Policajac uhapšen zbog primanja mita od 20 KM (10eura)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • micky
    CBC Član
    • 26.06.2007
    • 26
    • Sarajevo

Policajac uhapšen zbog primanja mita od 20 KM (10eura)

Policajac uhapšen zbog primanja mita od 20 KM

Odjeljenje za unutrašnju kontrolu MUP-a KS reagiralo nakon prijave gra?anina

Pripadnike Odjeljenja za unutrašnju kontrolu MUP-a Kantona Sarajevo prekju?er je jedan gra?anin obavijestio da ga je u Bolni?koj ulici u op?ini Centar Sarajevo zaustavio policajac zbog prolaska kroz crveno svjetlo, te da mu je tražio novac, i to navodno 20 KM, da bi mu oprostio prekršaj.

Pokušao se suprotstaviti

Službenici odjeljenja za unutrašnju kontrolu i za privredni kriminal MUP-a KS, uz konsultaciju s tužiocem Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, sa?inili su plan aktivnosti u cilju dokumentiranja prijavljenog krivi?nog djela. Provjerama je utvr?eno da se radi o službeniku Policijske stanice Centar T. M. (37).
    On je uhapšen zbog sumnje da je po?inio krivi?na djela primanje dara i drugih oblika koristi i spre?avanje službene osobe u vršenju poslova sigurnosti. T. M. se prilikom hapšenja pokušao suprotstaviti službenicima policije.
    Kako saznajemo, T. M. je, kada je ugledao inspektore, po?eo bježati.

Bježao od inspektora Icon_mrgreenIcon_mrgreen

I mnogi gra?ani ostali su zbunjeni kada su vidjeli uniformisanog policajca kako bježi od nekoliko osoba u civilu Icon_lolIcon_lol, ne slute?i da su u pitanju inspektori. Osumnji?eni je ju?er u 15 sati predat u nadležnost Kantonalnom tužilaštvu u Sarajevu.
    - Ovo je još jedan od dokaza da ?e MUP KS u svakom slu?aju kada do?e do saznanja o bilo kojoj zloupotrebi položaja, primanja dara ili drugih oblika koristi, poduzeti rigorozne mjere, jer ne?emo dozvoliti nijednom pojedincu da ruši ugled drugih policajaca. Zahvaljujemo se ovom gra?aninu i pozivamo sve gra?ane da prijavljuju ovakve slu?ajeve - kazao je Jusuf Zorni?, portparol MUP-a Kantona Sarajevo.

Morao sam ovo staviti na sve forume koje posjecujem, nezapamceno heheheheh
    opelteam bih
  • Viper
    CBC Senator XXL
    • 25.11.2004
    • 700
    • Kać

E kamo srece da je i kod nas ovako.
    I DONT NEED SEX
    goverment fucks me every day!

Comment

• veljko
      CBC Senator XXL
      • 30.01.2006
      • 476
      • Backi Jarak, NS
      • Volvo V50 DRIVe

eh
      samo neka krene negde
      Bolje biti sretan nego pametan

Comment

• Laki GSi
        CBC Senator XXL
        • 15.10.2006
        • 2426
        • Beograd-Vozdovac

Ma sta da krene!?
        Pa kad bi saznao ko ga je prijavio ebo bi mu mamu smrd_ljivu!

Ako je vec toliko savestan gradjanin zasto je onda proso kroz crveno svetlo?

Mislim nisam toliko za mito i korupciju ali valja se ponekad
        Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• micky
          CBC Član
          • 26.06.2007
          • 26
          • Sarajevo

. T. M. se prilikom hapšenja pokušao suprotstaviti službenicima policije.
          Kako saznajemo, T. M. je, kada je ugledao inspektore, po?eo bježati.

Bježao od inspektora Icon_mrgreenIcon_mrgreen

I mnogi gra?ani ostali su zbunjeni kada su vidjeli uniformisanog policajca kako bježi od nekoliko osoba u civilu Icon_lolIcon_lol, ne slute?i da su u pitanju inspektori. Osumnji?eni je ju?er u 15 sati predat u nadležnost Kantonalnom tužilaštvu u Sarajevu.

koliko mora biti glup da ovo uradi
          opelteam bih

Comment

• TETAK
            CBC Senator XXL
            • 30.09.2004
            • 3034
            • Čačak, Srbija

Ko kaže da se to kod nas ne radi!
            Sa tom razlikom što nama još ni jedan nije bežao!
            Sve te akcije uvek treba pozdraviti jer u?vrš?uju poverenje gradjana u policiju ,?itaj državu, što je na našim posttitovskim prostorima i vremenu uvek aktuelno!
            Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• xami_coupe
              CBC Veteran
              • 04.09.2007
              • 130
              • Novi Beograd

Au jebote bar da su bile neke vece pare u pitanju nego da chovek nadrlja zbog 10 evra tuzno...

