Napravi mi sina i ostale "narodne" pesme

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ale944
    CBC Senator XXL
    • 20.03.2006
    • 1457
    • Beograd

uffff....bio jednom u Berlinu u nekoj nasoj diskoteci..... al sam se razocarao.... grozota !! ono sto onaj polusvet tamo slusa i lozi se je deset puta gore od grand parada i slicnih sranya..
    http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off

Comment

• xami_coupe
      CBC Veteran
      • 04.09.2007
      • 130
      • Novi Beograd

Originally posted by BRABUS
      Ljudi, kad se zadesite u inostranstvu, gde ima naseg sveta, obavezno odite u neku gastarbajtersku diskoteku.....tamo se otkrivaju novi horizonti u muzici i ponasanju ljudi, Miki zna sigurno kako je u Nachtwerk-u, a to je jedno od najkulturnijih nasih mesta vani u kojima sam bio
      Nachtwerk je najbolja i najveca srpska diskoteka u inostranstvu prima oko nekih 4000+ ljudi bio sam nekoliko puta tamo i svaki put sam se extra proveo!Na tom parkingu shto se moze videti tuniranih kola....ufff da te glava zaboli

Comment

• mb12
        CBC Senator XXL
        • 06.11.2006
        • 640
        • Vrbas
        • Mazda 626 2.0 TD

Originally posted by xami_coupe
        .....Na tom parkingu shto se moze videti tuniranih kola....ufff da te glava zaboli
        .... a tek shto se moze videti onih sa minusom mozga , u diskoteci ...

Comment

• stefanves
          CBC Senator XXL
          • 10.12.2006
          • 1351
          • BG

Moze se videti tjuniranih kola Da nije tuzno bilo bi smesno, kako si leba ti video od spolja da su tjunirani?To je obicno cobanisanje, kada par degenerika vidi kao zezanje, malo t(d)rkanje, nabaci par spojlera i kao oni su extra.

Mislim bez komentara, nema potrebe da te diskoteke gledam, dovoljno mi je da vidim splavove i vec bih upraznjavao rigoleto.
          Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
          Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• Wiz
            CBC Senator XXL
            • 30.09.2004
            • 3104
            • Nish

Brabus nemoj da cuju oni vanzemaljci za ime tog diska =]

Comment

• X9
              CBC Senator XXL
              • 28.06.2005
              • 3179
              • Wien-Sabac
              • RX-8 i X-9

iskreno brabuse za sve ovegodine sam bio DVA puta tamo...diskoteka je ok,mislim da je sredjena do znj,samo kao sto rekoh kakve se tamo mase okupljaju da te bog sacuva...ako si mislio na one gancije sa njihovim bmw-ma da su tjunirani auti ,zezno si se,takvi ljudi iamju druga mesta sakupljanja,daleko od svetlosti grada
              inace i ovde klinci sada furaju neki fazon :

pogledajte samo..devojke na zaostaju ni malo:

pri tome nisi u fazonu ako ne nosis dole pomenutu frizuru:

i ako ne nosis sledecu majicu nije bitno koje boje..
              http://cgi.ebay.at/DE-PUTA-MADRE-SHIRT- ... dZViewItem
              sta na sve ovo reci ...youtube prepun video snimaka ovih modernih proletera...
              jednom recju katastrofa
              "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• GSi
                CBC Senator XXL
                • 15.04.2007
                • 1018
                • Zemun

Dr. Fritz Indra

Comment

• MOSLER
                  CBC Senator XXL
                  • 27.05.2005
                  • 1064
                  • Niš

Uzas

Comment

• BRABUS
                    CBC Senator XXL
                    • 15.10.2004
                    • 2399
                    • London

Slazem se za Nachtwerk, jeste extra sredjena, jesu dobra kola parkirana i jeste polusvet

Naveo sam ga kao primer, muzika koja se slusa po nasim mestima je drugacija od one po Srbiji (gde ima domace muzike), svasta se cuje i vidi tamo. Vecina ljudi se ponasa kao da je 1995 u Srbiji, Rane fazon i to. Mislim, ima i normalnih ljudi, al su manjina i to skoncentrisana u samo odredjena mesta. Ali velika vecina mesta je ko iz Corbine pesme...

