Policajac uhapšen zbog primanja mita od 20 KM (10eura)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dandy
    CBC Senator XXL
    • 09.12.2005
    • 513
    • Bijeljina-Beograd Medakovic

e moji drugari, ovo je samo izvlacenje jedne case od 2 deci iz podruma punog vode za koji ni pumpa vatrogasna ne bi pomogla.....

jeste fino kad nama zamazu oci i kazu "evo vidite kako sputavamo korupciju, i zbog ovakvih sitnica se ide na robiju, eto, radimo...." a zavrsavajuci razgovor sa novinarom odlazi se na "masan" rucak i pregovara o milionima "ispod ruke"...tako je u bosni, tako je i u srbiji, tako je i svuda...i svuda padaju mali i beznacajni,,,eto da se prikaze,,,
    u bgd zna se cijena ispita na svim faxovima, ali pohvatali kragujevcane,,,carina ne zna se gdje je suplja, u bgd, a pohvatali u vrscu,doktori otovoreno traze pre na svakom koraku, pohvatali neke u leskovcu ili tako nesto,,,afera mile dragic,,,,trt milojka,,,pogresnom se zamjerili, sad ce jos on njih da tuzi, secerna afera,,,greska, izvinjavamo se , necemo vise....jat, ups, ajd zrtovvacemo nekog levata...stecajna mafija,,,ajd vi ste beznacajni, putujte.....

Dusa me boli kad vidim ovako nesto,,,e sada svi kazu, ja radim posteno, a nemam nista sa strane, kako oni mogu....pa onda se zapitamo kako muzika na svadbi naplati1000e od domacina i jos dere na svaku pjesmu po 10-20e, i normalno je,,,

Svaki posao ima svoje za i protiv i pruza razlicite mogucnosti,,,,a nezaboravite da taj policajac cami na raskrsnici i dan i noc, kisa, sunce, vjetar...neki sjede u klimatizovanoj kancelariji, neki opet ovako neki onako....
    A ovo sto nam gledaju kroz prste,,,zivi bili jos jednom,,,

Iskreno u zivotu nisam platio kaznu,,,doduse 3 pauka sam platio od toga 2x mi vratili pare, jer su se zaletitli na bosanske table,,,,
    fala bogu i sveta sluzbena,,,doduse vojna, ali na kolegijalnost prolazi se,,,
    nikad se nisam kurcio u saobracaju,da prodjem kroz crveko kad nema zive duse, prodjem, da sijecem pune linije, sijecem, kad moram, ali kao sto rekose bgd je steciste prekrsaja,,,,iskreno trebalo bi mi dva zivota da stignem od tacke a do tacke b u spicu...postujuci sve propise....

iskreno zao mi je tog lika koji je nagrabusio, ali ako je trazio pare, i treba da mu sude, ali ako mu je neko namjestio, kao sto se vrlo cesto desava, e tog bi na vjesala,,,

Divno je i ja se slazem da svi treba sada da osudjujemo prolaske kroz crveno, prekrsaje, ovako onako, ali ruku na srce to je isto ad te klinac zateknne na svalerci i ti mu okines pricat kako je to nemoralno, i sl....a samo sto si ga izvadio....

Comment

• alexa05
      CBC Senator XXL
      • 23.07.2006
      • 1769
      • Smederevo
      • Opel Vectra B 2.0DI 16v

EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T

NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)

SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA

Comment

• Wiz
        CBC Senator XXL
        • 30.09.2004
        • 3104
        • Nish

Meni jednom trazio da castim na godisnjicu polozenog ispita,nisam napravio nikakv prekrsaj onako me zaustavio

Comment

• xami_coupe
          CBC Veteran
          • 04.09.2007
          • 130
          • Novi Beograd

Nadje se i takvih pacenika od policajaca...od boze za godishnjicu polozenog ispita

Comment

• BOOST
            Founder - Admin od Začetka
            • 29.09.2004
            • 8726
            • Gislaved//Sweden
            • SAAB 9000 AERO R; SA

ma mora da je bio Kursadzija , el Wiz, minimum 50?
            Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
            move your mind

