Sudeci po majici koju nosi u 4 spota, ceo album je snimljen za jedno popodne.
Ova tetka je na svim spotovima u fazonu "opasna sam riba ja za tebe MALI" , a sa ovakvim glasom , stasom i produkcijom jedino sto moze da je spasi je da je opasno dobra u krevetu !!!!
Najlepse je sto ona verovatno misli da peva najbolje u selu.
X9, mercedes-kolce ti je "zajebalo vek"
Ostavio ja komentar na jednom njenom spotu, kad počeše da stižu reply-ovi ... ti si ovakav, ti si onakav, ti ne znaš šta je dobra pesma, ovde se živi .... (gastarbajterka je, inače ...) Ima jak lobi, očigledno ...
daj lik, daj lik, daj lik, daj link
moram da vidim svojim ocima da se neko odusevljava likom i delom ove lepojke
a i da ostavim i ja neki komentar podrske
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Mozda da napravimo glasanje, nesto kao hit godine, na tu foru, sta ja znam... npr., kao osnivac X9 moze da probere 10-ak "projekata, numera" , pa da se glasa.
Pobednik bi bio onaj ko je otkrio (1. postavio) interpretatora, a kao nagrada avatar bi mu bio recimo omot sa albuma pomenutog izvodjaca jedno meses dana
Originally posted by Valent Vudriga
ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.
daj lik, daj lik, daj lik, daj link
moram da vidim svojim ocima da se neko odusevljava likom i delom ove lepojke
a i da ostavim i ja neki komentar podrske
Ne treba ti direktan link, sa onog prvog prati sa strane još njenih pesama, i čitaj komentare ... ima koji pod******ju, a i ma i onih koji se oduševljavaju ...
A evo šta sam dobio direktno ne mejl .... na moj komentar "ko te slaga da znaš da pevaš?"
Hilfe | E-Mail-Optionen | Spam melden
laitmusic hat dir eine Nachricht gesendet:
komentar
E ko slaga sestru da zna da pjeva,TI BRATE;a sta fali mojim pjesmama,ti nesmijes ni lice da pokazes da se vidi kako izgledas a kamoli da zapjevas pozdrav iz Austrije
Senny
Du kannst auf diese Nachricht antworten, indem du zu deinem Posteingang gehst.
Comment