Jedna zanimljivost...najskuplje pivo u Frankfurtu koji obiluje nenormalno fensi mestima, je u jednoj nasoj diskoteci u Offembachu, gde stalno gostuju nase zvezde i gde su ispred parkirana uvek dva ista tamno zelena Ferarija 612 Scaglietti i brdo ostalih 100k + Evra automobila.

Comment

• zola_
                      CBC Senator XXL
                      • 24.06.2006
                      • 319
                      • Novi Beograd

Originally posted by stefanves
                      dovoljno mi je da vidim splavove i vec bih upraznjavao rigoleto.
                      ne znam zasto svi gledaju na splavove kao nesto sto je iskljucivo seljanija, ja cesto izadjem na ambis nedeljom (leti) ili tas (zimi), kada je r'n'b vece, muziku pusta dj koji bi mogao da objasni par stvari dj-evima koji pustaju r'n'b po klubovima u evropi.... nisu svi splavovi acapulco gde se osecas kao da si na ciganskoj svadbi

izvinjavam se za semi-off

Comment

• zverko
                        CBC Senator XXL
                        • 19.08.2005
                        • 7085
                        • BGD
                        • Audi A4

pazi kad ne mogu da verujem da je i ovde dospela jos vi raspredate pricu o njoj na 3 strane... strasno... znaci samo za rucni rad je priznajem i nista drugo... nemojte da skrnavite forum molim vas...
                        poz
                        deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Sasha
                          CBC Senator XXL
                          • 04.10.2004
                          • 4126
                          • Novi Sad

Istraživanje o kulturnim potrebama, navikama i ukusu naših gra?ana
                          Srbija još živi po ukusu predgra?a

U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatovi?, a više od 40 odsto ne znaju ?ime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od tre?ine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve tre?ine ne zna nijednog jedinog slikara. ?ak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u ku?i, dok još ?etvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.

Ovo su neki od rezultata istraživanja "Kulturne potrebe, navike i ukus gra?ana Srbije i Makedonije" mr Predraga Cveti?anina, sociologa umetnosti i kulture na Filozofskom fakultetu u Nišu, dobijenih na reprezentativnom uzorku od 2.300 ispitanika.
                          Istraživanje je pokazalo da je najbrojnija takozvana rurbana publika, ni gradska, ni ruralna, koju ?ini 37 odsto stanovništva Srbije. Cveti?anin tvrdi da Srbijom vlada "ukus predgra?a" i u bukvalnom i u metafori?nom smislu.
                          - Bukvalno, re? je o drugoj i tre?oj generaciji doseljenika sa sela u grad, koji naj?eš?e žive u predgra?ima. Oni vole turbo folk, TV sapunice, strane akcione filmove, tra? magazine. Metafori?no re?eno, oni su još u "predgra?u ukusa", jer nisu stigli do urbanog, ve? do rurbanog - objašnjava mr Cveti?anin.
                          Ako se ovome pridoda još ?etvrtina publike sa folklornim ukusom (23 odsto ispitanika voli izvornu i novokomponovanu muziku, porodi?ne serije, doma?e komedije), dobija se 60 odsto stanovništva okrenutog lokalnim kulturnim vrednostima, nasuprot globalnim i urbanim trendovima.
                          Polovina ljudi zadovoljava kulturne potrebe gledanjem televizije i pra?enjem sportskih doga?aja.
                          Ispitivanje kulturnih navika pokazalo je da više od dve tre?ine u?esnika nije u poslednjih 12 meseci nijednom posetilo pozorište ili muzej. ?ak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u ku?i! A još ?etvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
                          Cveti?anin tvrdi da nema mesta panici kulturnih dušebrižnika.
                          - Još gore je u okolnim zemljama! Ali, ljude ne treba nasilno edukovati da prate kulturne programe, ve? ponuditi mogu?nost izbora. Mnogo je efikasnije širiti im vidike putem medija, ili im davati subvencionirane ulaznice za pozorište - smatra Cveti?anin.
                          "Odsutnih" iz kulture, odnosno onih koje ne interesuju sadržaji zvani?ne kulture ima više od polovine, a to je oko ?etiri miliona ljudi u Srbiji.
                          - Oni pripadaju paralelnom kulturnom svetu. Svoje kulturne potrebe zadovoljavaju putem televizije, u kafanama, na porodi?nim slavljima. Nije im bitno ko je Mikelan?elo, nego je važno da znaju, recimo, što više narodnih pesama - zaklju?uje Cveti?anin.