Comment

• veljko
                CBC Senator XXL
                • 30.01.2006
                • 476
                • Backi Jarak, NS
                • Volvo V50 DRIVe

Originally posted by Laki 55
                Mislim nisam toliko za mito i korupciju ali valja se ponekad

pateticno
                Bolje biti sretan nego pametan

Comment

• Laki GSi
                  CBC Senator XXL
                  • 15.10.2006
                  • 2426
                  • Beograd-Vozdovac

Dobro aj sad ja sam patetican,a ti veljko budi sad realan i 200% iskren pa mi reci da nikad nisi tutnuo neku kintu panduru u dzep da ne bi ostao bez dozvole zbog nekog prekrasaja ili sl.

Mislim ako kazes da nisi onda si ili policajac ili jedan od milijardu koji tako nesto uradi,puste mi tih fazona.
                  To sto si se ti osetio to je po meni cisto foliranje,tacno je da treba policija da radi strogo po zakonu ali je tacno i to da kad prekoracis brzinu 12km/h imas makar neku nadu da neces ici kod sudije za prekrsaje vec da ces dati jednog Vaiferta i nastaviti dalje.

Ne znam zasto neki misle ako se foliram ljudi ce imati visoko misljenje o meni

Comment

• Wiz
                    CBC Senator XXL
                    • 30.09.2004
                    • 3104
                    • Nish

Slazem se

Comment

• zola_
                      CBC Senator XXL
                      • 24.06.2006
                      • 319
                      • Novi Beograd

za prekoracenje od 12 km/ sigurno neces ici kod sudije

Comment

• dandy
                        CBC Senator XXL
                        • 09.12.2005
                        • 513
                        • Bijeljina-Beograd Medakovic

opet drugari moji padaju oni koji rade na sitno ili mizerno,,,,

Sumnjam, opet moguce da se desavalo, ali jel neko ikad bio u situaciji da mu pandur dodje i trazi pare,,,,uvijek ti rebne kaznu od koje se zatresu bubrezi, pa onda mi ako uspijemo i smeksamo ga da mu tutnemo sta sitnije, da nam naplati sto manje, i treba da budemo presrecni dok toga ima....
                        za prolazak kroz crveno cini mi se da se dozvola oduzima na ne znam koliko vremena, i kazna je prilicno paprena,,,a svakom se to desava...
                        E sad taj majmun koji ga je prijavio i ne sluti da ce ostati bez dozvole u svakom slucaju i da ce da ga i kao savjesnog gradjanina tako oplesti po dzepu da ce da se pusi samo tako.....jer je i pored toga sto je prijavio slucaj, napravio prekrsaj koji nema veze sa tim, i priznao ga,,,,,umjesto da je dao 20 markica i zdravo djaci...

Zivjela policija ovakva kakva jeste, jeftinije nam je,,,,

Comment

• xami_coupe
                          CBC Veteran
                          • 04.09.2007
                          • 130
                          • Novi Beograd

Slazem se sa tobom dandy jer mene su panduri vadili iz govana mnogo puta i zato mi je krivo shto chovek strada zbog ****nih 20 maraka.Dosta sam prekrshaja pravio i u vecini sluchajeva uz moju molbu i pricu su mi izlazili i susret a ne prilazili autu i trazili pare nego lepo napishe kaznu da te usere od straha i tad sam pokrenes prichu pa ako hoce da ti izadje u susret to je individualno.I svaki put kada sam naravio neki prekrshaj platio sam i u "vecini" sluchajeva sam dobio kaznu napismeno naravno u blazoj varijanti tipa pojas...itd.Tako da mislim da nije u redu da tako neko choveku zagorcha zivot za 20 maraka...jer sigurno ste i i vi kao ja doziveli situacije gde su vam panduri gledali kroz prste ili pisali manje kazne!eto to je neko moje mishljenje...

Comment

• Laki GSi
                            CBC Senator XXL
                            • 15.10.2006
                            • 2426
                            • Beograd-Vozdovac

Originally posted by xami_coupe
                            doziveli situacije gde su vam panduri gledali kroz prste
                            Cuj kroz prste,gledali su mi kroz laktove ebo te Bog i verujem ne samo meni vec i mnogima(80%)vozaca.Zato sam ja i reko da tog dripca sto je prijavio treba oterati na goli otok jer ako se svi pubovi budu ucvikali zbog ovakvog slucaja bice nam svima tesko i to samo zbog jedinke! Pa bolje tog jednog da nema nego celo drustvo da strada i da su pametni sad ovi na sudu pa da ga zavale po usima da sam na sebe bude ljut sto je prijavio doticnog.
                            S'jedne strane jeste glupo ukoliko je taj dosao i bukvalno navaljivao za 10eur.(cisto sumnjam da je bilo tako ali...) ali ja bi ga u ruku poljubio da mi je trazio toliko za prolazak kroz crveno,ej bre 800din,a regularno je preko 20.000din+min.3 meseca pesaka!!!
                            Taj sto je prijavio mora da je stvarno neki pacenik u mozgu

Comment

• Car
                              CBC Senator XXL
                              • 07.07.2005
                              • 900
                              • Beograd

A ja bih tebe na goli otok sto prolazis kroz crveno i jos bi da se izvuces sa 10 evra.

Comment

Working...
                              X