Re: Napravi mi sina i ostale "narodne" pesme
Napravi mi sina i ostale "narodne" pesme
Collapse
X
-
I got on the phone and called the girls, said
Meet me down at Curly Pearls, for a
Ney, Nah Neh Nah
In my high-heeled shoes and fancy fads
I ran down the stairs hailed me a cab, going
pesma je ubrzana, engleski joj nije prvi jezik... od ovoga je napravljena senzacija a veze nema.
pola ljudi ne zna razliku izmedju jer/je l' i sumnjam/sumljam ali zato su svi slozni oko ovoga.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Ne secam se da li je bio ovaj hit...
lete pare letim jaaaaaaaaaaa
Comment
-
-
Ne znam dal' ste primetili, nekad su narodnjacki textovi bili "slomicu sifon o glavu, ruke mi krvave, dabogda ti oci ispale ako me prevaris, zemljo otvori se i progutaj me..." sve u fazonu dancing on your grave, crnjak do crnjaka, tuga do neba, sve na ivici samoubistva (zbog ljubavi valjda), a sad je fora "sankeru, konobaru, didzeju , rasturi me, redbul, votka, viski, ferari, armani...Originally posted by Valent Vudrigaovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Comment
-
-
vozio sam malo brze i pijan sam biooooooo policiju pored puta nisam ni vidiooooooooo
Comment
-
-
Comment
-
-
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
-
Originally posted by stalker92http://www.youtube.com/watch?v=o0fIugBx0JE
vozio sam malo brze i pijan sam biooooooo policiju pored puta nisam ni vidioooooooooOriginally posted by zoranbgnemci i nemacki automobili postadose ko Čak Noris... sve su oni..
Comment
-
-
hondaholic ne pratis na casu, odavno je bila vec...
Ne znam gde ovo da metnem,posto nije ozbiljna pesma kao prethodne nego zezancija, pa cu ovde:
Comment
-
-
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
Comment