Izvor:Blic
                          www.arcs.org.rs/forum

Comment

• X9
                            CBC Senator XXL
                            • 28.06.2005
                            • 3179
                            • Wien-Sabac
                            • RX-8 i X-9

Originally posted by zverko
                            pazi kad ne mogu da verujem da je i ovde dospela jos vi raspredate pricu o njoj na 3 strane... strasno... znaci samo za rucni rad je priznajem i nista drugo... nemojte da skrnavite forum molim vas...
                            poz
                            zveri ne radi se samo o njoj vec o nasoj mentalnoj situaciji..ali kao sto napisah nije ni ovde bolje...ovde se stvara neki nemusti nemacki jezik,jezik nove generacije..jos je ovde to izrazenije zbog boljeg standarda,ali i naseg tako da kazem Jugo uticaja,znaci nismo im ovde u EU doneli samo nase dobre stvari vec i dosta losih(pri ovome mislim na njih)...a u Srbiji su se vrednosti toliko poremetile da na zalost dok se ne pogleda sa strane ne vidi se..Jelena K je samo ostaa primer ali vidis i sam da to prolazi,sto je vise crnja ona je popularnija,razmislimo samo svi smo nekada hteli bas ribu koja je bila ono bezobrazna,neverna ,odskakala od proseka
                            e vidis to sve ove Grand zvezde znaju i eto psiholoski nacin kako doci do slave...Pa ceo Sabac je znao za Cukterusu(hehe cak i ja )ali eto sistem vrednosti je obrnut i ona prosperirala...a trebalo bi drugacije..
                            "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• Rendjo
                              CBC Senator XXL
                              • 26.06.2006
                              • 340
                              • Zadar HR

Originally posted by srdjan_p
                              Imam ja jet set prvi deo(iz neke 2004.) ako oce neko da gleda...braca dzogani ovo ono...
                              Super je cijeli crtani pogotovo ono što se tiće Seje Kalača Upišo sam se od smijeha
                              Evo da počastim jednim mixom u to ime

Comment

• mb12
                                CBC Senator XXL
                                • 06.11.2006
                                • 640
                                • Vrbas
                                • Mazda 626 2.0 TD

Originally posted by mikimazda
                                ..Pa ceo Sabac je znao za Cukterusu(hehe cak i ja )ali eto sistem vrednosti je obrnut i ona prosperirala...a trebalo bi drugacije..
                                Kad to kazesh ljudima koji je obozavaju, odma se uhvate ko pijani plota rechenice : "Ko je bezgreshan neka prvi baci kamen" ....mislim stvarno, patetichno ..... ako je i bila profuknjacha, ona je to bila a ne ja, ali nemogu da se pomirim sa cinjenicom da je sada idol ogrmnoj masi devojchica, koje ce da se vode njenim principima: "Jebi me, karaj me, samo mi daj pare, da ja lagodno zivim, i radi sta god hoces" ..... bolesno!

Comment

Working...
                                X