Comment

• Wiz
              CBC Senator XXL
              • 30.09.2004
              • 3104
              • Nish

Ma davno bilo Boost jos bilo sve u dojc valuti i to pazi na prvu godisnjicu,davna vremena kad su naplacivali kazne i kad kad preko pogledas

Comment

• 230
                CBC Senator XXL
                • 02.04.2007
                • 775
                • Semberija

Ja što god da platim uredno dobijem priznanicu. Dešavalo mi se da me zaustave zbog koječega, a onda mi samo reda radi naplate kaznu 10 KM (bilo ranije) za pojas (koji je inače uvek vezan) i da mi priznanicu, sve uredno i čisto... Fer plej.

Kroz crveno sam jednom prošao u životu, morao sam. Bila je noć, upalio sam sva četiri migavca i osmotrio i levo i desno, patosirao gas kada sam video da nema nikoga u neposrednoj blizini. Da sam mogao da čekam zeleno, čekao bih...

U Novom Sadu imam lepo iskustvo sa policajcem koji me je zaustavio u centru jer sam se (vrlo) pogrešno prestrojio. Čovek ljubazno i profesionalno kaže napravili ste prekšaj tu i tu, kazna je tolika i tolika, molim vas da obratite pažnju u buduće, prijatan dan i doviđenja. Lagana opomena, bez nervoze i komplikacije, onako evropski...
                155+75=230
                VIVA LA VITA!!!

Comment

• DraxNS
                  CBC Senator XXL
                  • 24.10.2006
                  • 520
                  • Bačka Palanka
                  • Peugeot 307 SW

E zbog ovakvih stvari se MORA uvesti red:

MALOLETNIK IZAZVAO TEŽAK SUDAR 12.09.2007.

Reno 4 novosadske registracije prevrnuo se na krov posle sudara s vozilom novosadskog taksi udruženja SOS na raskrsnici Hajduk Veljkove i ulice Novosadskog sajma u no?i izme?u ponedeljka i utorka, saznaje GL.

Prema tvrdnjama o?evidaca, sva tri mladi?a koja su se nalazila u "?etvorci" izvu?ena su iz prevrnutog automobila tek nakon intervencije vatrogasaca. Povre?eni su u teškom stanju preba?eni u Klini?ki centar Vojvodine, gde su voza?u i suvoza?u konstatovane teške telesne povrede opasne po život, dok je tre?i mladi? tako?e teško povre?en, ali se nalazi van životne opasnosti.

Gradjanski nezvani?no saznaje da je voza? Renoa maloletan i da nije imao položen voza?ki ispit.

vest preuzeta sa: www.radio021.info

Comment

• xami_coupe
                    CBC Veteran
                    • 04.09.2007
                    • 130
                    • Novi Beograd

Retardirani klinci koji voze bez dozvole i na taj nachin dodju u situaciju da pored sebe ugroze zivot i drugim neduznim ljudima pogotovu one koje stave u kola...tuga da te uhvati...

Comment

• Wiz
                      CBC Senator XXL
                      • 30.09.2004
                      • 3104
                      • Nish

Tom treba zabraniti polaganje na bar 10godina

Comment

• xami_coupe
                        CBC Veteran
                        • 04.09.2007
                        • 130
                        • Novi Beograd

Minimalno 10god jer takvi klinci su zestoka opasnost na putu...

Comment

• MOSLER
                          CBC Senator XXL
                          • 27.05.2005
                          • 1064
                          • Niš

Zato ce kada usvoje novi zakon o saobracaju,kog uhvate bez dozvole plene mu vozilo i prodaju ga na aukciji bez obzira cije je,a krivac dobija zabranu polaganja od vise godina.

Comment

• zola_
                            CBC Senator XXL
                            • 24.06.2006
                            • 319
                            • Novi Beograd

sta ako ukrade vozilo roditeljima?

Comment

• sri98
                              Admin od Trpeze
                              • 24.10.2004
                              • 7262
                              • Republic of Konjarnik
                              • Toyota Corolla E 210

A da pogledate malo naslov topica?
                              Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

Working...
                              X