije Luna-Chico

Krivci su savez i trener, savez sto je stanje u nasoj kosarci ocajno, a trener sto nije znao da selektuje bolje ekipu, kad izgubis 3 utakmice kao mi onda je vise nego jasno da je bilo malo iskusnih igraca koji su mogli da preokrenu rezultat u nasu korist.

Hebi ga valjda ce da izvuku napokon neke pouke iz svega ovoga, kvalitet postoji ali bez dobrog trenera i dobrog rada saveza ne pise nam se dobro.

Sad svi koji su u savezu treba da ponesu ostavke i da dodju novi ljudi, a najbolje bi bilo kad bi dosli ljudi kao Divac, Djordjevic, Savic, Paspalj, Danilovic i naravno Duda Ivkovic da rade u savezu.
                      Divac predsednik, Duda Selektor, a Djole pomocnik Dudi, da uci od najboljeg posao.

I eto nas opet na vrhu planete.

Comment

• Hermes
                        CBC Senator XXL
                        • 14.02.2006
                        • 1306
                        • https://t.me/pump_upp
                        • bemve

Kad bi bilo tako prosto..

Ne bih da branim ljude iz saveza, ali kao sto imaju zasluge za ovu sramotu, tako imaju i zasluge za silna zlata mladjih kategorija.

Da li ce mladi tu svoju dominaciju pretociti u kvalitet potreban za osvajanje medalja u seniorskoj konkurenciji, ostaje da vidimo.
                        I da se nadamo...
                        https://t.me/pump_upp

Comment

• Wooodoo
                          CBC Senator
                          • 01.10.2005
                          • 214
                          • Beograd

Originally posted by dare156
                          Bravo momci, bili ste hrabri i da li ste sve od sebe, platili ste danak mladosti i neiskustva, PRED VAMA JE SVETLA BUDUCNOST

Da smo slucajno dobili grke sa pola kosa i recimo veceras izrael a realno bili smo blizu, sad bi svi pricali drugaciju pricu, to je sport ne dostajalo je i srece, velika skola za naredna takmicnja.
                          Upravo! Na svim takmicenjima u mladjim kategorijama smo ove godine bili prvi (svetska i evropska prvenstva). Igrali su nam klinci, malo je nedostajalo da prodjemo, nista ne zameram ni igracima ni Slavnicu. Jedino mi je zao zbog Olimpijade.
                          http://www.youtube.com/watch?v=GsfciiNU ... yUhUyImcwc

Comment

• Kanarinac
                            CBC Senator XXL
                            • 08.10.2004
                            • 2870
                            • BG,Weedikovac

Chek jel sad ne idemo na olimpijadu uopshte ili idu kvalifikacije.
                            U ovom timu definitivno fali josh bar 2 - 3 iskusna igracha jer ovako samo 2ca ne mozhe i ne ide.
                            Ne znam razloge zashto npr Radmanovic nije doshao ili Stojakovic al da su njih dvojica bila tu uz klince pricha bi bila drugachija totalno.
                            U sv sl svaka im chast borili su se,nisu uspeli shta da se radi.Sledeci put ce biti bolje verovatno!

I love my

Comment

• Eon
                              Moderator
                              • 10.03.2005
                              • 4225
                              • Beograd-NBG-44
                              • Superb 2.0 4x4 DSG

Problem je u igracima. Imamo 7-8 kvalitetnih igraca, ali uvek nekome nesto iskrsne. Mislim da je ova tema dosta prezvakavana i od optuzivanja nema 'leba. Krivo mi je jer sam mislio da cemo imati i malo srece, ali nam je sada vraceno za svu srecu koju smo imali.
                              Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
                              Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• Sasha
                                CBC Senator XXL
                                • 04.10.2004
                                • 4126
                                • Novi Sad

Originally posted by Hermes
                                Ne bih da branim ljude iz saveza, ali kao sto imaju zasluge za ovu sramotu, tako imaju i zasluge za silna zlata mladjih kategorija.
                                Gresis i to debelo. Muta Nikolic je posle osvojenog zlata sa juniorima osuo poaljbu po istim tim nesposobnjakovicima iz saveza koji su hteli sebi da pripisu deo zasluga za zlato, a nisu prstom mrdnuli!!!
                                www.arcs.org.rs/forum

Comment

Working...
                                X