Pozajmljujete li auto od drugih i dajete li svoj?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mishkom
    CBC Senator XXL
    • 07.08.2007
    • 591
    • N/A
    • N/A

A dobro sad, nisam ja tema rezgovora u ovom topic-u. . .

Inace znam sta je voznja. voznjaNIJE samo kordinacija pokreta, vec i iskustvo, koje ja moram da priznam nemam,iako upravljam vozilom od 12-13god. U iskustvo spada i ono kroz koje se situacije prodje, procene. . . . . .

Inace, znam sve saobracajne znake, i u potpunosti sam razumeo tvoje "ismevanje" na moj racun. Jos u 7 i 8mom razredu osnovne skole, sam isao na takmicenja iz tehnickog gde je naziom "Sta znas o saobracaju", i imao sam uvek~100poena(92i vise. . .), drugo posedujem PSP i od skoro A kategoriju. . .

Comment

• 230
      CBC Senator XXL
      • 02.04.2007
      • 775
      • Semberija

75-cu bratu nisam nikada (u stvari jesam jednom, sad se setih ) dao da vozi, a i ne nameravam.

Što se tiče ostalih, ponekad je vozi cura, ali ja sam na suvozačevom sedištu. Ako baš popijem, onda me neko provoza u njoj do kuće (jako retko, sve su mi kafane blizu, pa ako znam gde ću auto ostane lepo ušuškan u svoju toplu garažicu). Što se tiče društva, uglavnom mi nije problem da je dam, jer svi znaju kakvih muka imam sa delovima ovde, a i inače lagano voze...

155-cu u zadnje vreme najviše brat i vozi...
      155+75=230
      VIVA LA VITA!!!

Comment

• veljko
        CBC Senator XXL
        • 30.01.2006
        • 476
        • Backi Jarak, NS
        • Volvo V50 DRIVe

Originally posted by mishkom

...i u potpunosti sam razumeo tvoje "ismevanje" na moj racun.
        nisam imao nameru da te uvredim a kamoli da te ismejavam,

cilj moje poruke je jasan, a to je da iako znas da upravljas automobilom - to nije dovoljno ( mislim bez vozacke)

bar dok po slovu zakona ne bude tako (godina rodjenja)

cak smatram , bar po tvojoj prici, da si mozda i bezbedniji u saobracaju od nekih novopecenih vozaca

sto opet nije dobro ...

al ni to nije tema

jgb, napravismo off, al ajd, ljudi smo, nemora sve po propisu
        Bolje biti sretan nego pametan

Comment

Working...
        X