Slazem se za Nachtwerk, jeste extra sredjena, jesu dobra kola parkirana i jeste polusvet
Ja sam na parkingu video sve i svasta, samo ne dobra kola, klinci koji spavaju (valjda da se otrezne), golf II u raspadakis stanju sa sve branikom lepljenim selotejpom, ono je nesto sto ne bi verovao da nisam licno video, ako se tako zabavlja dijaspora u Becu, onda nije ni cudo sto "polude' kad dodju ovde, sve je nekoliko puta bolje i nekoliko puta jeftinije.
"Jebi me, karaj me, samo mi daj pare, da ja lagodno zivim, i radi sta god hoces" ..... bolesno!
nije to bolesno... "oni" to nazivaju sou biznisom
Znam...to je i najtuznije od svega.....ma u pravu je jedan moj prijatelj koji zastupa ideju da je Srbija kao zemlja, zrela za situaciju, gde treba ochistiti jedno poljanche, i pobiti sve gabelje* ovog drushtva, a potom ostaviti ih i ne zakopavati, da se smrad rashiri po chitavoj Srbiji, za opomenu .... malo bolesno, ali ipak bi vodilo ka ozdravljenju naroda u Srbiji i njegovoj svesti
---------
*gabelj-U Crnoj Gori gabeljom su nazivani cigani i shiptari, u Srbiji ima shire znachenje , pa tako gabelji su:
1. Grandovci
2. Primitivci
3. Malogradjani ...itd,itd....
Comment