Re: Napravi mi sina i ostale "narodne" pesme
Napravi mi sina i ostale "narodne" pesme
Collapse
X
-
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
-
a recimo kada ubacis originalne titlove sve ima smisla.I got on the phone and called the girls, said
Meet me down at Curly Pearls, for a
Ney, Nah Neh Nah
In my high-heeled shoes and fancy fads
I ran down the stairs hailed me a cab, going
pesma je ubrzana, engleski joj nije prvi jezik... od ovoga je napravljena senzacija a veze nema.
pola ljudi ne zna razliku izmedju jer/je l' i sumnjam/sumljam ali zato su svi slozni oko ovoga.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Ne secam se da li je bio ovaj hit...
lete pare letim jaaaaaaaaaaa
Comment
-
-
Ne znam dal' ste primetili, nekad su narodnjacki textovi bili "slomicu sifon o glavu, ruke mi krvave, dabogda ti oci ispale ako me prevaris, zemljo otvori se i progutaj me..." sve u fazonu dancing on your grave, crnjak do crnjaka, tuga do neba, sve na ivici samoubistva (zbog ljubavi valjda), a sad je fora "sankeru, konobaru, didzeju , rasturi me, redbul, votka, viski, ferari, armani...Originally posted by Valent VudrigaKako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Comment
-
-
vozio sam malo brze i pijan sam biooooooo policiju pored puta nisam ni vidiooooooooo
Comment
-
-
Comment
-
-
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
-
joj bozeOriginally posted by stalker92http://www.youtube.com/watch?v=o0fIugBx0JE
vozio sam malo brze i pijan sam biooooooo policiju pored puta nisam ni vidiooooooooo

Originally posted by zoranbgnemci i nemacki automobili postadose ko Čak Noris... sve su oni..
Comment
-
-
hondaholic ne pratis na casu, odavno je bila vec...
Ne znam gde ovo da metnem,posto nije ozbiljna pesma kao prethodne nego zezancija, pa cu ovde:
Comment
-
-
Comment
-
Comment